Gönderen Konu: ASMED/Dr.Alp Bayramoğlu&Dilek Çakır Asmed Team 5100 GREFT 02/06/2020 03/06.2020  (Okunma sayısı 23437 defa)

Blowteam

• Full Member
Merhabalar Öncelikle forum Kuruluş Aşamasında Emeği geçen tüm Arkadaşlarıma Yorum ve öneri yaparak bizleri bilgi sahibi olmasını sağlayan ''Hintell'' üstadıma Teşekkür ederek konuyu açmak istemekteyim.
Total Hair: 215/cm2
Microns: 60
folucile: 82 cm2
ortalamam da 1,90 civari idi.
Kullandığım ilaç : 1 aydır Finans kullanmaktayım
Şampuan olarak revita ve biotin kullanıyorum

-Uzun yıllar saç dökülmesi le birlikte birçok yerli yabancı formu takip ederek ve burada emeği geçen arkadaşlar sayesinde ekimin önemli bir olgu olduğunu ve bu olgunun da en profosyenel şekilde tamamlanması gerektiği düşüncesi ile bu iş için en iyi kurum olan ASMED seçip  ''Asmed Team''olarak ALP bey ve Dilek hanım dan ekimi mi gerçekleştirdim.

**Asmed ayak bastığınızdan itibaren ne kadar mükemmel bir anlayışla hareket ettiğini ilk andan hissediyorsunuz.İlgi alaka gerçekten inanılmazdı.Burada ekimin gerçekten prof sistem düzeninde ekim sağlayacağını hissettirerek inanılmaz bir güven oluşturmakta.

*01.06.2020 Tarihinde Asmede giriş yaparak öncelikli olarak covid-19 testini gerçeklestirdim. Daha sonra Gerekli testler taramalar sonucunda Alp bey ve Dilek hanımla görüşerek ön çizginin belirlenme sürecini gerçekleştirdim.Alp beyin ve dilek hanımın ön çizgim için çok uğrasması koray beyinde daha sonra gelip bakması gercekten beni mutlu eden başka bir konuydu. Ön çizgi belirlemesinden sonra dinlenmek için odama geçtim.

*02/06/2020 Tarihinde ise sabah 07:30 da saçımın Traş  edilmesi ile birlikte ekim alanına geçtim ekim alanı için ilk gün 2600 greft ekimi sağlandı.Ekim yerinde üşümemem için battaniyeler rahatlamam icin müzikler hoş sohbetler daha da rahatlamama sebeb oldu. daha sonra saat 16:00 gibi ilk ekim bitip odama dinlenmeye geçtim.

*03/06/2020 Tarihinde ise yaklasık olarak 2500 geçik bir greft ekimi sağlandı.

-Ekim anında her 2 günde  kanal açma işlemimi sağlayan ALP hocamın ilgisine alakasına ve aslında inanması zor ama Dilek hanım da Belirli bir süre greft çıkarımını sağlaması ve son dokunuşları yapıp kanal açma işlemini yapması beni çok mutlu etti.
***Asmed team içinde ekip şefi olarak yer alan ve 2 ekim günümde de bana gösterdiği ilgi alaka verdiği güven duygusu ve  ekimin en iyisi olması için ekibi yönlendirmesi içinse  Fransız forumlarında efsanevi kızıl saçlı Bayanı  olarak anılan ''Gizem Hanıma''Gerçekten Çook Teşekkür ediyorum.

*Son olarak en baştan beri sorularıma ve tüm merak ettiğim konularda desteğini esirgemeyen benim asmed ten mutlu ayrılmamı sağlayan ARTUN Bey çok teşekkür ederim.

Jamesbond

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin hayırlı olsun hocam, kusursuz görünüyo şimdi sabırlı bir bekleyiş zamanı

Jamesbond

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam varsa eğer ekimden önceki ve sonraki Donör bölge resimlerini paylaşır mısınız

Barbarez

• Sr. Member
Hayırlı olsun, Asmed ekimi olunca fazla bir yorum yapamıyor insan, herşey çok güzel görünüyor.

Blowteam

• Full Member
Ekimin hayırlı olsun hocam, kusursuz görünüyo şimdi sabırlı bir bekleyiş zamanı
Teşekkür ederim kardeşim umarım sonuda güzel olur

Blowteam

• Full Member
Hayırlı olsun, Asmed ekimi olunca fazla bir yorum yapamıyor insan, herşey çok güzel görünüyor.
Teşekkür ederim üstad dediğiniz gibi asmed olunca inanın sadece beklemek kalıyor geriye.

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı uğurlu olsun. Gayet güzel görünüyor ekiminiz. Sizi 4 Haziran'da gördüm sanırım ama konuşmak pek kısmet olmadı. Yemekler çok güzeldi lakin ücretli olması ve daha önceden belirtilmemesi biraz can sıkıcı oldu doğrusu. Sizin için her şey güzel olur ve beklentileriniz karşılanır umarım.

Blowteam

• Full Member
Hayırlı uğurlu olsun. Gayet güzel görünüyor ekiminiz. Sizi 4 Haziran'da gördüm sanırım ama konuşmak pek kısmet olmadı. Yemekler çok güzeldi lakin ücretli olması ve daha önceden belirtilmemesi biraz can sıkıcı oldu doğrusu. Sizin için her şey güzel olur ve beklentileriniz karşılanır umarım.
Teşekkür ederim kardeşim evet denk geldik şu an bende tam sizin konunuza bakıyordum sanırım kısmet olmadı yorgunluktan sohbet etmek umarım sizin icinde benim içinde sonu güzel olan bir bekleyiş olur.Yemek konusu da sadece ufak bir eleştiri o kadar mükemmelliyetin arasından olur o kadar ufak şey diye de düşünüyorum 😊

absorve

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Üstad hayırlı olsun ekimin de başlığın da :) Uzun uzun konuşmuştuk zaten Asmed’deyken, herşeyiyle mükemmel işledi sürecin :) Aynı sürede ekim yaptık takipteyim, hepimiz için güzel olur inşallah sonuç :)
Saç ekimim Asmed (Koray Erdoğan) 5020 Grafts

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14391.0

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Geçmiş olsun dostum  anlatmaya gerek yok görüyorsunuz ☺  asmed  saç ekim yapanlar revita  nerde buluyorlar  anlamıyorum  ben yurd disindaym  bulamadım ☺

Blowteam

• Full Member
Üstad hayırlı olsun ekimin de başlığın da :) Uzun uzun konuşmuştuk zaten Asmed’deyken, herşeyiyle mükemmel işledi sürecin :) Aynı sürede ekim yaptık takipteyim, hepimiz için güzel olur inşallah sonuç :)
Teşekkür ederim üstadım keşke daha çok zaman olsaydı sohbet için umarım süreçlerimiz sonucu beklentilerimizi karşılayacak.Tekrardan hayırlı olsun sanada sohbet için tşk ederim:)

Blowteam

• Full Member
Geçmiş olsun dostum  anlatmaya gerek yok görüyorsunuz ☺  asmed  saç ekim yapanlar revita  nerde buluyorlar  anlamıyorum  ben yurd disindaym  bulamadım ☺
Eyvallah kardeşim saolasın😊Almanyadan bulup getirdim yakınım sayesinde  inan bulmasıda getirmeside çok zor ki zaten biliyorsunuz malum 😊

Don Vito Corleone

• Hero Member
Eyvallah kardeşim saolasın😊Almanyadan bulup getirdim yakınım sayesinde  inan bulmasıda getirmeside çok zor ki zaten biliyorsunuz malum 😊
bende Almanya  yaşıyorum  nerden almış   fiyat nekadar

Blowteam

• Full Member
bende Almanya  yaşıyorum  nerden almış   fiyat nekadar
Dilerseniz öğrenirim özelden sizlere yazarım😊 Vesile olmuş olurum almanızada üstadım😊

Don Vito Corleone

• Hero Member
Tşkler 

Facebook Twitter Instagram