Gönderen Konu: Dht blocker şampuan önerisi  (Okunma sayısı 8330 defa)

tuzruhu

• Yeni üye
  • *
Dht blocker şampuan önerisi
« : 09 Haziran 2020, 15:17:17 »
Arkadaşlar piyasada bütçeyi çok fazla aşmayan dht bloke eden şampuan önerisi yapabilir misiniz?Boş bir şampuan kullanmak yerine bu tarz bi şampuan kullanmak istiyorum en azından az da olsa faydası olabilir. Kullandıklarınız vs varsa öneri alabilir miyim ?

Eun-Wo

• Full Member
Ynt: Dht blocker şampuan önerisi
« Yanıtla #1 : 09 Haziran 2020, 16:17:41 »
Arkadaşlar piyasada bütçeyi çok fazla aşmayan dht bloke eden şampuan önerisi yapabilir misiniz?Boş bir şampuan kullanmak yerine bu tarz bi şampuan kullanmak istiyorum en azından az da olsa faydası olabilir. Kullandıklarınız vs varsa öneri alabilir miyim ?
Ducray kullanabilirsin ama şampuanın DHT üzerine küçükte olsa faydası olduğunu sanmıyorum ciltte geçirgenliği yok çünkü.
Rogaine Foam (Akşam 5 fıs )(Ömür boyu kullanılacak)

Her gün 10-20 dk masaj

K2,D Vitaminleri ve Magnezyum alımı

Şakaklara dermastamp

Bir miktar keçiboynuzu pekmezi

Hedef:Stabil ve giderek iyileşeyn saç yapısı sağlamak

dunyahali

• Full Member
« Yanıtla #2 : 09 Haziran 2020, 18:06:44 »
Şampuan seçiminde dht bloker olması pek önemli olmasada kullandigim mossi şampuanı önerebilirim.  Saçına iyi gelen dökülme önleyici bir şampuan seçmen ise en doğrusu.
VICHY HASSAS SACLAR ICIN ŞAMPUAN
SOLGAR BIOTIN
SOLGAR SAW PALMETTO
MINOX

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #3 : 09 Haziran 2020, 18:34:17 »
Nizoral de deneyebilirsin hafta da 2-3 gün kullanman lazım ama kremi her gün kullanabilirsin.
Rogaine Foam (Akşam 5 fıs )(Ömür boyu kullanılacak)

Her gün 10-20 dk masaj

K2,D Vitaminleri ve Magnezyum alımı

Şakaklara dermastamp

Bir miktar keçiboynuzu pekmezi

Hedef:Stabil ve giderek iyileşeyn saç yapısı sağlamak

tuzruhu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 09 Haziran 2020, 21:54:27 »
Teşekkür ederim söylediğiniz şampuanları araştıracağım .

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 11 Haziran 2020, 01:28:58 »
öyle bir dht bloker şampuan varsa bende alayım  :) benim bildiğim tek dht bloker şampuan nidazol ,konazol,ketoral vb türevleri
bir ara nicain cafein şampuan kullandım güya dht bloker varmış ama dökülme anlamında hiç bir faydasını görmedim.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #6 : 11 Haziran 2020, 01:32:21 »
Bence beklentilerinizi karşılayacak bir ürün yok. Türkiye'de bulunmayan Revita'nın Dht Blocker olan bir ürünü paylaşılmıştı forumda. Kendi şampuanım bitince ben deneyeceğim. Fiyatı da Türkiye şartlarında oldukça tuzlu.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

mr.emre

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 11 Haziran 2020, 08:46:16 »
şampuanla DHT bloklama olsa keşke, hapa falan gerek kalmaz. İçinde saw palmetto olan şampuanları tercih edebilirsiniz, prozinc plus var.
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

tuzruhu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 11 Haziran 2020, 15:03:35 »
öyle bir dht bloker şampuan varsa bende alayım  :) benim bildiğim tek dht bloker şampuan nidazol ,konazol,ketoral vb türevleri
bir ara nicain cafein şampuan kullandım güya dht bloker varmış ama dökülme anlamında hiç bir faydasını görmedim.
Dht hormonunun yağını temizlese yeter benimde çok beklentim yok şampuandan bu arada ben ketoral kullanıyorum ama egzama için almıştım o dht blokkerda etkin bir şampuanmı ?

tuzruhu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 11 Haziran 2020, 15:05:18 »
Bence beklentilerinizi karşılayacak bir ürün yok. Türkiye'de bulunmayan Revita'nın Dht Blocker olan bir ürünü paylaşılmıştı forumda. Kendi şampuanım bitince ben deneyeceğim. Fiyatı da Türkiye şartlarında oldukça tuzlu.
Çok pahalı bir şampuan onu almam pek mümkün değil bi de ben dikkatsiz bir şekilde şampuanı çok fazla kullanırım revita kullansam masrafa girerim bayağı .

tuzruhu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 11 Haziran 2020, 15:19:39 »
şampuanla DHT bloklama olsa keşke, hapa falan gerek kalmaz. İçinde saw palmetto olan şampuanları tercih edebilirsiniz, prozinc plus var.
Prozincde de sanırım kimyasal varmış o aklımı karıştırdı

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #11 : 11 Haziran 2020, 21:23:12 »
Çok pahalı bir şampuan onu almam pek mümkün değil bi de ben dikkatsiz bir şekilde şampuanı çok fazla kullanırım revita kullansam masrafa girerim bayağı .

Doğru çok haklısınız. Eskiden 100 liraya aldığımız ürünlerin şimdi ki fiyatları çok can sıkıyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram