Gönderen Konu: Asmed / Prof. Dr. Alp Bayramoğlu & Dilek Çakır / 5-6 Haziran 2020 / 4524 Grafts  (Okunma sayısı 23501 defa)

geronimo

• Full Member
Görüşler için teşekkürler. Tarama şekline, ışığa göre çok fark ediyor. Normal saç sıklığını beklemek ne kadar doğru bilmiyorum ama henüz kalınlaşmamış saç formuma ulaşmamış saç telleri mevcut. Yukarıdaki mesajımda bahsettiğim durum hariç şimdilik süreçten memnunum.

Hocam sizce çıkış oranı yüzde kaç olur neden yüksek sayıdan memnun değilsiniz oranimi düşürüyor asmed yüzde 90 hatta daha fazla çıkış vadediyor  fikriniz nedir

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süreciniz çok güzel maşallah hocam

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam sizce çıkış oranı yüzde kaç olur neden yüksek sayıdan memnun değilsiniz oranimi düşürüyor asmed yüzde 90 hatta daha fazla çıkış vadediyor  fikriniz nedir

Anladım siz greft sayısını yüksek buldunuz. Bu konuda haklısınız ama şu da var bu arkadaşın ekim alanının dışında diğer saçları   Sağlıklı ve dökülmeyecek gibi duruyor. Belki ilerde hiç ihtiyaxı kalmaz , tabi ailesininin dökülme şeklini de bilmek de lazım

Oranın düşmesine etkisi olup olmadığı konusunda şimdilik bir fikir beyan etmek ne kadar doğru bilmiyorum. Çünkü süreç devam ediyor. Forumdaki üstatlardan edindiğim bilgilere dayanarak az greftin ve iki ekimli bir planlamanın daha verimli olduğunu düşünüyorum. Çıkışlardan şimdilik bir şikayetim yok. Tek ekimle normal saç sıklığına erişilemeyeceği kanaatindeyim. Benim dökülmeme sahip birine iki ekimli bir planlamanın daha sağlıkı sonuçlar vereceğini düşünüyorum. Tavsiye isterken @sloocer hocam da bu konuda böyle bir telkinde bulunmuştu. Bunu da merkeze sanırım benim dile getirmem gerekirdi. Şöyle de bir durum var: Benim dökülmem 13 yıldır minyatürleşerek gerçekleşiyor ve hala devam ediyor. Koray Hoca da incelediğinde üst tarafların ilerde dökülmeye devam edeceğini belirtti. Belki ilerisi de düşünülerek böyle bir planlama yapılmış olabilir. Umarım düşüncelerinize bir cevap olmuştur:) Aşağıdaki gibi yanıltıcı fotolar paylaşsam objektif daireden uzaklaşmış olacağım. Bir akademisyen olarak kimseyi yanıltmak istemiyorum.

Süreciniz çok güzel maşallah hocam

Gayet güzel ve başarılı süreç maşallah

Harika duruyor saclarin masallah diyelim  |-nazarboncugu-| :)

Gayet sürece göre çok güzel bir sonuç ve daha çok gelişecek maşallah diyelim

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim:)
« Son Düzenleme: 06 Kasım 2020, 22:11:59 Gönderen: omerfaruk »

Hwoarang7

• Hero Member
Finasterid kullanıyor musunuz?

geronimo

• Full Member
İnşallah tatmin edici bir sonuç olur sanirim 6. Ayda tam olarak ne olduğu ortaya çıkıyor cikis yüzdesi iyi olursa 4500 sizin için daha iyi olur ne kadar sık o kadar iyi benim 5. Aya yaklasacak ama hala sürecim geride belirgin bı fark göremiyorum bile sizin maşallah iyi gidiyor

Kel değilim anlık acık

• Sr. Member
Maşallah 🧿

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Finasterid kullanıyor musunuz?

evet 7 aydır neredeyse.

Maşallah 🧿

Teşekkürler:)

İnşallah tatmin edici bir sonuç olur sanirim 6. Ayda tam olarak ne olduğu ortaya çıkıyor cikis yüzdesi iyi olursa 4500 sizin için daha iyi olur ne kadar sık o kadar iyi benim 5. Aya yaklasacak ama hala sürecim geride belirgin bı fark göremiyorum bile sizin maşallah iyi gidiyor

Süreç kişiden kişiye çok fark ediyor.  5, 6. aydan itibaren geleceğe dair öngörüde bulunmak genelde mümkün ama bazen de insan yanılabiliyor. İnş senin de çok daha iyi olur. Moral de önemli bu süreçte.

SonPişmanlıkNeyeYarar

• Sr. Member
Evet bir kel daha mutlu sona erişti 😊 fin etkisi oldu mu ? Tavsiyelerin var mı bizede?

geronimo

• Full Member
İnşallah öyle olur hakkımızda hayirlisi

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
Heytttt be saçlara bak, daha gelişecek kalitesi yükselecek şimdiden böyleyse :) Keller diyarından güle güle sana, darısı başımıza :D
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
 Maşallah çok güzel duruyor saçların
Global Moderator

Hwoarang7

• Hero Member
Olması gereken açık paylaşım böyle olur. Fotoğraf acısı ve ışık çok önemli bazı arkadaşlar maalesef ki tepeden net fotoğraf atmiyorlar forumun amacı bir birinize yardım etmek adam burayı Instagram gibi kullanıyor. Sizin açık davranışınızı takdir ettim teşekkürler.

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet bir kel daha mutlu sona erişti 😊 fin etkisi oldu mu ? Tavsiyelerin var mı bizede?

İlla ki olmuştur ama 1 yılın sonunda bırakmayı düşünüyorum. Tavsiyem stressiz bir hayat:)

Heytttt be saçlara bak, daha gelişecek kalitesi yükselecek şimdiden böyleyse :) Keller diyarından güle güle sana, darısı başımıza :D

Teşekkürler:)

Olması gereken açık paylaşım böyle olur. Fotoğraf acısı ve ışık çok önemli bazı arkadaşlar maalesef ki tepeden net fotoğraf atmiyorlar forumun amacı bir birinize yardım etmek adam burayı Instagram gibi kullanıyor. Sizin açık davranışınızı takdir ettim teşekkürler.

Ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Tavsiyem stressiz bir hayat

Şu zamanda bunu başarabiliyorsanız gerçekten tebrik etmek gerekir. :)
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şu zamanda bunu başarabiliyorsanız gerçekten tebrik etmek gerekir. :)

Bu ülke şartlarında zor ama insan yaşaya yaşaya öğreniyor işte:)

Facebook Twitter Instagram