Hocam sizce çıkış oranı yüzde kaç olur neden yüksek sayıdan memnun değilsiniz oranimi düşürüyor asmed yüzde 90 hatta daha fazla çıkış vadediyor fikriniz nedir
Anladım siz greft sayısını yüksek buldunuz. Bu konuda haklısınız ama şu da var bu arkadaşın ekim alanının dışında diğer saçları Sağlıklı ve dökülmeyecek gibi duruyor. Belki ilerde hiç ihtiyaxı kalmaz , tabi ailesininin dökülme şeklini de bilmek de lazım
Oranın düşmesine etkisi olup olmadığı konusunda şimdilik bir fikir beyan etmek ne kadar doğru bilmiyorum. Çünkü süreç devam ediyor. Forumdaki üstatlardan edindiğim bilgilere dayanarak az greftin ve iki ekimli bir planlamanın daha verimli olduğunu düşünüyorum. Çıkışlardan şimdilik bir şikayetim yok. Tek ekimle normal saç sıklığına erişilemeyeceği kanaatindeyim. Benim dökülmeme sahip birine iki ekimli bir planlamanın daha sağlıkı sonuçlar vereceğini düşünüyorum. Tavsiye isterken @sloocer hocam da bu konuda böyle bir telkinde bulunmuştu. Bunu da merkeze sanırım benim dile getirmem gerekirdi. Şöyle de bir durum var: Benim dökülmem 13 yıldır minyatürleşerek gerçekleşiyor ve hala devam ediyor. Koray Hoca da incelediğinde üst tarafların ilerde dökülmeye devam edeceğini belirtti. Belki ilerisi de düşünülerek böyle bir planlama yapılmış olabilir. Umarım düşüncelerinize bir cevap olmuştur:)
Aşağıdaki gibi yanıltıcı fotolar paylaşsam objektif daireden uzaklaşmış olacağım. Bir akademisyen olarak kimseyi yanıltmak istemiyorum.
Süreciniz çok güzel maşallah hocam
Gayet güzel ve başarılı süreç maşallah
Harika duruyor saclarin masallah diyelim
Gayet sürece göre çok güzel bir sonuç ve daha çok gelişecek maşallah diyelim
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim:)