Gönderen Konu: Asmed / Prof. Dr. Alp Bayramoğlu & Dilek Çakır / 5-6 Haziran 2020 / 4524 Grafts  (Okunma sayısı 23525 defa)

Blowteam

• Full Member
Maşallah çok güzel çıkışlar var bence asmed ekimlerinde ki efsane ekimlere doğru gidiyor ekiminiz hayırlı olsun:)

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah  |-nazarboncugu-| :)

Çok Teşekkürler:)

Yahu bu kafaya 4524 ekilmez ki gören de tam açıklık var sanacak asmed bozuyor

Evet aslında 3800 gibi bir sayı da olabilirdi. Verici bölgeden manuel olarak alım yapılmış olması ilerisi için bir ekim şansı daha tanıyor kanaatimce.

120. Gun tayfasinda efsane gelismeler olmus. Cok begendim cikislari harika duruyor :)

Çok teşekkürler senin saçlar da muazzam görünüyor:) Hemen hemen aynı süreci yaşıyoruz:)

Maşallah çok güzel çıkışlar var bence asmed ekimlerinde ki efsane ekimlere doğru gidiyor ekiminiz hayırlı olsun:)

Teşekkürler dostum senin süreci de takip ediyorum. Umarım istediğimiz saçlara kavuşuruz hep birlikte.

Hwoarang7

• Hero Member
Son durum nedir merak ettiğim ekimlerden birisi açıkçası

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
152. günden merhaba. Fotoğrafları pencereyi karşıma alarak çektim. Yukarı taradığımda saçlar bir yerde toplandığı için dağınık çıkıyor. Kapalı ortamlarda saçımdan memnunum. Çevremden gelen tepkiler de güzel. En çok doğallığından memnunum. Gün ışığında dipler biraz belli oluyor haliyle. Donör bölgemi kısa kestirmeme rağmen hiç belli olmuyor en çok oradan memnunum. Tek pişmanlığım 3500 greftle de bu iş olabilirdi sanki. Geriye kalan 1000 greft birkaç yıl sonra sıklaştırma maksadıyla kullanılabilirdi. Biotini bıraktım finasa devam.

Pasa06

• Sr. Member
bu kadar greftle bence kapatıcılık sağlanmamış

Siddhartha

• Hero Member
Sonuc guzel ve iki uc aya cok daha iyi olacaktir.
4500 grefti ben de cok buldum acik alan icin acikcasi
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Gayet sürece göre çok güzel bir sonuç ve daha çok gelişecek maşallah diyelim
Global Moderator

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu kadar greftle bence kapatıcılık sağlanmamış

Dostum emin misin? Heryerde ince ince saçlar var kalınlaşacak hacimlenecek.
Bence gayet güzel bir sonuç olacak
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Sürece göre gayet güzel gidiyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Görüşler için teşekkürler. Tarama şekline, ışığa göre çok fark ediyor. Normal saç sıklığını beklemek ne kadar doğru bilmiyorum ama henüz kalınlaşmamış saç formuma ulaşmamış saç telleri mevcut. Yukarıdaki mesajımda bahsettiğim durum hariç şimdilik süreçten memnunum.

klaar

• Full Member
152. günden merhaba. Fotoğrafları pencereyi karşıma alarak çektim. Yukarı taradığımda saçlar bir yerde toplandığı için dağınık çıkıyor. Kapalı ortamlarda saçımdan memnunum. Çevremden gelen tepkiler de güzel. En çok doğallığından memnunum. Gün ışığında dipler biraz belli oluyor haliyle. Donör bölgemi kısa kestirmeme rağmen hiç belli olmuyor en çok oradan memnunum. Tek pişmanlığım 3500 greftle de bu iş olabilirdi sanki. Geriye kalan 1000 greft birkaç yıl sonra sıklaştırma maksadıyla kullanılabilirdi. Biotini bıraktım finasa devam.

Harika duruyor saclarin masallah diyelim  |-nazarboncugu-| :)

Pasa06

• Sr. Member
Dostum emin misin? Heryerde ince ince saçlar var kalınlaşacak hacimlenecek.
Bence gayet güzel bir sonuç olacak

vala dostum bence o kadar alana 4500 cok fazla bır mıktar 3000 lerle cok daha basarılı sonuclar gordum ama arkadas memnun ıse bana fazla soz dusmez

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
vala dostum bence o kadar alana 4500 cok fazla bır mıktar 3000 lerle cok daha basarılı sonuclar gordum ama arkadas memnun ıse bana fazla soz dusmez

Anladım siz greft sayısını yüksek buldunuz. Bu konuda haklısınız ama şu da var bu arkadaşın ekim alanının dışında diğer saçları   Sağlıklı ve dökülmeyecek gibi duruyor. Belki ilerde hiç ihtiyaxı kalmaz , tabi ailesininin dökülme şeklini de bilmek de lazım
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

ImPaLa

• Hero Member
Gayet güzel ve başarılı süreç maşallah

Facebook Twitter Instagram