Gönderen Konu: Asmed / Prof. Dr. Alp Bayramoğlu & Dilek Çakır / 5-6 Haziran 2020 / 4524 Grafts  (Okunma sayısı 23527 defa)

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
120. günden merhabalar. Durum bu şekilde. Yeni çıkışları pek gözlemleyemiyorum. Birkaç yer var çıkış beklediğim. Gölgede saçların bu halinden memnun sayılırım ama güneşte dipler gözüküyor :) Saçlarım hafif nemli duştan çıkınca çektim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. 5. ayda görüşmek üzere.

designer

• Full Member
Hocam sürece göre süper ilerliyor bence, daha iyi olacaktır.
Asmed / Koray Erdoğan - 5524 Grafts - 25 Temmuz 2020

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15504.0

Siddhartha

• Hero Member
Cok iyi ilerliyor
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam son zamanlardaki en iyi asmed ilerlemesi olabilir bence . Çok iyi gidiyor maşallah diyelim..
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

geronimo

• Full Member
Maşallah çok mutlu oldum bu görüntüyü görünce oncumuzsun reis 😁

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Genel itibarıyla ön orta taraftan biraz endişeliyim açıkçası. Yanlardan memnunum şimdilik. Telefonumu yeni aldım. Güzel çekiyor fotoğrafları:) Sanki aynaya bakınca bu kadar saç göremiyorum hissiyatı oluştu fotoğraflara bakınca. Ev ortamında normal ışık altında çekildi fotoğraflar.

İnş hocam ön orta taraftan biraz endişeliyim açıkçası. Umarım orası da daha iyi olur.

Hocam son zamanlardaki en iyi asmed ilerlemesi olabilir bence . Çok iyi gidiyor maşallah diyelim..

Çok teşekkürler. Bende ataklar biraz erken başladı normal sürece göre sanırım. Umarım böyle devam eder.

Cok iyi ilerliyor

Çok teşekkür ederim:)

Sizin ekiminiz de hayırlı olsun. Umarım güzel bir sonuç alırsınız.

Maşallah çok mutlu oldum bu görüntüyü görünce oncumuzsun reis 😁

Çok teşekkür ederim dostum. Hepimizinki iyi olacak inş:)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Harika olmus saçlar sürece göre çok hızlı bir sonuç maşallah
Global Moderator

Münir

• Sr. Member
120 gün için daha iyi olamazdı heralde ,boş olan alanlar dolmuş ve çıkan saçlar henüz çok güçlü değil.yeni çıkacak olanlarla ve çıkan saçların kalınlaşmasıyla epey güzel bir sonuç olacak gibi görünüyor  |-nazarboncugu-|

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
120.güne göre harika maşallah. |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-|

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
120.güne göre harika maşallah. |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-|

Çok teşekkür ederim:)

120 gün için daha iyi olamazdı heralde ,boş olan alanlar dolmuş ve çıkan saçlar henüz çok güçlü değil.yeni çıkacak olanlarla ve çıkan saçların kalınlaşmasıyla epey güzel bir sonuç olacak gibi görünüyor  |-nazarboncugu-|

6. ve 7. ayları çok merak ediyorum. Evet kendi saçlarıma göre biraz cansızlar. Daha da kalınlaşır inş.

Harika olmus saçlar sürece göre çok hızlı bir sonuç maşallah

Çok teşekkür ederim daha iyi olur umarım :)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Çok güzel ilerliyor. Daha da gelişmeler olur :). Finasterid de mevcut saçlara iyi gelmiş gibi.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum benimde sana benzer ilerleme, bölgesel boşluklar var, henüz erken deniyor umarım dolacak

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok güzel ilerliyor. Daha da gelişmeler olur :). Finasterid de mevcut saçlara iyi gelmiş gibi.

Evet ben de hissediyorum 5 aydan fazla oldu kullanmaya başlayalı azar azar bıraksam mı diye düşünmüyorum da değil.

Dostum benimde sana benzer ilerleme, bölgesel boşluklar var, henüz erken deniyor umarım dolacak

Noktasal boşluklar var benim de yeni çıkanlar canlanınca kapanacak büyük ihtimalle ama can sıkıcı oluyor.

emre07x

• Sr. Member

mehmet95

• Full Member
Yahu bu kafaya 4524 ekilmez ki gören de tam açıklık var sanacak asmed bozuyor

Facebook Twitter Instagram