Gönderen Konu: Asmed / Prof. Dr. Alp Bayramoğlu & Dilek Çakır / 5-6 Haziran 2020 / 4524 Grafts  (Okunma sayısı 23532 defa)

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
senın sok dokulmen de homojen olmamıs. Bı taraf daha yogun bı taraf daha sık. Aynı olay bende de olustu moral bozdum epey acaba bı taraf daha yogun mu olacak  dıye ama kendıme kuruntu yaptım heralde. umarım sureclerımız en ıyı sekılde sonuclanır

Hiç o açıdan düşünmemiştim. Dökülmemiş olanlara sert davrandım ama dökülmüyor. Forumda böyle bir durumla karşılaşıp bi tarafın daha seyrek olduğu bir durum oldu mu acaba? Ben pek rastlamadım.

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
65. Gün. Elimi kafamda gezdirdğimde batmalar var. Bunlar kırılan saçlar mı yoksa çıkışlar mı bilmiyorum. Çıkışlar tüylenme şeklinde mi oluyor yoksa normal saç formunda mı oluyor acaba?
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2020, 12:36:47 Gönderen: omerfaruk »

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
İnce tüylemeler olarak çıkar daha sonra kafanız da karartı şeklinde belli olur zaten.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Omerfaruk sende de mi tüylenme var? Benim başlığa baksana aynı şeyi bende sordum. Sende de benim başlıktaki yakınlaştırılmış şekilde mi çıkışlar. Zamanlama çok yakın olduğu için benzer olabilir

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Omerfaruk sende de mi tüylenme var? Benim başlığa baksana aynı şeyi bende sordum. Sende de benim başlıktaki yakınlaştırılmış şekilde mi çıkışlar. Zamanlama çok yakın olduğu için benzer olabilir

evet seninkine benziyor ama finasın etkisiyle minyatürlesen saçlar mi kalınlaştı yoksa yeni çıkan saçlar mı tam emin olamadım. Biraz daha sabredeceğiz artık.

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
İnce tüylemeler olarak çıkar daha sonra kafanız da karartı şeklinde belli olur zaten.

Anladım çok teşekkür ederim.

geronimo

• Full Member
Greft sayısı ve saç yapısı olarak çok benzeriz benden 20 gün ondesin hocam özellikle senin sonucunu takip ediyorum inşallah güzel bir sonuç alırız

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Greft sayısı ve saç yapısı olarak çok benzeriz benden 20 gün ondesin hocam özellikle senin sonucunu takip ediyorum inşallah güzel bir sonuç alırız

İnşallah şu günler geçmek bilmiyor resmen askerlik gibi bir an önce geçer umarım.

geronimo

• Full Member
İnşallah şu günler geçmek bilmiyor resmen askerlik gibi bir an önce geçer umarım.
En iyi uyan tanım bu heralde ama sonunda güzel birşey çıkacağını umut etmek insanı heyecanlandiriyor günden güne  saçların yeniden çıkışını gormek ilginç bir deneyim olacak  😀

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Minik minik kararmalar başlamış dostum hayırlısı inşallah

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
En iyi uyan tanım bu heralde ama sonunda güzel birşey çıkacağını umut etmek insanı heyecanlandiriyor günden güne  saçların yeniden çıkışını gormek ilginç bir deneyim olacak  😀

Çabuk gelsin o günler :))

Minik minik kararmalar başlamış dostum hayırlısı inşallah

Var bir şeyler de zaman gösterecek artık:))

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
90. gün bu şekilde. Ön tarafta küçük bi boşluk var beni endişelendiriyor açıkçası. Süreç sanki biraz geç ilerliyor gibi. Çıkışlar başladı mı yoksa şoktan mı kalanlar pek anlam veremedim. Bundan sonra daha çıkış olur mu acaba?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sürecin çok başarılı dostum baya fark var bir önceki paylaşımınla olur bu saç
Global Moderator

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sürecin çok başarılı dostum baya fark var bir önceki paylaşımınla olur bu saç

4. aya daha iyi olur umarım. Teşekkür ederim dostum.

Facebook Twitter Instagram