Saç Ekimi Sonuçları
Teşekkürler deneyeceğim. Şu ana kadar anormal bir şey olmadı. Çıkışlarda da bir sorun olmaz umarım.
senın sok dokulmen de homojen olmamıs. Bı taraf daha yogun bı taraf daha sık. Aynı olay bende de olustu moral bozdum epey acaba bı taraf daha yogun mu olacak dıye ama kendıme kuruntu yaptım heralde. umarım sureclerımız en ıyı sekılde sonuclanır
Omerfaruk sende de mi tüylenme var? Benim başlığa baksana aynı şeyi bende sordum. Sende de benim başlıktaki yakınlaştırılmış şekilde mi çıkışlar. Zamanlama çok yakın olduğu için benzer olabilir
İnce tüylemeler olarak çıkar daha sonra kafanız da karartı şeklinde belli olur zaten.
Greft sayısı ve saç yapısı olarak çok benzeriz benden 20 gün ondesin hocam özellikle senin sonucunu takip ediyorum inşallah güzel bir sonuç alırız
İnşallah şu günler geçmek bilmiyor resmen askerlik gibi bir an önce geçer umarım.
En iyi uyan tanım bu heralde ama sonunda güzel birşey çıkacağını umut etmek insanı heyecanlandiriyor günden güne saçların yeniden çıkışını gormek ilginç bir deneyim olacak 😀
Minik minik kararmalar başlamış dostum hayırlısı inşallah
Sürecin çok başarılı dostum baya fark var bir önceki paylaşımınla olur bu saç