Gönderen Konu: Asmed / Prof. Dr. Alp Bayramoğlu & Dilek Çakır / 5-6 Haziran 2020 / 4524 Grafts  (Okunma sayısı 23552 defa)

emre07x

• Sr. Member
Maşallah çok güzel duruyor :)

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ömer hayırlı olsun, kaç cm 2 ye ekildi bu greftler kaçırmış olabilirim tekrar okudum goremedim
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah çok güzel duruyor :)

Teşekkürler :)
Ömer hayırlı olsun, kaç cm 2 ye ekildi bu greftler kaçırmış olabilirim tekrar okudum goremedim

Çok teşekkürler. Şimdi baktım flaşa 119 cm2'lik bir alana ekim yapıldı.

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
1. Ay : Şok ziyadesiyle vuruyor. Kabuk dökümü sonrası güzel görüntü de gitti tabii. Zaman çabuk geçiyor.

DarthVaderV5.0

• Yeni üye
  • *
Şok dökülme de geçer, hayırlısı olsun. Aramızda bir hafta var. Siz de şok dökülme ne zaman başladı?

Lion

• Sr. Member
Şok dökülmen bitmiş bundan sonra güzel çıkışların olur bol şans.

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şok dökülme de geçer, hayırlısı olsun. Aramızda bir hafta var. Siz de şok dökülme ne zaman başladı?

13 gündür var sanırım. Hala devam ediyor gibi.

Şok dökülmen bitmiş bundan sonra güzel çıkışların olur bol şans.

Çook teşekkürler bakalım göreceğiz hep beraber:)

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle geçmiş olsun, en zor bekleme dönemine girmişsin. Zaman çok çabuk geçiyor.

26. Güne kadar 1 tel dahi çok dökülmem olmamıştı. 27. Gün duşta 20-30 tel el salladı, fayanslar beyaz özellikle eğilip yıkıyorum gözlem için. Bugün de aynj şekilde 20-30 tel ile vedalaştım. Şok bu şekilde mi oluyor yoksa öbek öbek saç mı görülüyor? Şoka hiç uğramayacağım sanıyordum ama benim kapıyı da çaldı sanki

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle geçmiş olsun, en zor bekleme dönemine girmişsin. Zaman çok çabuk geçiyor.

26. Güne kadar 1 tel dahi çok dökülmem olmamıştı. 27. Gün duşta 20-30 tel el salladı, fayanslar beyaz özellikle eğilip yıkıyorum gözlem için. Bugün de aynj şekilde 20-30 tel ile vedalaştım. Şok bu şekilde mi oluyor yoksa öbek öbek saç mı görülüyor? Şoka hiç uğramayacağım sanıyordum ama benim kapıyı da çaldı sanki

Evet bu şekilde oluyor zamanla dökülüyor benim 10 gündür yoğun şekilde devam ediyor. 2. aya kadar sürüyor forumdan araştırdığım kadarıyla.

fthfth

• Sr. Member
Hayırlı olsun. Ekim çok başarılı görünüyor. Saç kalitesi de aynı şekilde. Sonucunuzun çok iyi olacağını düşünüyorum. Şok dökülmeyi kafaya takmadan takviyeleri almaya, yıkamaya ve masaja devam. Sonuç sizi mutlu edecektir inşallah.

Saç ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12113.0

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun. Ekim çok başarılı görünüyor. Saç kalitesi de aynı şekilde. Sonucunuzun çok iyi olacağını düşünüyorum. Şok dökülmeyi kafaya takmadan takviyeleri almaya, yıkamaya ve masaja devam. Sonuç sizi mutlu edecektir inşallah.

Saç ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12113.0

Çok teşekkür ederim umarım sonuç da sizinkiyle benzer olur. Göreceğiz inş. Masajı nasıl yapıyorsunuz?

fthfth

• Sr. Member
Çok teşekkür ederim umarım sonuç da sizinkiyle benzer olur. Göreceğiz inş. Masajı nasıl yapıyorsunuz?
ilk aylarda sabah akşam şampuanla yıkarken yedirir gibi sürekli 2-3 dk masaj yaptım ben.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şok dökülme bitmiş sayılır saç deriniz sağlıklı bundan sonrası kısmet hayırlısı inşallah.
Global Moderator

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ilk aylarda sabah akşam şampuanla yıkarken yedirir gibi sürekli 2-3 dk masaj yaptım ben.

Teşekkürler deneyeceğim.

Şok dökülme bitmiş sayılır saç deriniz sağlıklı bundan sonrası kısmet hayırlısı inşallah.

Şu ana kadar anormal bir şey olmadı. Çıkışlarda da bir sorun olmaz umarım.

Facebook Twitter Instagram