Aptanax ford çok etkili oluyor. Agrı kesmek için
Donör çok temiz kabullarda dökülme kıvamına gelmiş kaç gün var dökmene?
Eğer bu gece de uyuyamazsam apranax alırım artık. Ayın 16'sında dökmeyi planlıyorum 10. gün o zaman doluyor.
Yarın kabuk dökümü olucak kıvama gelmiş artık bugün ben döktüm yarın sıra sende
6 Haziran'da bitmişti benim ekim o yüzden 16'sında dökmeyi planlıyorum. 15'inde birazını dökerim belki. Seninki kusursuz görünüyor.
Teşekkür ederim bakalım nakledilen sayıdan yüzde 10 kadar fireyle çıkarsa sonuç mutlu eder beni
En az yuzde 90 garantisi var zaten ayrica asmed protokolune gore bu oran daha yuksektir deniyor hic merak etmeyin bir aksilik olmazsa daha yuksek bir cikis orani yakalarsiniz diye dusunuyorum.
Masallah donor bolge 10 gun olmadan cok iyi toparlarmis sanki alim uzerinden uzun zaman gecmis gibi bayiliyorum bu alim sekillerine
İnşallah dostum güzel temennin için çok teşekkür ederim:) Verici (Donör) bölge kusursuz gerçekten diyecek bir söz yok:)
Ben dün gece uyuyamadım. Ağrı yok ama hafif batmalar var sancı şeklinde. Biraz hareket edince kalbim sanki orda atar gibi nabız hissi oluyor kafamda. Kabuk dökümünde normal yıkamadan farklı ne yapıyoruz? Ben kendi döküldüğü bir süreç zannediyordum.
Verdikleri taşınabilir bellekte nasıl döküleceği vardı sanırım. Biraz daha sert olmak gerekiyor normal yıkamalara göre bildiğim kadarıyla.
Vallahi çok biçimli hoş bir ekim olmuş gibi haıyırlı uğurlu olsun
Çok teşekkürler süreç devam ediyor siz de umarım beklediğiniz sonucu alırsınız ekiminizde.