Gönderen Konu: Asmed / Prof. Dr. Alp Bayramoğlu & Dilek Çakır / 5-6 Haziran 2020 / 4524 Grafts  (Okunma sayısı 23543 defa)

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Donör sızlaması için ağrı kesici almıyormusum ömer?

Minoset aldım birkaç kere ama pek bir etkisini göremedim. Dün hiç almayayım dedim sabaha kadar uyuyamadım bu sefer. Gündüz herhangi bir sorun yok ama geceleri 11'den sonra fazlasıyla rahatsız ediyor sabaha kadar. Donör bölgesinden memnunum. Zaten tercih sebeplerimden biriydi. Ekim olduğunu bilmeyen birinin çok fark edeceğini sanmıyorum 4500 greft alındığını. Güncel fotoğraflar aşağıdaki gibidir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Aptanax ford çok etkili oluyor. Agrı kesmek için

Donör çok temiz kabullarda dökülme kıvamına gelmiş kaç gün var dökmene?

Global Moderator

Roobie

• Yeni üye
  • *
Yarın kabuk dökümü olucak kıvama gelmiş artık bugün ben döktüm yarın sıra sende

geronimo

• Full Member

Teşekkür ederim bakalım nakledilen sayıdan yüzde 10 kadar fireyle çıkarsa sonuç mutlu eder beni :)
[/quote]

En az yuzde 90 garantisi var zaten ayrica asmed protokolune gore bu oran daha yuksektir deniyor hic merak etmeyin bir aksilik olmazsa daha yuksek bir cikis orani yakalarsiniz diye dusunuyorum.

Masallah donor bolge 10 gun olmadan cok iyi toparlarmis sanki alim uzerinden uzun zaman gecmis gibi bayiliyorum bu alim sekillerine

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba teşekkür ederim. kabukları salı günü dökmeyi planlıyorum. Yıkarken ufak tefek geliyor ama elime. Geceleri uyutmayacak kadar inanılmaz bir kaşıntı, sızı oluyor donör bölgede ve boyun yastığı çok rahatsız ediyor. Avuç içimle veya parmak uçlarımla hafifçe dokunuyorum donör bölgeye lakin pek etkili olmuyor.  Beklemedeyiz.

Ben dün gece uyuyamadım. Ağrı yok ama hafif batmalar var sancı şeklinde. Biraz hareket edince kalbim sanki orda atar gibi nabız hissi oluyor kafamda. Kabuk dökümünde normal yıkamadan farklı ne yapıyoruz? Ben kendi döküldüğü bir süreç zannediyordum.

Bogeda

• Sr. Member
Vallahi çok biçimli hoş bir ekim olmuş gibi haıyırlı uğurlu olsun

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aptanax ford çok etkili oluyor. Agrı kesmek için

Donör çok temiz kabullarda dökülme kıvamına gelmiş kaç gün var dökmene?

Eğer bu gece de uyuyamazsam apranax alırım artık. Ayın 16'sında dökmeyi planlıyorum 10. gün o zaman doluyor.

Yarın kabuk dökümü olucak kıvama gelmiş artık bugün ben döktüm yarın sıra sende

6 Haziran'da bitmişti benim ekim o yüzden 16'sında dökmeyi planlıyorum. 15'inde birazını dökerim belki. Seninki kusursuz görünüyor.

Teşekkür ederim bakalım nakledilen sayıdan yüzde 10 kadar fireyle çıkarsa sonuç mutlu eder beni :)

En az yuzde 90 garantisi var zaten ayrica asmed protokolune gore bu oran daha yuksektir deniyor hic merak etmeyin bir aksilik olmazsa daha yuksek bir cikis orani yakalarsiniz diye dusunuyorum.

Masallah donor bolge 10 gun olmadan cok iyi toparlarmis sanki alim uzerinden uzun zaman gecmis gibi bayiliyorum bu alim sekillerine

İnşallah dostum güzel temennin için çok teşekkür ederim:) Verici (Donör) bölge kusursuz gerçekten diyecek bir söz yok:)

Ben dün gece uyuyamadım. Ağrı yok ama hafif batmalar var sancı şeklinde. Biraz hareket edince kalbim sanki orda atar gibi nabız hissi oluyor kafamda. Kabuk dökümünde normal yıkamadan farklı ne yapıyoruz? Ben kendi döküldüğü bir süreç zannediyordum.

Verdikleri taşınabilir bellekte nasıl döküleceği vardı sanırım. Biraz daha sert olmak gerekiyor normal yıkamalara göre bildiğim kadarıyla.

Vallahi çok biçimli hoş bir ekim olmuş gibi haıyırlı uğurlu olsun

Çok teşekkürler süreç devam ediyor siz de umarım beklediğiniz sonucu alırsınız ekiminizde.

Blowteam

• Full Member
Çok güzel görünüyor maşallah saçlar döküm için 10 11 gün ideal zaten bu günlere yaklaştıkça kendiliğinden dökülmelerde başlıyor.

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok güzel görünüyor maşallah saçlar döküm için 10 11 gün ideal zaten bu günlere yaklaştıkça kendiliğinden dökülmelerde başlıyor.

Teşekkür ederim bir an önce o vaktin gelmesini beklemekteyim.

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kabuk dökümü sonrası. Bundan sonra belirli periyotlar halinde paylaşım yapmayı planlıyorum. Forumda bayağı asmed paylaşımı oldu. Umarım hepsinin sonucu güzel olur.

nineoneone

• Jr. Member
  • **
şu an görsem ekim demem saçlar kazınmışta uzuyormuş gibi kızarıklık felan hiç yok sanki. Ağrı durumu nasıl hocam ensedeki? Ayın 20 'sinde benimdeki ekim ASMED'de , bir şey tavsiye eder misiniz hocam öncesi?

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
şu an görsem ekim demem saçlar kazınmışta uzuyormuş gibi kızarıklık felan hiç yok sanki. Ağrı durumu nasıl hocam ensedeki? Ayın 20 'sinde benimdeki ekim ASMED'de , bir şey tavsiye eder misiniz hocam öncesi?

Öncesinde tavsiye edebileceğim bir şey yok:) Senin saçlar gayet sağlıklı görünüyor zaten. Evet şu an kimse fark etmiyor lakin önemli olan 3 ay sonrası. Ensedeki kaşıntı ve sızı çok azaldı geceleri rahat uyumaya başladım diyebilirm. Sizinki de şimdiden hayırlı olsun.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kabuk sonrası görüntü çok sık ve saç yönleri çok güzel duruyor
Global Moderator

Hassectear

• Full Member
Maşallah ekim çok sık olmuş bi o kadar da doğal

Facebook Twitter Instagram