Gönderen Konu: Asmed / Prof. Dr. Alp Bayramoğlu & Dilek Çakır / 5-6 Haziran 2020 / 4524 Grafts  (Okunma sayısı 23562 defa)

Blowteam

• Full Member
Ekim dönör hepsi çok güzel görülmekte üstadım Asmed kalitesi ile birleşince bence ortaya çok güzel bir görüntü çıkacaktır, Konunuzu takipte kalmaktayım 1 sene sonra bence her sey sizin için daha güzel olucak Hayırlı olsun😊

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için ben de sizin konunuzun takipçi olacağım. İnş verdiğimiz emeklerin karşılığını güzel bir sonuçla alırız. Sizinki de tekrar hayırlı olsun:)

absorve

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum hayırlı olsun ekimin, aynı günlerde ektirmişiz Asmed’de. Gelişimi birlikte takip ederiz artık :) Temiz bir ekim olmuş, inşallah sonucu da güzel olur.
Saç ekimim Asmed (Koray Erdoğan) 5020 Grafts

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14391.0

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Hayırlı olsun ekimi çok beğendim. Sonuçta bu denli güzel olur umarım.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum hayırlı olsun ekimin, aynı günlerde ektirmişiz Asmed’de. Gelişimi birlikte takip ederiz artık :) Temiz bir ekim olmuş, inşallah sonucu da güzel olur.

Odadan pek çıkamadım:) Yoksa muhabbet etmeye gelirdim. Sizin de ekiminiz gayet güzel duruyor. Sonuç da beklentimizi karşılar umarım:)

Hayırlı olsun ekimi çok beğendim. Sonuçta bu denli güzel olur umarım.

Çok teşekkür ederim. İnş bakalım göreceğiz zamanla:)

absorve

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Odadan pek çıkamadım:) Yoksa muhabbet etmeye gelirdim. Sizin de ekiminiz gayet güzel duruyor. Sonuç da beklentimizi karşılar umarım:)

Fark ettim hocam ben baya gezindim ortalıkta kimseyi göremedim :) senin açık alanın az graf sayın yüksek, ekim merkezi asmed, sonuç aşağı yukarı belli gibi :)

Bir de şu profilin en altına açmış olduğun konuyu nasıl sabitliyorsunuz, bulamadım ben ?

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

Fark ettim hocam ben baya gezindim ortalıkta kimseyi göremedim :) senin açık alanın az graf sayın yüksek, ekim merkezi asmed, sonuç aşağı yukarı belli gibi :)

Bir de şu profilin en altına açmış olduğun konuyu nasıl sabitliyorsunuz, bulamadım ben ?

İnş 6 ay sonra güzel yorumlarda bulunuruz:)

Üst sekmelerde "profil"in üzerine gelip "forum profili" sekmesine tıklıyorsunuz. Alttaki seçeneklerde "imza" kutusu var orayı doldurmanız yeterli.

absorve

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
İnş 6 ay sonra güzel yorumlarda bulunuruz:)

Üst sekmelerde "profil"in üzerine gelip "forum profili" sekmesine tıklıyorsunuz. Alttaki seçeneklerde "imza" kutusu var orayı doldurmanız yeterli.

İnşallah üstad :) teşekkürler tekrardan hayırlı olsun  :)

geronimo

• Full Member
Hayirli olsun acikligimiz benzer banada ayni sayi onerildi guzel bir sonuc almanizi dilerim

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekiminiz hayırlı olsun. Benimde alım ve yerleştirme işlemlerimi Gizem hanım ve Elif hanım yaptı. Çok güzel bir operasyon geçirdiğinize inanıyorum. Gizem hanım ikimizide ömür boyu taşıyacağımız bir imza attı

Cihandoğan

• Hero Member
Omer sonunda ektirdin hayırlı olsun umarım güzel bir sonuç alırsın ekim planlaman ve ön çizgin çok başarılı duruyor

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirli olsun acikligimiz benzer banada ayni sayi onerildi guzel bir sonuc almanizi dilerim

Teşekkür ederim bakalım nakledilen sayıdan yüzde 10 kadar fireyle çıkarsa sonuç mutlu eder beni:)

ekiminiz hayırlı olsun. Benimde alım ve yerleştirme işlemlerimi Gizem hanım ve Elif hanım yaptı. Çok güzel bir operasyon geçirdiğinize inanıyorum. Gizem hanım ikimizide ömür boyu taşıyacağımız bir imza attı

Benim Gizem Hanım değildi sanırım Yasemin Hanım alım yaptı, kanal açma işlemini Alp Bey ve Dilek Hanım, yerleştirmeyi ise Yasemin ve Selin Hanım yaptı.

Omer sonunda ektirdin hayırlı olsun umarım güzel bir sonuç alırsın ekim planlaman ve ön çizgin çok başarılı duruyor

Bu sene de yaptırmazsam artık yaptırmazdım galiba. Çok teşekkür ederim. Benim de temennim o yönde:)

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba, durum nasıl kabuk dökümü bitti mi? Ağrı sızı var mı?

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba, durum nasıl kabuk dökümü bitti mi? Ağrı sızı var mı?

Merhaba teşekkür ederim. kabukları salı günü dökmeyi planlıyorum. Yıkarken ufak tefek geliyor ama elime. Geceleri uyutmayacak kadar inanılmaz bir kaşıntı, sızı oluyor donör bölgede ve boyun yastığı çok rahatsız ediyor. Avuç içimle veya parmak uçlarımla hafifçe dokunuyorum donör bölgeye lakin pek etkili olmuyor.  Beklemedeyiz.

Facebook Twitter Instagram