Gönderen Konu: Asuman Hairtransplant  (Okunma sayısı 1257 defa)

hosayn

• Yeni üye
  • *
Asuman Hairtransplant
« : 09 Haziran 2020, 11:24:00 »
Merhabalar,
Herkese iyi forumlar,

Yardımınız ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. :)

Yaşım 24, ailemde saç dökülmesi genetik fakat buna rağmen sıkıntı ve stresten dolayı daha erken döküldü.
Saç ekimine uzun zamandır düşünmekteyim. Mavi serim vs. kullandım fakat ilk başta baya bi çıkardı daha sonra olan da döküldü daha kötü durumdayım şuanda.
Uzun zamandır araştırıyorum ve Asuman Hairtransplant'a saç ekimi yaptırmaya karar verdim.
Saçlarım çok cansız ve ince telli, ama ön çizgimi halen yerinde fakat dökülme bölgesel olduğundan çok az miktarda saç bulunmakta.
Sizce Asuman Hanım hakkında bilgi verebilir misiniz? Ektiren arkadaşlar iletişime geçebilirler mi acaba memnunluk konusunda,
Yaşım daha genç pişman olmak istemiyorum. Güzel bir ekim yaptırarak öz güvenimin geri yerine gelmesini istiyorum. :)

Şimdiden teşekkür ediyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Asuman Hairtransplant
« Yanıtla #1 : 09 Haziran 2020, 11:54:16 »
Mavi serum için aylarca insanları uyardım. Kullanan herkes bana düşman oldu tani şu an aldığım bu konuda özürler çok sayıda ama insanlar zarar gördükten sonra gerisinin bir önemi olmadı benim için.

Asuman hanımın konuları var forumda incelersin
Resimlerini de eklersen konu daha anlamlı olur:
Global Moderator

Mt123

• Full Member
« Yanıtla #2 : 10 Haziran 2020, 11:57:27 »
Merhabalar,
Herkese iyi forumlar,

Yardımınız ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. :)

Yaşım 24, ailemde saç dökülmesi genetik fakat buna rağmen sıkıntı ve stresten dolayı daha erken döküldü.
Saç ekimine uzun zamandır düşünmekteyim. Mavi serim vs. kullandım fakat ilk başta baya bi çıkardı daha sonra olan da döküldü daha kötü durumdayım şuanda.
Uzun zamandır araştırıyorum ve Asuman Hairtransplant'a saç ekimi yaptırmaya karar verdim.
Saçlarım çok cansız ve ince telli, ama ön çizgimi halen yerinde fakat dökülme bölgesel olduğundan çok az miktarda saç bulunmakta.
Sizce Asuman Hanım hakkında bilgi verebilir misiniz? Ektiren arkadaşlar iletişime geçebilirler mi acaba memnunluk konusunda,
Yaşım daha genç pişman olmak istemiyorum. Güzel bir ekim yaptırarak öz güvenimin geri yerine gelmesini istiyorum. :)

Şimdiden teşekkür ediyorum.
Kullanırken mi döküldü bıraktıktan sonra mı acaba ?

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 10 Haziran 2020, 18:29:14 »
asuman haire bende bakıyorum yalnız orda ektiren çok yok iki ekime bakıp aldanma hocam biraz daha takip et istersen.

Jamesbond

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 10 Haziran 2020, 20:00:14 »
Kullanırken mi döküldü bıraktıktan sonra mı acaba ?
Dostum her türlü, her halükarda mavi serum denilen içeriği tam olarak açıklığa kavuşmamış ilaç bile demeye dilimin varmadığı karışımdan uzak durun

hosayn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 10 Haziran 2020, 22:06:10 »
Halen araştırmaların devam ediyor sadece bilgi topluyorum, ekim yaptırmak için sonbaharı bekliyorum :)

Facebook Twitter Instagram