15 Haziran 2020 Pazartesi gün ikinci gün operasyonu tamamlandı. Toplamda 5026 graftlık ve 2.05 hair/graft'lık ortalamalı bir ekim oldu. Salı günü ise ilk yıkama işlemi yapıldı. Şuan ödem gözümün altında ve 2-3 güne geçer diye düşünüyorum. Önceki arkadaşlar ASMED’in profesyonelliği konusunda yeterince bilgi vermişler. Aynı presedür herkese uygulanıyor. Okuyup gidince çok rahat ettim. Ben sadece birkaç tavsiye vermek istiyorum. Konsültasyona gitmeden önce ön çizginiz konusunda kararınızı verin, hatta aile bireylerinize bakarak taslak oluşturun. Bir de nerelere kadar ektirebileceğiniz konusunda gerçekçi bir şekilde düşünün, ne istediğinize karar verin. Ne istiyorsanız yapabilirlerse zaten yaparlar. Ama zihinsel hazırlığınız olsun. Acıya hazırlıklı olun, anestezi de olsa acı oluyor. Sizin acınızı başkaları hissedebilirler mi? Çok şaşırtıcı ama orada çalışanlar evet hissediyorlar. Sırf üzülmesinler diye acımı sakladığım zamanlar oldu. İnanılmazlar, çok güleryüzlüler. Sadece bize karşı değil kendi aralarında da benzer uyumu, saygıyı yakalamışlar. Kurum kültürü oluşmuş, tebrik ederim. Okuyorlarsa; Alp Hocama, Dilek Hocama, Suzana Hanıma, Seda Hanıma, Yasemin Hanım ve saç ekim ekibi ile kuaförde çalışanlara yürekten teşekkür etmek isterim. Special thanks to Ms. Suzana. Hep oradaydı. Narkozluyken hepsine ettim mi hatırlamıyorum:) Bir de kanal açma işlemi sırasında anestezi etkisiyle hep uyudum. Sadece bana mı oldu yoksa standart prosedür mü bilmiyorum. Benim tek eleştirim çıkarma (extraction) işlemini süre ile yapıyorlar. Plana uymak için sanırım. Ama sanki zaman baskısı varmış gibi hissettim. Bence akışına bırakmalılar. Saç tipi ve deri yapısı farklı olduğundan çıkarma süresi kişiden kişiye değişebilir diye değerlendiriyorum. Resimleri yüklüyorum. Sorularınız varsa özelden de yazabilirsiniz.