Gönderen Konu: Clinikexpertte sac ekimi  (Okunma sayısı 5090 defa)

bakalim

• Sr. Member
Ynt: Clinikexpertte sac ekimi
« Yanıtla #60 : 02 Temmuz 2020, 10:11:52 »
Ben gördüklerimi söylüyorum dostum. Senin karakterine söylediğim bir şey yok. Ayrıca sıkma canını dünyanın sonu değil. Alt tarafı saç. En kötü bir daha ektirirsin, yada kötü duranları söktürür başka yerlere ektirirsin ne biliyim bişeyler yaparsın işte. Umarım yanılırım bir kaç aya ama şu zamana kadar hiç yanılmadım. Teşekkürler

Nasıl ya senin kafan mı iyi neden normal yorum yapıyorsun :)

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #61 : 02 Temmuz 2020, 10:15:06 »
Nasıl ya senin kafan mı iyi neden normal yorum yapıyorsun :)
🤣Bıktırdılar sadıçımı
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

bakalim

• Sr. Member
« Yanıtla #62 : 02 Temmuz 2020, 10:22:05 »
🤣Bıktırdılar sadıçımı

Kafasına saç ektilerse yan etki yapmıştır  ;D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 02 Temmuz 2020, 11:53:18 »
saygısız seviyesiz insan patlamış ne demek çok şükür ki 10 gündür ilerleme katettim daha 159. Günüm bugün. seviyeni saygını koruyarak yorum yaz bu işlerden anlasan süreç hakkında adam akıllı yorum yapsrsin daha 159 gün oldu kel123  surecim yavaş gidiyor olabilir ama ilerleme başladı resimler yoğun ışık altinda ve kısa saclarim

Haklısın kardeşim görüşlerini karsındaki insanı kıracak şekilde belirtmek değil yorum yapmak cahilce davranışlar. Saçlarında gelişme görme sevindim umarım zamanla daha güzel olur.
Global Moderator

Kel kel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #64 : 02 Temmuz 2020, 12:17:32 »
Haklısın kardeşim görüşlerini karsındaki insanı kıracak şekilde belirtmek değil yorum yapmak cahilce davranışlar. Saçlarında gelişme görme sevindim umarım zamanla daha güzel olur.
  teşekkür ederim, bütün arkadaşlara amacım sitem etmek değildi tabikide birşey olumsuz sa olumsuz diyeceksiniz arkadaşlar ama insan emeğinin karşılığını görmeyince biraz üzülüyor böyle patlak faln yorum gelince de sinirleniyor biraz özür dilerim eğer ağır konuştuysam kel123 kardeşim lütfen kusuruma bakma

Kel kel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #65 : 06 Temmuz 2020, 07:51:20 »
164. Günüm saçlarım çve tirnaklarim cok geç uzadigindan canlanmayi geç göstermeye başlıyor toparladı baya inşallah 1 aya kalinlasirsa memnuniyetim ekimle alakalı artacak arkadaşlar.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #66 : 06 Temmuz 2020, 08:54:19 »
Görüntü fena değil hocam😉
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Kel kel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #67 : 08 Temmuz 2020, 12:32:44 »
166.gün arkadaşlar kalinlasiyor ekilenler, altta batan c9k sac var ama geç uzuyo çıkarmı onlar acaba?

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 08 Temmuz 2020, 12:40:58 »
kardesım sacını sureklı kestırıyorsun kısa halıyle tabiki seyrek durur biraz elleme uzasın 3 4 ay uzun haliyle anlasılır kapatılcık ne durumda yorum yapılır
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

Kel kel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #69 : 08 Temmuz 2020, 12:43:39 »
kardesım sacını sureklı kestırıyorsun kısa halıyle tabiki seyrek durur biraz elleme uzasın 3 4 ay uzun haliyle anlasılır kapatılcık ne durumda yorum yapılır
haklisin valla kardeşim bundan sonra kesmemeyi düşünüyorum inşallah en az 200. Güne kadar :) birde benim şok dökülmem 80. Güne kadar sürdü bu alttan batan kıllar muhtemelen ondan geç çıktı daha sürer mi alttan minik saçların çıkması acaba

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 08 Temmuz 2020, 13:17:11 »
sen kesme sacını biraz uzasın saclar form almasına ızın verr ozaman anlasılır
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

Kel kel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #71 : 27 Temmuz 2020, 08:29:51 »
182. Günden herkese selamlar  arkadaşlar  nasılsınız, çok şükür fena değil toparladı ama hala ince biotin 5000 mg a basladim inşallah kalinlasirsa memnun kalırım ama kimse clinikexpertte ekmesini tavsiye etmem çünkü işin ehli insanlar ekimi yapmiyo şansa orda ekince iste☺

keldeğilim

• Full Member
« Yanıtla #72 : 27 Temmuz 2020, 08:55:38 »
Hocam gelişme olmuş saçlarda. Umarım daha da hacimlenir. Keşke biraz daha forumda araştırıp saç ekim merkezlerini öyle ekim yaptırsaydınız.

Varolan ve ekilen saçları hacimlendirmek ve korumak için dht baskılamayı düşünebilirsiniz. Tabi yan etkilerini araştırın. Ben ekim sonrası dutasterid kullanmaya başladım gözü karartıp. Olası bir yan etkide sizlere de iletirim.

Sağlıklı taramalar,
Saygılarımla,

Kel kel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #73 : 27 Temmuz 2020, 09:23:20 »
Hocam gelişme olmuş saçlarda. Umarım daha da hacimlenir. Keşke biraz daha forumda araştırıp saç ekim merkezlerini öyle ekim yaptırsaydınız.

Varolan ve ekilen saçları hacimlendirmek ve korumak için dht baskılamayı düşünebilirsiniz. Tabi yan etkilerini araştırın. Ben ekim sonrası dutasterid kullanmaya başladım gözü karartıp. Olası bir yan etkide sizlere de iletirim.

Sağlıklı taramalar,
Saygılarımla,
teşekkür ederim kardesim haklisin forumla sonradan tanıştım ama ilerleyen zaman da ekim düşünürsem forum benin için rehber oldu eski saçlarım yok gibi birşey di kedi tüyü gibi birde bitmişti toppik le falan bike artık belli oluyodu aşağıdaki resimde önler toppikli düşünün kardeşim keldi baya kafa

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #74 : 27 Temmuz 2020, 09:57:17 »
Dostum sac yapin dogustan ince benim gibi, cok fazla kapaticilik olmaz ben kendim icinde buyuk bi degisim beklemiyorum. Baya kararma olmus. Sonuctan memnun degilsen biraz toppik destegiyle guzel olur sacin. Maaslesef saclar ince dogmusuz sanssiziz

Facebook Twitter Instagram