Saç Ekimi Sonuçları
Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum inşallah dediğiniz gibi olur morel çok önemli
Rica ederim. Uclu greft sayin toplam ekimin yaklasik yuzde 30'u. Ekimin seyrek olma sansi ya yok ya da anormal dusuk diyebilirim. Moralini yuksek tut cunku ekimin sonucu seni memnun edecek.Bence senin icin asil sorun farkli. Yasin cok genc bu nedenle olan saclari korumak icin finastrade kullanmayi dusunuyor musun, yoksa ileride tekrar ekim yaparim mi diyorsun?
Anlamadığım nokta şu finasterid 12 ay kullanmak lazım diyor verdikler kağıtta fakat 12 ay sonra bırakıldığında daha hızlı dökülmüyor mu bu saç ilacı bıraktıktan sonra ( kullanmayı düşünmüyorum ) fakat çok merak etmiştim bunu. 2. Bir ekim evet düşünüyorum saçlarım seyrek korumak için vitaminlerle korumak istiyorum solgar biotin 5000 mg kullanıyorum. Tepeye zaten 2. Seans gerekenilir demişti serkan aygın. Saygılar
Propecia’yı tavsiye ediyorlar çünkü hem olan saçların dökülmesini durduruyor/yavaşlatıyor ve bir bölüm kullanıcıda tam ölmemiş saçları canlandırıyor. Böylelikle ekimlerin sonuçları çok daha iyi gözüküyor. Ayrıca yeni ekilen saçlarda da pozitif etki yapıyor. Sadece 12 ay kullanmak genetik olarak dökülecek saçlarda uzun süreçte* etki yapmaz ama donör bölgesinin toparlanmasında etkili olduğunu gördüğüm ekimler oldu. Ben de Salı günü ekime gireceğim ve ben de propecia kullanmayacağım. Çünkü yan etkileri var ve kullanınca ömür boyu kullanmak lazım.
Bu gün yıkamanı topmlam da 2 kere yap yarın da kabuklarını dök. Kalan olursa zorlama 11 12 güne yay
Tamamdır akşam tekrar yıkacağım. Peki bugün mü 2 kere yıkanacak ne zamana kadar 2 kez yıkamam gerek ? Kabuk dökümü bitene kadar mı
Sabah ve akşam farketmez iki kez yıkayabilirsin, kafaya döktüğün losyon veya köpük yarım saat köpük modunda kalsın yumuşar, öne arkaya dokunarak yıkarsan dökülür.
Kaiser bir zarar gelmez değil mi greftlere ilk 10 gün önemli deniyor ya yarın tam 10. Günde yapacağım yani 11. Günde yapabilirim farketmez insan korkuyor