Arkadaşlar merhaba, bundan yaklaşık 3 sene önce arenamed sac ekim merkezinde bir ekim yaptırmıştım , maalesef istediğim gibi sonuçlanmadı , bunun üzerine serkan beyle görüşüp tekrardan ekim yapıp telafi edebilecekleri söylediler , normalde nisan ayında yaptıracaktım fakat pandemi yüzünden geçtiğimiz cumartesi gününe işlem gerçekleştirmek üzerine kliniğe gittim, gidene kadar endişelerim vardı (acaba değer mi , acaba donörüm yeterli gelir mi vs şeyler) fakat gittiğimde sağolsun murat bey ve volkan bey ilgilenip gerekli söylemleriyle telafi edebileceklerini ve donörde hassas calısma yapabileceklerini söylediler , eşimin de desteğiyle operasyona girdim var olan açıklığımı 3000 civarı kök rahat sekilde kapabileceğini tahmin ettiğimden donör hırpalanmasın diye 2100 kök greft alındı 2. Ekime göre iyi bir sayıydı 5 saat süren operasyon sonrasında daha öncede tecrübeli olduğum için cok fazla ağrı ve acı cekmedim evde oldugum içinde dinlenme durumundayım
Ekim öncesi donör ve saçın net fotolarını bulduğum zaman atacağım şimdilik ekim sonrası donör ve ekim alanının fotoğraflarını bilgi amaçlı paylaşıyorum
Sağlıklı günler diliyorum