Gönderen Konu: Proscar 6.Ay  (Okunma sayısı 3150 defa)

umtttboz

• Jr. Member
  • **
Proscar 6.Ay
« : 08 Haziran 2020, 09:15:53 »
Merhabalar 6 Aya yakın bir zaman önce Fin Proscar Tedavisine başladım 1/4 ile başladım şu an 1/5e indirdim öncesi ve sonrasını buraya bırakıyorum..Gerçekten 6 Ay önceki psikolojimle şimdi ki Psikolojim ile dağlar kadar fark var bu ilaç hayatımda bir şeyleri değiştirdi Sabah kalktığımda yastığım saç dolu değil banyoda saçlarım eskisi gibi elime gelmiyor Amacım 4-5 sene saçlarımı koruyup önleri Ekimle doldurmak Bu ilacı sizler sayesinde keşfettim bu yüzden sizlere de çok teşekkür ederim .. Son olarak yan etkilerine gelince ilk 2 hafta kaşık ağrısı ve çok nadir ara sıra ve rahatsız etmeyecek kadar cinsel isteksizlik

Öncesi ve sonrasını aynı Işık Altında bırakıyorum bu Arada ilaç etkisi yanı sıra saçın uzunluğuda kapatıcılık sağladı elbette

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Proscar 6.Ay
« Yanıtla #1 : 08 Haziran 2020, 09:49:36 »
Saç uzunluğu ve farklı ışık olduğu için pek bir yorum yapamıyorum. Siz daha iyi değerlendirirsiniz.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

umtttboz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 08 Haziran 2020, 09:55:25 »
Uzunluk konusunda haklısınız ışık aynı ışık altında ama evet biraz karanlık çıkmış..Bu kare daha da belirgin en azından

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 08 Haziran 2020, 22:49:12 »
dökülme durduysa ne ala hem bence olumlu etki etmiş resimler aynı koşullarda çekilmiş olmasada canlı duruyor saçlar.
bu tarz konu açarken lütfen yaş belirtelim kardeşim yoksa finans için uygunmusun değilmisin yada yaşın verdiği olumlu cevabı tartmak zor oluyor doğrusu.

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #4 : 08 Haziran 2020, 23:09:35 »
Diffüz tipi dökülme gibi duruyor finasın en etkili olduğu dökülme tiplerinden birisi. Ama eğer arkalardan başladıysa çnleride takip edin.
Rogaine Foam (Akşam 5 fıs )(Ömür boyu kullanılacak)

Her gün 10-20 dk masaj

K2,D Vitaminleri ve Magnezyum alımı

Şakaklara dermastamp

Bir miktar keçiboynuzu pekmezi

Hedef:Stabil ve giderek iyileşeyn saç yapısı sağlamak

umtttboz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 16 Temmuz 2020, 15:25:04 »
7.Ay Bitecek son postum bu Finasteride başlarken çok tedirgindim ama tam psikojik olarak çökmüşken inanılmaz topladı beni ilk 6 ay yan etki yaşamadım şu an cinsel anlamda biraz sıkıntı yaşıyorum ama dozu azaltarak ve Solgar vitaminlerini kullanarak bunu kontrolüme almaya çalışacağım Saçım şu an hiç dökülmemiş gibi şakaklardaki boşluklar dışında ve bunu Fine borçluyum

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 16 Temmuz 2020, 15:32:51 »
7.Ay Bitecek son postum bu Finasteride başlarken çok tedirgindim ama tam psikojik olarak çökmüşken inanılmaz topladı beni ilk 6 ay yan etki yaşamadım şu an cinsel anlamda biraz sıkıntı yaşıyorum ama dozu azaltarak ve Solgar vitaminlerini kullanarak bunu kontrolüme almaya çalışacağım Saçım şu an hiç dökülmemiş gibi şakaklardaki boşluklar dışında ve bunu Fine borçluyum
Güzel duruyor çok iyi olmuş.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #7 : 16 Temmuz 2020, 15:51:43 »

İşte zamanında önlem almanın faydaları, iyi görünüyor dostum.

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 16 Temmuz 2020, 16:02:42 »
Var olan saç tellerine olan faydası muazzam.

umtttboz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 16 Temmuz 2020, 16:19:51 »
Güzel duruyor çok iyi olmuş.

Çok teşekkür ederim

umtttboz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 16 Temmuz 2020, 16:20:20 »
İşte zamanında önlem almanın faydaları, iyi görünüyor dostum.

çok sağolun

umtttboz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 16 Temmuz 2020, 16:20:48 »
Var olan saç tellerine olan faydası muazzam.
[/quot

Kesinlikle bu kadar beklemiyordum ben de

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 25 Temmuz 2020, 13:00:17 »
Kolay gelsin. Bilgi edinmek için forumdaki Proscar konularına ve saç simülasyonu sonuçlarına bakıyordum

Hayataküstüm sen şu konudaki saç simülasyonu yaptıran kişimisin saçlarınız aynı sanırım

Konu şu, https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=11772.30

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 25 Temmuz 2020, 19:26:17 »
Aga saçları aynı uzunlukta görmeden ben bu kadar coşmazdım. Joykillerlık yapmak istemem ama.

İlk fotodaki saç uzunluğun ile son foto  arasındaki uzunluk farkı 3-4 kat belki de daha fazla.

İlk foto da çok flu maalesef.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 27 Temmuz 2020, 11:49:53 »
Saç uzunluğu biraz kalite artışı sizi memnun etmiş tabiki ama çok fark yok saçlarınızda

Facebook Twitter Instagram