Maşallah açık aşana göre harika bir Asmed sonucu daha çok beğendim sizin adınızada çok mutlu oldum 12 ayı da unutmayalım hocam:) güle güle tarayın saçlarınızı hem çok güzel sonuç en önemlisi doğal bir sonuç.
Çok teşekkürler hocam🙏 hala diplerde minik minik batışmalar var, bunlar da gelecek mi ?
Harika bir sonuç Asmed çoştu maşallah müthiş sonuçlar Arka arkaya geliyor.
Teşekkürler hocam 🙏
Çok güzel olmuş siz mutlumusunuz ?
Çok başarılı ve doğal bir sonuç maşallah çok güzel oldu saçlarınız siz memnunmusunuz ?
Sol tarafım biraz daha seyrek gibi ama memnunum. Doğallık konusunda çok iyi tepkiler alıyorum. Genel anlamda ekilenlerin kalitesizliğinden midir bilmiyorum ama bir çok kişi gördüğüm en iyi ekim dedi. Eski halimi bilmeyenler zaten anlamıyor ekim olduğunu. Netice olarak açık alana göre gayet güzel bir sonuç benim için..
Siz memnun musunuz diye sorunca acaba memnun olmamam gereken bir sonuç gibi mi gözüküyor diye düşünmedim değil 😬
Gayet güzel ve doğal bir görüntü oluşmuş, güle güle kullanın hocam.
Çok teşekkürler hocam 🙏
Çok doğal bir sonuç. Sanki ensenden hiç saçlar alınmamışta, ekim saçlarını yoktan var etmiş gibiler. Bende sonucu çok beğendim. Dışarıdan bakan birisi de ekim olduğunu zaten anlamıyordur. En güzel tarafı da Asmed'de yapılan ekimin bence bu .
Teşekkürler hocam
Yukarıda da bahsettiğim gibi doğallık konusunda tepkiler çok güzel. Bakalım hala çıkışlar olacak mı küçük küçük batışmalar devam ediyor..