Ön çizgi çok güzel olmuş keşke benimde bu şekilde ön çizgim olsa
Eyvallah hocam
Bence de ön çizgi çok güzel olmuş. Planlama çok iyi yapılmış hayırlı olsun .
Çok sağolun
Bence tam tersi o zigzaglı olanlar sinüs dalgası gibi aşırı yapay duruyor ben hiç beğenmiyorum zigzag işini. İnsanlarda ekim yapılmamış saçların ön çizgilerine dikkatle bak arada, hiç öyle sinüs dalgası gibi saç göremezsin. Bence olması gereken bu şekilde daha çizgimsi fakat kusursuz yay şeklinde değil çok hafif girintili çıkıntılı ekilmesi greftlerin ki seninki de birebir böyle. Bence çok doğal bir sonuç alacaksın.
Bu arada hem ekim alanın hem donör alanın ilk güne göre tertemiz kusursuz işçilik yapılmış hayırlı olsun Devamı da klasik asmed sonuçları gibi güzel olur inşallah.
Eyvallah hocam benim kafama taktığım konular tek tek aydınlanıyor
Evet neredeyse belli bile değil donörden alım yapılan alanlar, Sizlerin de yorumları daha da ferahlatıyor valla insanı
Hayırlı uğurlu olsun çizgi tam yerinde bence herşey olması gerektiği gibi umarım sıkıntısız bir süreç olur
Eyvallah hassectear inşallah güzel olacak
Eğer planlama koray bey yaptisa bir bildiği vardır kafana takma sıkıntı olursa koray bey halleder rahat ol dostum ilaç ne kullanıyorsun? Saçların güzel olacak saçlar çıkınca forumu komple yemeğe götürürsun Artik😂
Aynen öyle valla Koray Erdoğan'dan daha iyi mi bileyim çizginin yerini
Asmede gidelim madem yemekleri haketten çok iyi
İki yıldır proscar kullanıyorum ben. 2 haftadır da avodart 3 günde bir.
çizginin biraz daha aşağıda olması estetik olarak çok büyük avantaj sağlamazdı ama şöylede bir şey var saç ektirenlerde genelde çizgi olması gereken yerden daha yukardan başladığı için dikkat ederseniz o bölge çok ışık aldığı için ekim olduğu belli oluyor.
bu sorunun malesef çözümüde yok çünkü o bölge sık ekim gerektiriyor ve ne yazıkki açıklık fazlaysa donerden alınan greftleri iktisatlı kullanmak gerekiyor bu yönden olanla yetinmek gerek.
çizgi biraz daha aşağıdan başlasaydı o bölge biraz daha karanlık saha olduğu için saç dipleri gözükmeyecekti ama umarım sizin o bölge sık bir saç çıkışı olurda bu tür bir problem yaşamazsınız.
Ön bölgeye daha sık bir ekim yapılmış gibi.Dediğiniz gibi bir sıkıntı olmaması lazım normal şartlarda. İlk gün ön bölgeye yapılan ekimin (2500 gref) fotoğrafını atıyorum. Daha iyi anlaşılır.