Aman Başkan senin yanında benim esamem okunmazda, neyse .
Benim gördüğüm donörden sanki hiç saç alınmamış gibi ve bu kadar büyük bir alanda ciddi bir saç çıkışı olmuş. Yani birinin saç ekimi konusunda bilgili olmasına gerek yok bu sonucun harika olduğunu anlaması için. Gerçekten Koray Hoca sanatını konuşturmuş . Daha bence konu sahibinin saçlarında kalınlaşma da olur. Daha güzel olur bir 6 ay sonra sonuç.
Ben burdayım hocam, üçüncü tekil şahısım gibi niye konuşuyorsun, konu sahibi felan 😂😂
Ben bitti gözüyle bakıyorum artık. Kalınlaşması, hacimleşmesi olursa canıma minnet tabi
Alev aldı buralar, özlemiştik maşallah
🙏🙏 eyvallah hocam
hocam 12 ayla 15 ay arasıda bir tık kalınlaşma bekliyorum.ekim tipinede yakışmış bazısının doğal oluyor gürde oluyor ama tipine gitmiyor sende o sorunda olmamış
Teşekkürler hocam güzel yorumların için 🙏☺ Valla daha kalınlaşırsa buyursun kalınlaşsın kafa burda, mutlu eder 🤣
masallah,,,, dahada gelisecek bu saclar
Teşekkürler ve inşallah hocam 🙏☺
Selamlar ben ekiminizi çok beğendim açık alana göre görüntü gayet güzel ve çok doğal.
Zaten sonuçtan ziyade önemli olan doğallık güle güle tara:)
Selamlar Hintell:) teşekkürler güzel yorumlar için 🙏☺
Arkadaşlar, beyler, Spartalılar; sizce bu haliyle ikinci bir ekime gerek var mı önümüzdeki senelere mi saklayayım bunu ? Benim fikrim önümüzdeki senelerde bi sıklaştırma ve tepe bölgesine takviye yapılabilir gibi düşünüyorum. Bi 3000 4000 daha donörüm var. Sizin fikriniz nedir ?