Dostum saç durumunu paylaş istersen. Eğer topik vs ile güzel görünecek kadar saçın varsa ve tek amacın düğünde vs iyi çıkmaksa, topik kullan geç.
Minoxun döngü olayları can sıkar. Bırakmasan bile bir dökülüp bir artar.
Finasterid ise tam bir kumar. Cinsel yanetkileri çok düşündürücü. Hele ki yeni evli birisi olarak, böyle bir risk almak istemezsin bence.
Ben finas kullanıyorum. Saçlarım çok kötü durumda. Sabah ereksiyonlarım oldukça seyreldi. Eskiye göre tam ereksiyona geçiş süresi uzadı, bazen temas olmadan olmuyor. Eskiye göre biraz gerileme var maalesef. Şehir dışındayım şu an. Döndüğümde tshlillerimi yaptırıp, tekrar spora başlayacağım. Malum salgındna dolayı spora ara verdik. Tekrar spora başlayıp birkaç hafta içinde iyileşme göremezsem kısa vadede bırakmayı düşünüyorum finası. Çok ciddi birşey olmayabilir belki ama aklımın bir köşesindeki ufak bir fikir bile ürkütüyor. Sertleşmede atıyorum 100 puan üzerinden 85 puandan 80 puana düşüşlük bir gerileme olmuştur belki ama o bile korkutuyor.
Tabi bunlar kişiden kişye çok değişen durumlar. Belki de ben kafaya çok takıyorum bilmiyorum ama. Kendimi senin yerine koyarak düşününce, olası bütün riskleri bilmeni isterim.
Bana sorarsan, illa saçları toparlamak istiyorsan minox kullanabilirsin ama başlangıç zamanını düğüne göre uygun ayarlamn iyi olabilir.
Minox finasteride yani proscar, prooeciaya göre çok çok daha masum bir etkendir. Çok az grupta çarpıntı vs şikayetleri oluyor ama finasa kıyasla kalıcı yaneki görme şansın çok çok azdır bence. Cinsel yanetki olmaması bile başlı başına yeterlidir bence.
Kusura bakma uzunca bi cevap oldu ama detaylıca düşüncelerimi yazmak istdim.
Mutluluklae dilerim, Allah bi yastıkta kocatsın.