arkadaşlar abilerim merhaba daha önce konus açmıstım normalde bu senenın ocak aynın 27 sinde şahin çeliğe ekimim vardı bilenler bilir. malesef ekim günü dedemi kaybettiğim için iptal etmek durumunda kaldım. kasım ayındaki celble askere gıdecegım gıtmeden 3 4 ay oncesınden ekım yapılırsa problem olur mu ?=
Kardeşim öncekikle başın sağolsun, İyileşme sürecini gözlerden uzak yaşamak adına saç ekim işlemini askerlik öncesi gerçekleştirmek psikolojik olarak mantıklı geliyor..
Fakat askerlikte sürekli kep takma zorunluluğu, Bununla birlikte her gün banyo yapmak, banyo yaparken kullanılan ekim sonrası saç bakımı için gerekli özel şampuanları temin etmek, askerlik şartları altında biraz zor olabilir..
Beslenme de saç ekimi iyileşme süreci için çok önemlidir, aslında bence 4-5 ay iyi bir süre yalnız ekim yaptırmaya karar verirsen haziran ayını yada en geç temmuzun ilk haftasına kadar yaptır bence, yani en az 4 ay sonra git askere, ekim süreci 4.aya kadar baya bir gelişmiş oluyor, ve yaz aylarını atlatmış olacağın için kep taksan bile terleme daha az olur diye düşünüyorum, ama yinede askerdeyken surecin devam etmekte olacak çünkü 8. Aylara hatta 10. Aylara kadar devam ediyor süreç..
Zaten ne kadar geç ektirirsen, süreç o kadar geç başlamış olup, sonuçda geç alınıyor, sonra keşke askerden önce ektirseydim de diyebilirsin bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem..
Yani senin durumun 4. Ayından sonra askerlik şartlarında, saçlarına sağlıklı olarak ne şekilde bakabileceğin önemli, yani gideceğin ilin hava faktörü, birliğin sınıfın yaşayacağın zorluğu belirleyecek..
4. Aydan sonra geriye kalan 6 aylık askerlik sürecinde iyi bakabilirsen saçlarına, askerden sonra tertemiz bir şekilde saçlı bir durumda geri dönebilirsin, ama ilaçları şampuanları takviyeleri düzenli olarak kullabilirim diyorsan, bence mantıklı yine de seçim senin..