Gönderen Konu: Asmed - Dr Koray Erdoğan-3500 greft  (Okunma sayısı 6382 defa)

givemebackhair

• Yeni üye
  • *
Asmed - Dr Koray Erdoğan-3500 greft
« : 05 Haziran 2020, 22:13:47 »
İyi günler. Herkese selamlar. Asmedden randevu aldım ve Koray Hoca 3500 greft ve finasterid kullanımı gerektiğini söyledi. Ben finasterid kullanmayı düşünmüyorum.Dönor bölgem bayağı zayıf gibi duruyor 3500 kök çıkarmı bilmiyorum gerçi saçlarım bayağı kısa ve ıslak .Sizce finasteridsiz 3500 kök başarılı olur mu ?

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed - Dr Koray Erdoğan-3500 greft
« Yanıtla #1 : 05 Haziran 2020, 22:24:21 »
dostum saçlarını çok kısa tutmuşsun, aynı baslık altında benımde konum var. saçlarım benimde zayıf dıye dusunuyorum ama bıraz daha uzunken kapatıcılık daha ıyı. senın su anda sacların seyrek duruyor ama ışık vs etkısı de olabılır. koray hoca 3.500 graft alınabılır görmüşse alınabilirdir. finasterid konusuna birşey diyemem, işe yaradığı çokça kişi tarafından söyleniyor ancak artıları eksileri değerlendirip hareket etmek gerekir. ayrıca saçını kullandığın uzunluk, saçı en kötü şekilde seyrek gösteren uzunluk diyebilirim. bu uzunlukta kullanmaktansa 3-5 numara aralığında kullanırsan daha güzel durur. kafa yapın ve kulaklarında (kepçe değilsin) müsait  .

givemebackhair

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 05 Haziran 2020, 22:44:20 »
Aslında karantina günlerinde kendim kesmek zorunda kaldığım için saçlarımı biraz kaçırınca mecbur 3 numaraya vurdum yanları ve arkaları üstlerii biraz daha uzun. Kısayken daha iyiydi evet. Işık vs çekim açısı daha kötü göstermiş olabilir. Belkide daha fazla donöre sahibimdir bunu Koray Hoca hesaplıyor tabi.
Ben ilk başlarda saçlarımın ön tarafları kaybettiğimi düşünüyordum ama fotoğraf gönderme sürecinde daha fazlasına maruz kaldığımı farkettim.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 05 Haziran 2020, 23:16:42 »
Tependeki saclar cok zayif. Kullan demelerinde amac onlari guclendirmen. Yoksa ekimden sonra ciddi anlamda kendi saclarindan kayip yasarsin
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

givemebackhair

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 05 Haziran 2020, 23:54:25 »
Evet saçlarım zayıf malesef baba kel , dayı kel .Yani finasterid kullanmazsam ekim sonrası şuanki halini ararsın mı demek istediniz ciddi kayıp bu anlamamı geliyor ?

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 06 Haziran 2020, 00:07:17 »
Evet saçlarım zayıf malesef baba kel , dayı kel .Yani finasterid kullanmazsam ekim sonrası şuanki halini ararsın mı demek istediniz ciddi kayıp bu anlamamı geliyor ?

Benimde merak ettiğim bir soru?

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 06 Haziran 2020, 00:11:31 »
Yaş kaç? Seyrelmen nw7-8 olacagın yönünde malesef

givemebackhair

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 06 Haziran 2020, 00:28:10 »
29 yaşındayım. Yani genetik olarak bu zaten kodlanmış durumda böyle çareler arıyoruz ne kadar erteleyebiliriz diye :)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #8 : 06 Haziran 2020, 01:28:38 »
Ön ve orta bölüme mi ekim yapılacak sadece?
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

givemebackhair

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 06 Haziran 2020, 01:47:58 »
Evet anladığım kadarıyla öyle

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #10 : 06 Haziran 2020, 02:05:00 »
Evet anladığım kadarıyla öyle

Genelde herkese finasterid önerisini yapıyorlar sanırım. Ama sizin tepe bölgesi için böyle bir takviye almanız iyi olabilir diye düşünüyorum. Planlama da sizin talepleriniz doğrultusunda değişebilir. Saçınız için doğru bir yer seçmişsiniz umarım olaylar istediğiniz doğrultusunda gerçekleşir.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 06 Haziran 2020, 02:15:12 »
Ekimden sonra kafandaki kan dolsimi degisecegi icin zayif olan saclarin iyi beslenemeyip dokulebilir. Kayip yasamaman icin zaten genelde finas onerir doktorlar ekimden once ve sonra belirli bir sure
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

givemebackhair

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 06 Haziran 2020, 10:48:58 »
Ekimden sonra kafandaki kan dolsimi degisecegi icin zayif olan saclarin iyi beslenemeyip dokulebilir. Kayip yasamaman icin zaten genelde finas onerir doktorlar ekimden once ve sonra belirli bir sure

Ya bu finasterid konusunda işte psikolojik olarak yaklaşamıyorum malesef. 12 ay çok uzun bir süre.Ki 12 aydan sonra bile bırakınca işler eski haline dönmeye başladığı konusunda çok fazla yorum okudum.
Koray hocanın sitesinde finasterid kullanmayıp saçları benden çok daha seyrek olan arkadaşların son hallerinin bayağı iyi olduklarını gördüğüm için umutluydum ama bu yorumlar ciddi anlamda motivasyonumu düşürdü diyebilirim.

givemebackhair

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 06 Haziran 2020, 10:52:35 »
Genelde herkese finasterid önerisini yapıyorlar sanırım. Ama sizin tepe bölgesi için böyle bir takviye almanız iyi olabilir diye düşünüyorum. Planlama da sizin talepleriniz doğrultusunda değişebilir. Saçınız için doğru bir yer seçmişsiniz umarım olaylar istediğiniz doğrultusunda gerçekleşir.

Evet zaten doğru yeri seçtiğimden şüphem yok. Ama oraya gittiğimde detaylı incelemede finasterid kullanmazsan ekim başarısız olur derlerse iptal etmekte ayıp olur. Ama böylede saç ekildiktenn sonra şuanki saçlarımın çoğunu kaybetmemde ayrı bi konu. Valla napacağımı şaşırdım.

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 06 Haziran 2020, 11:17:52 »
Evet zaten doğru yeri seçtiğimden şüphem yok. Ama oraya gittiğimde detaylı incelemede finasterid kullanmazsan ekim başarısız olur derlerse iptal etmekte ayıp olur. Ama böylede saç ekildiktenn sonra şuanki saçlarımın çoğunu kaybetmemde ayrı bi konu. Valla napacağımı şaşırdım.

Böyle birşey diyeceklerini sanmam, planlamanı ona göre yaparlar kullanmayacagını söylediğinde. Bana bir konuşmamızda şöyle demişlerdi "ekilecek alandaki saçları yok sayarak ekeceğiz, gelecek dönemde dökülmenizin devamına bağlı olarak 2. bir ekim ihtiyacınız olabilir"

Facebook Twitter Instagram