Saç Ekimi Sonuçları
Saçlarımı göstereceğimde işinde iyi olan doktor tavsiyesi lazım.Böyle alalüstü bakıpta yollayan tipten olmasın.Detaylıca anlatsın, nasıl yol izlemeliyim söylesin.Tedavi etmeye gerçekten çalışsın.Ha birde sorun ve sıkıntıyı bilsin.
Tedavisi yok ki:) en ilgilisi minoxidil verir propecia yazar bir hairforte var yani çok kasma dökülecek o saçlar... tedavisi mümkün değil...Dht blocker (hormonları etkiyen) ilaçlar ile dokulme hızı yavaşlatabilir, dökülmeyi erteleyebilirsin... oda kullandığın süre içersinde.. bıraktığında fosss..
Olsun yinede önce doktora göstermek istiyorum.Saçımı analiz eder hiç yoktan.Belkide ekime uygun olup olmadığına bakar.
Bir tek ben görüyorum herhalde yabancılarda vs başarılı bir şekilde tedavi oluşturan bizde anca minoksil finas la yetinelim
Yabancilarin başarılı tedavisi derken ne gibi tedaviler mesala merak ettim açıkçası .
Mutallip keserHlc Kaan pekiner Hlc ve Pekiner Muayne için daha dogru bir tercih olacaktır. Ekim yaptırmasanda en dogru bilgiyi kendilerinden alabilirsin... dermatolog falan gezme boşuna pek bişyden anlamıyorlar