Herkese merhabalar. Uzun zamandır yaptırmayı düşündüğüm saç ektirme işlemini 25.05.2020 tarihinde yaptırmış bulunmaktayım. 4200 kök Ekim yapıldı önceki halim ve şuan ki durumu gösteren resimleri sizlerle paylaşmak ve değerli görüşlerinizi de almak isterim. Önümde uzun bir süreç var güzel bir sonuç almak dileğiyle girmiş olduğum bu dönemde daha önce Ekim yapmış arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak ve ekim yaptirmak isteyen arkadaşlara faydalı olacak bilgiler edinmelerine katkıda bulunarak akillardaki soru işaretleri ni azaltabiliriz umarim, tabi benimde yolun başında olmam sebebiyle kafamda deli sorular 😂😂 ekim öncesi,ekimden sonra ve şuan ki durumu gösteren resimleri sizlerle paylaşıyorum. Bugün öğleden önce kabuk temizleme işlemi yapılacak, bu işlemden sonraki durumu gösteren resimleri de inşallah sizlerle paylaşırım.
İşlemden biraz bahsetmek gerekirse Ekim işlemi yemek dinlenme vs. Dahil toplamda yaklaşık 10 saat gibi uzun bir süre aldı. Ekim esnasında bazı bölgelerde çok az acı hissetmem dışında rahat bir ekim oldu. En fazla işlemin uzun sürmesi yordu diyebilirim 😃 ilk üç gün ekim yapan arkadaşların tavsiyesine uygun olarak eğilme, kendimi zorlama ve 45 derecelik açıyla yatmak gibi prosedürleri uygulayarak ağrısız geçirdim fakat yatmak sıkıntılı oldu, malûm ekim yapılması ve yatış pozisyonu dolayısıyla uyumak biraz zor oldu. 3. Gün den sonra clinik de ilk yıkama işlemi yapıldı. İkinci yıkama içinde clinike gittim diğer günler kendim verilen krem ve şampuan ile evde gosterilen şekilde yıkama işlemine devam ediyorum. 5. Günden sonra 3 gün kadar donör bölgemde ağrı oldu tahminim alım yapılan bölgenin üzerine yatıyor oluşumda buna sebep oldu biraz. Bu üç günlük süreçte yaşamış olduğum agri aşırı değil fakat sürekli olmasi rahatsız edici olduğu için ağrı kesici ile rahat gecirdim. Şuanda 12. Gundeyim ve donör bölgemde ağrı değil fakat yanma ve batma hissi devam ediyor. Ekim yapılan alanda ise kaşıntı oluyor fakat malûm birşey olur korkusundan dokunmaya bile çekindiğim için herhangi birşey yapamıyorum ☺️ sabahleyin kabuk dökme işlemi yapılacak umut ediyorum ki bu kaşıntı gider veya en azından azalır