Saç Ekimi Sonuçları
Dostum kullanıp kullanmama kararı herkesin kendi inisiyatifinde malum. Ama kesin bir tavsiyem var. O da ilacı kullanmay başlamadan önce bir ürologa görünüp, dht, testo, serbest testo, östrojen gibi hormon seviyelerini ölçtürmen yönünde. Tabi ürolog daha detaylı tahlil ister belki bilemem. Ama eğer kullanmaya başlarsan, belli aralıklarla hormon ölçümlerini, normal değerlerin ile karşılaştırabilirsin. Olası bir sorun vs durumunda faydalı olacaktır, ilk seviyelerin bilinmesi.
Valla dostum sürekli inik duruyor. Uyarılması zor oluyor yani tv de dekolte görünce kalkmıyor. Ama sevgilinle mustehcen konusunca kalkıyor sıkıntı yok yani. Onun dışında evet bir miktar hacimsel küçülme yapıyor çok az derecede. O da ereksiyon miktarinin çok az azalmasindan kaynaklı.
Saçların erkeksi tipi dökülmeyse eger önden M şeklinde yanlardan gidip tepe vertex bölgen acılmaya basladıysa propecia ile koruyabilirsin ama avadort 0.5mg daha etkili finans tip2yi %70 baskılarken avadort dutasterid hem tip 1i hem tip 2yi %95 baskılıyor 2haftalık kullanımda bile dökülmeyi bıçak gibi kesiyor bende öyle oldu siddetli dökülme vardı cok etkili Bi ilac 57 gündür kullanıyorum bide 10mg oral minoxil kullanıyorum 2ay Olcak 3gun sonra cok memnunum 2sindede Tip 2 saç köklerine etkili tip 1 kafa derisinde dutasterid ağır bir ilac yan etkisiz tolere edebilirse vücud şakaklarda tepe bölgesindede cok başarılı sonuçlar verebiliyor ama yan etkide bırakınca ilacı hersey en başa dönüyor bakalım ne Olcak görücez 2ay oldu benim cok nadir arasıra testis acısı dısında bişey yok simdilik sertleşmede boşalmada sorun yok insallah bu sekilde devam eder ama baya etkisini hissettim saçlarımda dolgunlastı
fin kandaki serum dhtyi yüzde 70 baskılarken dudas yüzde 90 baskılıyor dediğin doğru fakat dhtyi bu kadar baskılamak doğrumu ?görüyorum ki dudas forumda çok rağbet görmeye başlamış ama özellikle yaşı küçük olanlar dikkatli olsun derim.
İlacı kullanamıcaksın kanka sen boşver üroloğu falan
haklısın tehlikeli 6ay dutas kullanıp propecia dönmeyi düsünüyorum en azından başta en etkili şekilde güclensinler finansta korur sansım varsa oda güçlendirir o yüzden direk avadort basladım.
Hayırdır gaipten haber geliyor heralde sana benim şeker kardeşim
Sanırım evet, evet sesler duyuyorum , dutasteride yüzünden
Şu senin ppdeki adamıda killa hakan zannediyorum her seferinde. Bu arada senin saçlar dökülmez kanka :d
normal zamanda tv de dekolte görünce kalkıyorsa sen kullanmaya devam et dostum asıl fin kullanıyorken normale dönüyorsun demekki.
Ben 3 ay kullandım yok oldu letişim küçülerek. Şimdi bir de protez penis astarı çıktı