ekimin hayırlı olsun vertexin gelişimini finastried ve biotin tavkiyesiyle güçlendirebilirsin. Bu arada fiyat nasıl?
xpecia kullanıyorum şu iyileşme süresi bitincede minoxil kullanmayı düşünüyorum şampuanıda verdikleri bitsin prozinc plus kullanıcam KaiserSS tavsiyesi üzerine bakalım fiyat 8000tl verdim.
Sizin ekiminizi hangi ekip gerceklestirdi? Serkan Hoca ya sunu soyledim" parasi neyse vereyim en tecrubeli ekibiniz eksin" cevap olarak" butun ekipllerimiz yillardir bunyemizde ve hepsi isinde uzman aralarinda fark goremezsiniz"... acikcasi iddiali bi soylem. Benim operasyonum Halil Bey ve ekibi ile gerceklestirildi. Kendisi kalitesini hissettiriyor fakat insan yine de diger ekiplerin isciliklerini merak ediyor. Acaba dogru ekip mi diye ici icini yiyor insanin
Ekip lideri Cüneyt beydi ben seçmedim ama seçsem gene onları seçerdim uzun süredir orda diye biliyorum bence iyi iş çıkardılar bayada ilgililerdi memnun kaldım bakalım hayırlısı sonuçlar göstericek.
Hayırlı olsun çizgi ve sıklık güzel gözüküyor inşallah ekilenler çıkar.
İnşallah dostum temennim o yönde benim beklentim öle aslan yelesi gibi saçlarım olsun değil zaten saçlarım sürekli seyrekti benim kapansın yeter bana