Dökülmeyi durduğu ve yeni saç çıkarmayı iddia ettikleri bu tedavi yöntemi için İstanbul'da bulunan Etiler Beşiktaş Maya Estetik şubelerinde yüklü bir miktar para (4800 TL) karşılığında yaptırmış olduğum o. Mikro greft tamamen hiçbir sonucu olmayan bir tedavi yöntemidir. Saçlarımda günlük dökülme ve hafif şakak bölgesinde açıklık vardı. Dökülmeyi durdurmak için üzüntü ve bir umut arayışıyla internette karşılaştığım bu tedavi yöntemine karar verdim. Doktorumun bu tedavi yönteminin büyük oranda özellikle gençlerde olumlu sonuç verdiğini söyledi. Bir iki resim gösterdi tabi sizde saç dökülmesinin vermiş olduğu psikoloji içerisinde olduğunuz için ne söylense inanıyorsunuz. Zaten en zayıf nokta insanların zayıf ve umut arayışı içinde olduğu anlarda doğru düşünüp ve sağlıklı karar verememesi anında bu gibi durumları fırsata çeviriyorlar. Doktorum muayene sırasında arka ve yan saç köklerimin iyi olduğunu belirtti. Aslında doktorumun saç köklerim hakkında söylediklerinin arkasında ki gerçek şu tedavinin olumlu sonuç vermeyeceğini kendide biliyordu ve ileride sağlam saç köklerimin kullanarak saç ekimi yaptırmam gerektiğine dair ileriye dönük bir mesaj vermişti farkında olmadan. Yani şimdi gelmişsin paranı almadan seni göndermek olmaz anlamı çıkıyor buradan. Kısacası tedaviyi yaptırdım 3 ay boyunca kullanmam için ilaçlar yazdı ilaçları da düzenli şekilde kullandım 3. Ayın sonunda dökülmem devam ediyordu aradım dökülmenin devam ettiğini söyledim 6 aylık bir süre sonunda dökülmenin duracağını ve yeni saç çıkacağını söylediler. Bu hastanenin bir doktoru N. D. yayınlamış olduğu bir videoda dökülmenin 3 hafta içerisinde duracağını 6 ay sonra ise bebeksi saçların çıktığını belirtiyor. Aradan 7 ay geçti yaptırmadan önce saçlarım daha sıktı dökülmem halen devam ediyor kesinlikle %0 oranında bile sonuç vermedi. Vermiş olduğum parayı mı üzülsem yoksa dökülmenin devam etmesine mi? Saçları çok dökülmüş biri değilim az bir dökülme var.Vermiş olduğum parayla daha iyi bir hastanede saç ekimi yaptırarak saçlarımı sık hale getirebilirdim ve bu bana fazlasıyla yeterli olurdu.Ama o kadar iyi reklam yapıyorlar ve inandırıcı konuşuyorlar ki ayrıca kurumsalda oldukları için ister istemez güvenip inanıyorsunuz. Bu yazıyı sadece kendimi belirtmek için değil sizlerin de benim gibi reklamlara kanarak ya bu hataya düşmemeniz için paylaşıyorum.Gerçek sonuç almak istiyorsanız saç ekimi dışındaki tedavi yöntemlerinin olumlu sonuç vereceğini düşünmüyorum.