Gönderen Konu: MAYA ESTETİK OTOLOG MİKRO GREFT  (Okunma sayısı 5343 defa)

sizdenbiri

• Yeni üye
  • *
MAYA ESTETİK OTOLOG MİKRO GREFT
« : 04 Haziran 2020, 19:49:24 »
Dökülmeyi durduğu ve yeni saç çıkarmayı iddia ettikleri bu tedavi yöntemi için İstanbul'da bulunan Etiler Beşiktaş Maya Estetik şubelerinde yüklü bir miktar para (4800 TL) karşılığında yaptırmış olduğum o. Mikro greft tamamen hiçbir sonucu olmayan bir tedavi yöntemidir. Saçlarımda günlük dökülme ve hafif şakak bölgesinde açıklık vardı. Dökülmeyi durdurmak için üzüntü ve bir umut arayışıyla internette karşılaştığım bu tedavi yöntemine karar verdim. Doktorumun bu tedavi yönteminin büyük oranda özellikle gençlerde olumlu sonuç verdiğini söyledi. Bir iki resim gösterdi tabi sizde saç dökülmesinin vermiş olduğu psikoloji içerisinde olduğunuz için ne söylense inanıyorsunuz. Zaten en zayıf nokta insanların zayıf ve umut arayışı içinde olduğu anlarda doğru düşünüp ve sağlıklı karar verememesi anında bu gibi durumları fırsata çeviriyorlar. Doktorum muayene sırasında arka ve yan saç köklerimin iyi olduğunu belirtti. Aslında doktorumun saç köklerim hakkında söylediklerinin arkasında ki gerçek şu tedavinin olumlu sonuç vermeyeceğini kendide biliyordu ve ileride sağlam saç köklerimin kullanarak saç ekimi yaptırmam gerektiğine dair ileriye dönük bir mesaj vermişti farkında olmadan. Yani şimdi gelmişsin paranı almadan seni göndermek olmaz anlamı çıkıyor buradan. Kısacası tedaviyi yaptırdım 3 ay boyunca kullanmam için ilaçlar yazdı ilaçları da düzenli şekilde kullandım 3. Ayın sonunda dökülmem devam ediyordu aradım dökülmenin devam ettiğini söyledim 6 aylık bir süre sonunda dökülmenin duracağını ve yeni saç çıkacağını söylediler. Bu hastanenin bir doktoru N. D. yayınlamış olduğu bir videoda dökülmenin 3 hafta içerisinde duracağını 6 ay sonra ise bebeksi saçların çıktığını belirtiyor. Aradan 7 ay geçti yaptırmadan önce saçlarım daha sıktı dökülmem halen devam ediyor kesinlikle %0 oranında bile sonuç vermedi. Vermiş olduğum parayı mı üzülsem yoksa dökülmenin devam etmesine mi? Saçları çok dökülmüş biri değilim az bir dökülme var.Vermiş olduğum parayla daha iyi bir hastanede  saç ekimi yaptırarak saçlarımı sık hale getirebilirdim ve bu bana fazlasıyla yeterli olurdu.Ama o kadar iyi reklam yapıyorlar ve inandırıcı konuşuyorlar ki ayrıca kurumsalda oldukları için ister istemez güvenip inanıyorsunuz. Bu yazıyı sadece kendimi belirtmek için değil sizlerin de benim gibi reklamlara kanarak ya bu hataya düşmemeniz için paylaşıyorum.Gerçek sonuç almak istiyorsanız saç ekimi dışındaki tedavi yöntemlerinin olumlu sonuç vereceğini düşünmüyorum.

Karakutu

• Hero Member
Ynt: MAYA ESTETİK OTOLOG MİKRO GREFT
« Yanıtla #1 : 04 Haziran 2020, 20:09:23 »
+ 1, uyarıcı bir konu acmışsınız eline emeğine sağlık. Sanada geçmiş olsun.

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #2 : 04 Haziran 2020, 20:54:07 »
Dökülmeyi durduğu ve yeni saç çıkarmayı iddia ettikleri bu tedavi yöntemi için İstanbul'da bulunan Etiler Beşiktaş Maya Estetik şubelerinde yüklü bir miktar para (4800 TL) karşılığında yaptırmış olduğum o. Mikro greft tamamen hiçbir sonucu olmayan bir tedavi yöntemidir. Saçlarımda günlük dökülme ve hafif şakak bölgesinde açıklık vardı. Dökülmeyi durdurmak için üzüntü ve bir umut arayışıyla internette karşılaştığım bu tedavi yöntemine karar verdim. Doktorumun bu tedavi yönteminin büyük oranda özellikle gençlerde olumlu sonuç verdiğini söyledi. Bir iki resim gösterdi tabi sizde saç dökülmesinin vermiş olduğu psikoloji içerisinde olduğunuz için ne söylense inanıyorsunuz. Zaten en zayıf nokta insanların zayıf ve umut arayışı içinde olduğu anlarda doğru düşünüp ve sağlıklı karar verememesi anında bu gibi durumları fırsata çeviriyorlar. Doktorum muayene sırasında arka ve yan saç köklerimin iyi olduğunu belirtti. Aslında doktorumun saç köklerim hakkında söylediklerinin arkasında ki gerçek şu tedavinin olumlu sonuç vermeyeceğini kendide biliyordu ve ileride sağlam saç köklerimin kullanarak saç ekimi yaptırmam gerektiğine dair ileriye dönük bir mesaj vermişti farkında olmadan. Yani şimdi gelmişsin paranı almadan seni göndermek olmaz anlamı çıkıyor buradan. Kısacası tedaviyi yaptırdım 3 ay boyunca kullanmam için ilaçlar yazdı ilaçları da düzenli şekilde kullandım 3. Ayın sonunda dökülmem devam ediyordu aradım dökülmenin devam ettiğini söyledim 6 aylık bir süre sonunda dökülmenin duracağını ve yeni saç çıkacağını söylediler. Bu hastanenin bir doktoru N. D. yayınlamış olduğu bir videoda dökülmenin 3 hafta içerisinde duracağını 6 ay sonra ise bebeksi saçların çıktığını belirtiyor. Aradan 7 ay geçti yaptırmadan önce saçlarım daha sıktı dökülmem halen devam ediyor kesinlikle %0 oranında bile sonuç vermedi. Vermiş olduğum parayı mı üzülsem yoksa dökülmenin devam etmesine mi? Saçları çok dökülmüş biri değilim az bir dökülme var.Vermiş olduğum parayla daha iyi bir hastanede  saç ekimi yaptırarak saçlarımı sık hale getirebilirdim ve bu bana fazlasıyla yeterli olurdu.Ama o kadar iyi reklam yapıyorlar ve inandırıcı konuşuyorlar ki ayrıca kurumsalda oldukları için ister istemez güvenip inanıyorsunuz. Bu yazıyı sadece kendimi belirtmek için değil sizlerin de benim gibi reklamlara kanarak ya bu hataya düşmemeniz için paylaşıyorum.Gerçek sonuç almak istiyorsanız saç ekimi dışındaki tedavi yöntemlerinin olumlu sonuç vereceğini düşünmüyorum.
Ya hu nerede görülmüş tek bir tedaviyle saç dökülmesinin durduğu ? Yani hiç aklına yatıyor mu ? O dediğin şey zaten var olan bir tedaviye ek bir destek olabilir. Ama Maya estetiğe gitmişsin saç botoksu yaptırmamışsın üstelik saç botoksuna en uygun dökülme evresindeyken. Saç ekimi dışında her şeyi kötülemişsin ama saç ekimi de kesin çözüm değil ki saç tedavisinin en önemli adımlarından biri
Rogaine Foam (Akşam 5 fıs )(Ömür boyu kullanılacak)

Her gün 10-20 dk masaj

K2,D Vitaminleri ve Magnezyum alımı

Şakaklara dermastamp

Bir miktar keçiboynuzu pekmezi

Hedef:Stabil ve giderek iyileşeyn saç yapısı sağlamak

sizdenbiri

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 04 Haziran 2020, 21:45:33 »
+ 1, uyarıcı bir konu acmışsınız eline emeğine sağlık. Sanada geçmiş olsun.
Teşekkür ederim.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #4 : 04 Haziran 2020, 22:47:14 »
Bu gibi  şeylere  inanmayın  .

byflamingo

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 08 Haziran 2020, 16:03:42 »
otolog microgreft tamamen hikaye zamanında bende araştırmıştım işe yarasa eminim çok yaygın hale gelirdi ama bugün bakıyoruz yaptıran bile yok.

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #6 : 08 Haziran 2020, 20:13:14 »
otolog microgreft tamamen hikaye zamanında bende araştırmıştım işe yarasa eminim çok yaygın hale gelirdi ama bugün bakıyoruz yaptıran bile yok.
O da çok doğru bir mantık değil ama şimdi. Saç botoks enjeksiyonu da çok yaygın değil hatta yapan maksimum 5 -6 klinik ve doktor vardır ama etkisi finasterid ile aynı.
Rogaine Foam (Akşam 5 fıs )(Ömür boyu kullanılacak)

Her gün 10-20 dk masaj

K2,D Vitaminleri ve Magnezyum alımı

Şakaklara dermastamp

Bir miktar keçiboynuzu pekmezi

Hedef:Stabil ve giderek iyileşeyn saç yapısı sağlamak

Baran1996

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 23 Haziran 2021, 09:26:26 »
Bende maya estetikte saç ekimi yaptırmayı planlıyordum banada kök hücreli saç ekimi tavsiye ettiler ve üstte kalan saçlarıda korur dediler son durumunuz hakkında bilgi verirmisiniz
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Minoxil

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 23 Haziran 2021, 14:21:56 »
Boş beleş işler işte
Global Moderator

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 23 Haziran 2021, 14:23:02 »
Bende maya estetikte saç ekimi yaptırmayı planlıyordum banada kök hücreli saç ekimi tavsiye ettiler ve üstte kalan saçlarıda korur dediler son durumunuz hakkında bilgi verirmisiniz

Hocam şanslısınız foruma denk gelmekle iyice tüm merkezleri araştırıp güzel bir merkez tercin edin araştırmadan karar vermeyin forum bu konuda nimet.

Baran1996

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 24 Haziran 2021, 19:49:20 »
teşekkür ederim
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Minoxil

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #11 : 24 Haziran 2021, 20:01:11 »
Boş beleş işler işte
bu laf  benim  bana benzemeye başladın 😃😃

hammut

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 26 Haziran 2021, 08:59:50 »
Açılımı şu oluyor o yöntemin
Hepiniz aptalsınız biz çok zekiyiz uydrıruruz otolag kök hücre falan paranızı alırız gerisi çok önemli değil ....

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 26 Haziran 2021, 12:23:03 »
Boş beleş işler işte

Sayfayı kaydırarak yorumları okuyordum ki don vito sanmıştım senin profili görüp allahallaa yanlış mı gördüm diyip çıkıp baktım :D

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 04 Temmuz 2021, 09:20:00 »
Buzlu Gold safire olmadıktan sonra otolog microgreft pek verimli olmuyor:)

Facebook Twitter Instagram