Gönderen Konu: tek sıkıntım ekim anında ağrı acı ve iğne:( bu konuda geniş bilgi almak istiyorm  (Okunma sayısı 20358 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
manuel alım nasıl oluyor ve kimler var acaba?
hocam araştırcaksın Manuel den manuel e de fark var hepsı aynı degil mesala keserek alan var  yada kesmeden hepsını mikro gibi alan var keserek alanın avantajı çoklu greftlerı bölerek alması  yanı 5 li bir kökün 3 nü alıp 2 sini bırakıyor bölelıkle dönerde saç alındıgı kesinlikle belli olmuyor benimki o sistemle  alındı yanı araştırman lazım ben koray erdogan da oldum

muhammadakyuz66

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam siz nerde yaptırdınız ilk ve ikinci ekim ve izlenimlerinizi ayrıntılarıyla anlatabilir misiniz?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
hocam siz nerde yaptırdınız ilk ve ikinci ekim ve izlenimlerinizi ayrıntılarıyla anlatabilir misiniz?
hocam kendi operasyon sayfamda tüm gözlemlerimi  başımdan geçenleri yazdım okuya bılırsiniz ordan https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=1133.0
Global Moderator

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
iğne korkusu bende de var ama defalarca iğne yedik sanırım bu yolumuzdan döndüremez:) manuel ve mikro alım ile ilgili yazılanlara katılmıyorum. mikro ile alan 'x' yerin alımı 3. gün toparlarken 'Y' olan yer 4 ay sonra bile toparlamıyor. o yüzden büyük bir genelleme olmuş.işini bilmeyen bariz berbat yerler var neresi olduğunu da söylemiyorum 2 saat forumu arayıp tarayan bulur, sonuçta ben de okuya okuya bilgi sahibi oldum.

exelans38

• Ziyaretçi
Ben iğneler vurulurken sedyeyi kıracaktım istemsiz gözümden yaş geldi bana alkol sigara mı kullanıyorsun böylesi çok nadir olur demişti , gerçekten zor yaptırırken pişman oldum ama şu an iyiki yaptırdım diyorum bi de bu ağrı olayı kişiden kişiye değişiyor sanırım ben araştırma yaparken bununla ilgili sadece 1.2 yazı okumuştum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ben iğneler vurulurken sedyeyi kıracaktım istemsiz gözümden yaş geldi bana alkol sigara mı kullanıyorsun böylesi çok nadir olur demişti , gerçekten zor yaptırırken pişman oldum ama şu an iyiki yaptırdım diyorum bi de bu ağrı olayı kişiden kişiye değişiyor sanırım ben araştırma yaparken bununla ilgili sadece 1.2 yazı okumuştum
bence yapan merkezle alakalı ilk ekımım de bende dedigin gibi oldum hem igne hem o mikro motor hemde ekım anı cektigim çileyi bi allah bi ben bilirim  ama 2 ci ekımımde nasıl oldu bitti anlamadım bile igne yapmıslar uyusmus ben hala ıgne yapıcaklar sanıyodum
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bana kalırsa Ekim konusunda en son düşünülmesi gereken şey operasyon sırasında ve sonrasında ki acı. Kafana hiç takma bu konuyu, Ekim tekniği, kimin yapacağı , operasyon öncesi planlama ve sonrasındaki süreci düşün değerlendir oyle karar ver.

muhammadakyuz66

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hala anlam veremiyorum çok acı çeken ve hiç hissetmeyen var bu kadar farkın doktordan kaynaklandığını ya da ekimi yaptırandan kaylandığını düşünmüyorum

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldir :)
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

muhammadakyuz66

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
manuel alım daha mı az acılı hintel acaba

SolAçık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Nerde ektireceksiniz ?karar verdiniz mi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Acı anlamında lokelden sonra bişey hissetmessin  Manuel alımla doner bölgen hasar almaz  2 3 ekıme kadar donör de problem olmaz iz de olmaz ama Mikro motorda tek seferde donör ün işi biter iyileşme sürecine gelince manuel  alımla 10 günde iş biter donör şoka girmez ama mikroda 6 -7 ayda izler olmak kaydı ile yarım yamalak toparlar.. yani 2 sinin arasında dünyalar kadar fark var manuel gibi bir avantaj varken  mikro yaptırmanın ne anlamı var?  sıtede bakın arastırın manuel le ekım yaptıranların donör bölgelerıne  mikro yaptıranlarla karşılaştırın sölediklerimde yanlış bir durum varmı görürsünüz bu arada manuel alımda saçlar daha saglıklı çıkar fre oranı düşer mikro çogu greftı parcalıyor  bir cok ekımın seyrek olma nedeni o. Graftleriniz degerlı arkadaşlar trılyon versenız yerıne gelmez mafetmeyın kendınızı 2-3 sene sonra tüm doktorlar manuel e geçmek zorunda kalacak çünki hastalar bılınclenıyor forumlar sayesınde manuel hem zahmetli ve egtim gereken bir sistem ama mikroyu ver sokaktan gecen adamın elıne oda alır 10 kere izlese yeterli ve cok daha kolay hızlı bu yüzden tercıh etmıyor dr ler ama zorunda kalacaklar müşteri gelmeyınce zamanla Mesala manüel alan merkezler arttıkca  sitede mikro ile ünlenmis doktorları düşünenler kaymaya başladı bunu hepiniz farkedersiniz dikkatli takipdeyseniz
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2017, 12:16:19 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

muhammadakyuz66

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
demin arkadaşlarla kızılaya kan vermeye gittim ilk defa kan verecektim yeterli seviyede sıvı tüketmediğimden kan almadılar, gerçekten iğne kan işin içine girince kendimi çok kötü hissediyorum biliyorum aman aman bir acı yok ama tamamen psikolojik nasıl bu durumu yeneceğim hiç bilmiyorum:(

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
demin arkadaşlarla kızılaya kan vermeye gittim ilk defa kan verecektim yeterli seviyede sıvı tüketmediğimden kan almadılar, gerçekten iğne kan işin içine girince kendimi çok kötü hissediyorum biliyorum aman aman bir acı yok ama tamamen psikolojik nasıl bu durumu yeneceğim hiç bilmiyorum:(
hocam aynı durum bende de vardı ama. Ben hiç bisey anlamadım ne igne gördüm ne acısını çektim  nede ekım esnasında bır sıkıntı yaşadım  hattga elımde ıped twit atıyodum yada bir jopon kadının. Yaptıgı madaj ile film izliyodum  :) tabi bu ilk ekımım için gecerli degil ilk ekimde az daha kalkıyodum masadan 2 kere niyetlendım acıdan..
Global Moderator

CELL11

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeş ekim başlangıcında iğne acıtıyor. Ekim öncesi araştırıken bu kadar acıtacağını tahmin etmezdim. Lakin acıya değer. Saatlerce olan bişey değil. 5-10 dk dişini sıkacaksın. Ekim işindeki asıl sıkıntı saatlerce sabit pozisyonda yatman. İğne işin kolay kısmı :)

Facebook Twitter Instagram