Gönderen Konu: tek sıkıntım ekim anında ağrı acı ve iğne:( bu konuda geniş bilgi almak istiyorm  (Okunma sayısı 20001 defa)

muhammadakyuz66

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekim yaptırıp yaptırmama konusunda çok kararsızım tek çekincem acı iğne korkusu. Normalde iğneden korkan biriyim forumlarda bazı arkadaşlar saç ekimine oturduğumda iğneler vurulunca çok pişman oldum, böyle olduğunu bilseydim hiç oturmazdım diyen var ilk iğneden sonra bir şey hissetmiyorsun diyen var, galiba kişiden kişiye değişen bir durum kimisi çok zor uyuştu kafam diyor.
arkadaşlar bu konuda (özellikle zekeriya kul'da ekim yaptıranların yorumları çok önemli) neler söylemek istersiniz?

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam bu çok da abartılacak bir konu değil. ufacak bir iğne kafa derisinin sert bölümünden giriyo. tamam belki ufak bir sızlanma olabilir ama normaldir. sonuç itibariyle lokal anestezi bu. ilk 1-2 iğnede 4-5 saniyelik bir ağrı olur sonrasında iğneler devam ediyor ancak kafa uyuşmaya başladığı için problem olmaz. yani bir iğne saç ektirmeyi olumsuz etkilememeli diye düşünüyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
İgneden korkma tek sıkıntın eger mikro ıle ekim olucaksa saatlerce sabıt yatar vaziyette kalman olucak ama manuel olursa ole bı sorun yok gayet rahat gecıyor oturur vaziyette anlamıyosun bıle nezaman başlayıp bıttıgını tabı ilk ekımımde igne canımı cok yakmıstı ama ıkıncı operasyonunda hıssetmedım bışe yapan yere göre fark var  bence operasyonu
Global Moderator

muhammadakyuz66

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hıntel hocam ilk operasyonda acı hissettim demişsiniz acaba uzun sürdü mü her iğnede hissettiniz mi?

Safak3859

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sadece lokal anestezi sıkılırken bi ağrı olusuyor ama oyle dayanilmyacak bi acı degil yani sonrasinda zaten hic birseyi hissetmiyorsun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
hıntel hocam ilk operasyonda acı hissettim demişsiniz acaba uzun sürdü mü her iğnede hissettiniz mi?
vallaha dostum seni korkutmak istemem ama ilk ekımımde bitsin diye yalvarıcaltım 2 ci ekımımde ise acaip korkuoyodum daha öncekınden dolayı nasıl oldu nasıl uyustu anlamadım o anda yapmıslar bıle yapan yerle alakalı durum öle diyim  bu arada bende de igne korkusu vardı
Global Moderator

muhammadakyuz66

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam ekim boyu mu bitsin istediniz yani acı çektiniz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
hocam ekim boyu mu bitsin istediniz yani acı çektiniz
ignelerde ekim dede ara ara sıkıntı oldu tabi benim ilk ekıkımım çok kötü gecti cerrah yapmasına ragmen.. 2 ci ekımım de anlamadım nasıl başladı bitti inanılmaz rahat geçti oyüzden adam gibi birinr gidiceksen benım ılk ekımımı kafana takma
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Benimde acayip iğne korkum var malesef ve yakında manuel olarak ekimim var gorusleriniz cok onemli bu durum ruyalarima girer oldu cidden bu zamana kadar en cok erteleme sebebim  :(
dostum söle söliyim Manuel ile mikroda. Operesyon olarak  mercedes ile şahin kadar fark  var operasyon anında  mikro düşman başına trilyon verseler işim olmaz.
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Benimde acayip iğne korkum var malesef ve yakında manuel olarak ekimim var gorusleriniz cok onemli bu durum ruyalarima girer oldu cidden bu zamana kadar en cok erteleme sebebim  :(
dostum söle söliyim Manuel ile mikroda. Operesyon olarak  mercedes ile şahin kadar fark  var operasyon anında  mikro düşman başına trilyon verseler işim olmaz.

Ne güzel konusuyorsunuz :) yalniz su varmi lokal anastezi yapmadan once spreyle uyustursalar  :D daha iyi olmazmi birde ekim oldugu surece manuelde agri yokmu anliyorum?
yok öyle bisi olamaz zaten igneden bisi hisetmessin benim gibi ondan korkma manuel hem sürec acısından hemde operasyon anında pozızyon ve rahatlık anlamında. Süper tabi sonuc olarakda ama suan operasyondan bahsediyoruz o konulara girmeye gerek yok  benım mikro ile yapılan ekimimde 2 ayda zor kendime geldım manuelde 4 5 günde bştmisti iş 2 sinide yaşadım  biliyosunuz  aklı olan gider manuel alan merkezlere yönelir
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2017, 16:07:53 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Gurbet

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim yapacak olan doktora soyle bir korkun var oldugunu. Birazda vurgula o da daha dikkatli olur. Saygilar.

Zaten en fazla 1-3 dakika biraz caniniz yakilacak. Okadar. Dahasi yok. Bence bu konuyu fazla buyutmeyin kendinizi dolduruyorsunuz..

muhammadakyuz66

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hıntel zekeriya kul da mikromotorla alım yapılıyor orada ektirmeyi düşünüyordum, manuel alım nasıl oluyor ?

deeseven

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
saka mi bu baslik ya :D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
hıntel zekeriya kul da mikromotorla alım yapılıyor orada ektirmeyi düşünüyordum, manuel alım nasıl oluyor ?
zek iyi bi doktor onun hakkında olumlu yada olumsuz yorum yapamam dostum  ama keşke manuel çalışşa oda
Global Moderator

muhammadakyuz66

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
manuel alım nasıl oluyor ve kimler var acaba?

Facebook Twitter Instagram