Gönderen Konu: Tekrar yardımınız gerek - İkinci Konu - Düşük Bütçe  (Okunma sayısı 1249 defa)

dahagencimhalbuki

• Yeni üye
  • *
Abilerim, arkadaslarım, kaderdaslarım herkese tekrar merhaba.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13575.0  daha önce bu konuyu açmıştım. psikolojim artık bu dokulmeleri kaldırmadıgından ve toppik benzeri tozlarla ugrasmaktan yıldıgım için saç ektirmeye karar verdim. Lakin daha öğrenciyim, biraz birikmişim var iyiki, o da buna gidecek. İzmir için öneriniz var mı? Şahin Çelik şuan için en ideali gibi duruyor.
Ne dersiniz, ne yapayım, ne edeyim? Fotolar diğer konumda goruluyor, kaç bin greft gider, kaç bin tl gider? 4bin tl ye halledebilir miyim? İnanın üzüntüden kanser olucam diye korkuyorum, bi destek olun bana, bi yol gösterin.

Şimdiden bir bir değerli yanıtlarınız için teşekkür ederim

inception

• Sr. Member
  • Galatasaray
Ynt: Tekrar yardımınız gerek - İkinci Konu - Düşük Bütçe
« Yanıtla #1 : 05 Haziran 2020, 02:39:53 »
Kardeşim sıkıntı yapma kendine 9 yıldır saçım dökülüyor bi süre sonra kabullemiyorsun. Bende serkan aygınla asuman hair arasında kaldım birini seçicem. Ankarada olsam şahin beye ektirebilirdim. Ama paranı biriktir içime sinsin az para verip sevineyim derken ömür boyu pişman olma. Kendine dert etme halledersin :)
Hair of Istanbul ☆ 4300 ☆ 30.06.20

●Şampuan     ●Spray
 ○Kerastase    ○Kerastase

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14845.0

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 05 Haziran 2020, 08:55:55 »
Benim senin yaşındaykenki aynı saçım. Maalesef 30 lu yaşlarda NW6-7 olacaksın, yani üst taraf ve tepe komple gidecek. O yüzden şimdi ekim yaptırsan bile yüksek greftle ekim yaptırma. 3000 civarı olsun maksimum. ileride kesin 1 ekim daha gerekir. Bütçene göre Şahin Çelik fiyatı uygun.

dahagencimhalbuki

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 05 Haziran 2020, 12:03:40 »
Benim senin yaşındaykenki aynı saçım. Maalesef 30 lu yaşlarda NW6-7 olacaksın, yani üst taraf ve tepe komple gidecek. O yüzden şimdi ekim yaptırsan bile yüksek greftle ekim yaptırma. 3000 civarı olsun maksimum. ileride kesin 1 ekim daha gerekir. Bütçene göre Şahin Çelik fiyatı uygun.

şuan ekim yaptırsam 30ların başında bahsettiğin durum gerçekleşir mi? 3000 greft yeterli olr mu ki acaba. 35ten sonra dokulurse dokulsun kafasındayım aslında, şuan dökülmesi çok kötü

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 05 Haziran 2020, 12:11:13 »
şuan ekim yaptırsam 30ların başında bahsettiğin durum gerçekleşir mi? 3000 greft yeterli olr mu ki acaba. 35ten sonra dokulurse dokulsun kafasındayım aslında, şuan dökülmesi çok kötü
Ekim yaptırmadığın bölgeler dökülür. Oralara revizyon yapmak gerekir. 3000 yeterli olur bence hatta daha düşük de olabilir ben ileriyi düşünerek 3000 i geçme dedim. Yoksa ileride revizyon yapacak donor kapasitesi kalmaz. Bunu iyi araştır çok önemli bi konu.

dahagencimhalbuki

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 06 Haziran 2020, 01:50:55 »
Ekim yaptırmadığın bölgeler dökülür. Oralara revizyon yapmak gerekir. 3000 yeterli olur bence hatta daha düşük de olabilir ben ileriyi düşünerek 3000 i geçme dedim. Yoksa ileride revizyon yapacak donor kapasitesi kalmaz. Bunu iyi araştır çok önemli bi konu.

çok çok teşekkür ederimm

Facebook Twitter Instagram