Ben bu konuyu çok araştırdım bi dönem kısmen cevaplar buldum ama net değildi hiç biri suplement olarak creatin kesinlikle dht yı %45 oranında arttırdığı bilimsel araştırma sonucu, ondan uzak durmalısın aminoasit ve proteininin zararı olacağını sanmıyorum, arkadaşın yorumda bahsettiği abimiz anabolik bir abimizdi bu da kuvvet düşüşünün bir kaç değil yüzlerce sebebi olabilir demek tabi finasterid de kuvvetli bir etken öte yandan yabancı forumlarda gezersen dutas kullanıp da profesyonel bile yarışan vücutcular gördüm tabi onlarda musabıkdı muhtemelen o yüzden anabolik olduklarını biliyorum, ben doğal olarak bilmiyorum mantıken dht üretimini %67 azaltıyoruz dht ile gelen bir çok kavram gelişimi yavaşlayacak ama durmayacağına eminim etrafımda canlı örnek hiç yok fin kullanıp da ağırlık sporları ile ilgilenen finas kullanıp 2 yıl çalışan biri ve kullanmayıp 2 yıl çalışan bir tek yumurta ikizleri bile bu sorunun cevabını kesin olarak veremez. Sana önerim beklentin olmasın sağlık icin çalış gelişimini engellemez gelişirsen de supriz olur tabi insan gelişme ihtimali olmadığı bir ise bu kadar emek zaman para gömer mi orasida muamma benim de finas kullandığımdan beri fitness hevesim kaçtı boşa yapacakmışım hissiyatı var tabi denemeden bilemeyiz. Ama yorum yapan forumdaş anladığım kadarı ile gelişme acısından fin kullandığım dönemde de geriye düşmedim yazmış bu umut verici.