Gönderen Konu: Tablet görüşleriniz  (Okunma sayısı 5834 defa)

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: Tablet görüşleriniz
« Yanıtla #45 : 09 Haziran 2020, 01:37:34 »
adam  80 yaşında    30 yıl mağarada  yaşamış   saçı   hiç dökülmemis😀   .  dökülecek  saç  dökülür  öyle  veya böyle    saç ekim  önce  4 6 ay sonra 10 12 ay  kullanmak  sobea birakmak en.mantıklısı  finasteride  benzer şeyleri.

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #46 : 09 Haziran 2020, 02:03:39 »
adam  80 yaşında    30 yıl mağarada  yaşamış   saçı   hiç dökülmemis   .  dökülecek  saç  dökülür  öyle  veya böyle    saç ekim  önce  4 6 ay sonra 10 12 ay  kullanmak  sobea birakmak en.mantıklısı  finasteride  benzer şeyleri.
Ne alakası var şimdi genetik yatkınlık denilen bir şey var şimdi bu adamın genetik yatkınlığı olmaması ve bu yüzden saçı dökülmemesi bir şeyler ifade etmiyor. Saç ekimi de kesin çözüm değil belirli bir yaştan önce hele genç yaşta ekim yapıldıysa ömrü 5 sene en fazla. Bu yüzden gençken kafa derisi gerginliğine odaklanılmalı.
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2020, 08:52:31 Gönderen: Eun-Wo »
Rogaine Foam (Akşam 5 fıs )(Ömür boyu kullanılacak)

Her gün 10-20 dk masaj

K2,D Vitaminleri ve Magnezyum alımı

Şakaklara dermastamp

Bir miktar keçiboynuzu pekmezi

Hedef:Stabil ve giderek iyileşeyn saç yapısı sağlamak

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #47 : 09 Haziran 2020, 02:20:47 »
Ne alakası var şimdi genetik yatkınlık denilen bir şey var şimdi bu adamın genetik yatkınlığı olmaması ve bu yüzden saçı dökülmemesi dökülmeyi geciktiremiyeceğimiz anlamına gelmiyor. O zaman bende MEM adlı kullanıcıyı örnek gösteriyorum sıfırdan saç çıkardı adam ya da yabancı forumlarda bir sürü başarılı tedaviler mevcut. Bize bilgiyle gelin, bilimsel kaynakla gelin,mantıklı bağlantılarla gelin. Mağara adamına değil bilgiye ve deneyime ihtiyaç var. Şimdi bana şu kadar şu kadar para harcadım diyeceksin, o kadar para harcaman ve başarısız olman senin sorunun.
Narşist kişiliğine yenik düşüp bırakmasaydı şu siteyi faydalı bilgiler paylaşıyordu. Bir noktada papel sıktığını düşünüyorum. Bilim sayesinde Brad pit gibi saçlara kavuştum dedi ve kayıplara karıştı adam ama durumu hakkında en ufak bir fotoğraf paylaşmadı. O sıralar üye olmadan takip ediyordum siteyi keşke bir fotoğraf isteseydiler adamdan.

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #48 : 09 Haziran 2020, 08:33:44 »
Narşist kişiliğine yenik düşüp bırakmasaydı şu siteyi faydalı bilgiler paylaşıyordu. Bir noktada papel sıktığını düşünüyorum. Bilim sayesinde Brad pit gibi saçlara kavuştum dedi ve kayıplara karıştı adam ama durumu hakkında en ufak bir fotoğraf paylaşmadı. O sıralar üye olmadan takip ediyordum siteyi keşke bir fotoğraf isteseydiler adamdan.
Adamı çıldırttı bir kaç kişi o da bir daha uğramıyor artık. Egosuda vardı birazcık ama bilgiliydi.
Rogaine Foam (Akşam 5 fıs )(Ömür boyu kullanılacak)

Her gün 10-20 dk masaj

K2,D Vitaminleri ve Magnezyum alımı

Şakaklara dermastamp

Bir miktar keçiboynuzu pekmezi

Hedef:Stabil ve giderek iyileşeyn saç yapısı sağlamak

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 09 Haziran 2020, 11:48:04 »
adam  80 yaşında    30 yıl mağarada  yaşamış   saçı   hiç dökülmemis😀   .  dökülecek  saç  dökülür  öyle  veya böyle    saç ekim  önce  4 6 ay sonra 10 12 ay  kullanmak  sobea birakmak en.mantıklısı  finasteride  benzer şeyleri.
Adam uzun bir sure  saçlarını koruyor mutlu mesut yaşıyor hayatini burda paylaşım yaptığında neden  dökülecek saç öyle yada böyle dökülür vs söyleme gereği diyorsunuz. sanki kullanan kişi bilmiyor da neden hatırlat ma gereği duyuluyor.Kullanan kişi eminimki bu tarz şeyleri senden  daha iyi biliyordur  neyin ne olduğunu.Yani boş yere millete yok dökülecek saç dökülür vs üstelik bakıyorum da finasterid kullaniyorsunuz neden kullanıyorsunuz Ekim'de yapmadın sanirim bir yorumunuza finasterid bırakmam demiştiniz söylediğinizle celisiyorsunuz.Onu geçtim şahsen Ekim'de yapsan finasteridi birakmicaksin bu kendi görüşüm .Tabi bu beni ilgilendirmez.Burda adam resim atmış tedavilerini söylemiş finasterid kullanmıyor diyemi söyleme gereği duydun.Adam rogain kullanıyor ve saçlarını koruyor sizde ise yaramamis rogain öyle hatırlıyorum kepek vs yaşadınız sanırım ama çoğu kişide yıllardir kullanıyor bunu yani insanlara direk finasterid oneriyorsun bütün yorumlarında ama finasterid kullanmadanda yıllardır saçlarını koruyan kişiler var .Adamın tedavisi iyi gidiyor diye boş yere moral bozucu şeyler yazilmasi çok yanlış bence.
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2020, 12:23:06 Gönderen: Beysev »

dunyahali

• Full Member
« Yanıtla #50 : 09 Haziran 2020, 12:22:16 »
Dostum ben tam olarak tedavini anlamadim, bu bahsettiginiz 6 yilda tedavi rutininiz tam olarak neydi, saçlar kalınlaşmış sanki yıllar geçtikçe ama beyazlar olması sanki açılmamış zaten genetik olarak bu kadarmış yani bir sey yapmasanız da ilerlemezmiş gibi. Muhtemelen babanız saçlı.  Saçlara hafif güç kuvvet verecek sürdürülebilir bir tedavi asayişindayim,  minoxil harici

Beyaz saç ile siyah saç arasında fark yok. Genetik yatkınlık ile ilgili . Babamla da bir alakası yok. 4 nesil önce dedemle alakalı bile olabilir.  Saç dökülmem genetik.  Eğer tedavi uygulamasaydım saçlarım şuan çok daha kötü olacaktı.  Ben extra şanssızım. Seyrek ince telli ve seboreik dermatit bulunan biriyim . Emek vermeden genetik  dokulme konusunda sonuç almak imkansızdır. 

Tedavi sürecim değişken güncel şuan olduğu gibi. Saç dökülmenin durumunu bilmiyorum ama kalınlık ile ilgili biotin , b12  bu ikisini kullanabilirsin.  1 yılı geçmemiş lavanta çayını 3 ayda bir 15 gün yatmadan önce tüketebilirsin.(1 tutamı kaynamakta olan suya at kısık ateşte 6 7 dakika demle ılık olduğunda iç. Ayrıca yemeklerden en az 2 3 saat sonra olsun ve bunu içtikten sonra su dışında bir şey tüketme) Sonrasında ise yeşil çay günlük tüketmen iyi olabilir.  Ayrıca vitamin testleri ile eksikliklerini veya alt seviye vitaminlerini desteklemek için takviye tablet kullanabilirsin.  Özellikle ( demir,d vitamini, çinko) dikkat et.
VICHY HASSAS SACLAR ICIN ŞAMPUAN
SOLGAR BIOTIN
SOLGAR SAW PALMETTO
MINOX

Facebook Twitter Instagram