Dostum ben tam olarak tedavini anlamadim, bu bahsettiginiz 6 yilda tedavi rutininiz tam olarak neydi, saçlar kalınlaşmış sanki yıllar geçtikçe ama beyazlar olması sanki açılmamış zaten genetik olarak bu kadarmış yani bir sey yapmasanız da ilerlemezmiş gibi. Muhtemelen babanız saçlı. Saçlara hafif güç kuvvet verecek sürdürülebilir bir tedavi asayişindayim, minoxil harici
Beyaz saç ile siyah saç arasında fark yok. Genetik yatkınlık ile ilgili . Babamla da bir alakası yok. 4 nesil önce dedemle alakalı bile olabilir. Saç dökülmem genetik. Eğer tedavi uygulamasaydım saçlarım şuan çok daha kötü olacaktı. Ben extra şanssızım. Seyrek ince telli ve seboreik dermatit bulunan biriyim . Emek vermeden genetik dokulme konusunda sonuç almak imkansızdır.
Tedavi sürecim değişken güncel şuan olduğu gibi. Saç dökülmenin durumunu bilmiyorum ama kalınlık ile ilgili biotin , b12 bu ikisini kullanabilirsin. 1 yılı geçmemiş lavanta çayını 3 ayda bir 15 gün yatmadan önce tüketebilirsin.(1 tutamı kaynamakta olan suya at kısık ateşte 6 7 dakika demle ılık olduğunda iç. Ayrıca yemeklerden en az 2 3 saat sonra olsun ve bunu içtikten sonra su dışında bir şey tüketme) Sonrasında ise yeşil çay günlük tüketmen iyi olabilir. Ayrıca vitamin testleri ile eksikliklerini veya alt seviye vitaminlerini desteklemek için takviye tablet kullanabilirsin. Özellikle ( demir,d vitamini, çinko) dikkat et.