Bence dönüşümlü kullanılabilir usta yalnız NBL Osteo Formula 90 Tablet kullanacaksın madem içinde güzel d3 var yanına k2 vitaminide almanı öneririrm çünkü bildiğim kadarıyla k2 vitamini mera hayvanlarının ürünlerinde bulunuyor ve bağırsak öyle üretiyor diye biliyorum gerisi güzel. Xpecia yan etki görmedim ama %80lik bir dilim yan etki gördüğünü söyledi soğuttu beni biraz. Haftada bir kefir tüketirim fazlası zarar veriyor bana alerji tarzı bişeyim var. Şekersiz bir yaşam çok önemli özellikle duş alırken saçları soğuk suyla yıkamakta çok önemli. Ustam katılamadığım bir nokta var oda antiandrojen benim belli bir açıklığım yok olsaydı minox kullanırdım genel seyrelmem var saç çizgim falan duruyor eğer etki alamassam bu vitamin tedavisi ve sağlıklı beslenmek güneş ışığı almak gibi haftada 3 0.25mg propecia almayı düşünüyorum saç benim için ekstradan önemli bilmiyorum inşallah bir şekilde üstesinden geleceğiz.
K2 'yi besinlerle desteklerim. 4 vitamin takviyesi zaten çok fazla . Kefirin laktozsuz olanı var. Onu dene bir de. Saçlarını soğuk suyla yıkamak zarar verir ılık suyla yıkamalısın. Buradaki mesele yıpranma durumunu azaltmak. Tabiki şeker her şeye bela. Pekmez çay meyve gibi gıdalarda zaten ihtiyacimizi alıyoruz. Bitter çikolata genelde mantıklı olanı extra istersen bunu yemek daha doğru.
Minoxu açıklıktan ziyade incelmelere göre degerlendir. Minox esas olarak tepe bölgesinde başarı vaad eder. Açıklık seyreklik varsa derhal uygula faydası olur zararı olmaz. Sakaklarda ise incelen saçın seyrelen saçın varsa oralara uygulamani tavsiye ederim .
Ince telli ve seyrelen gucsuzlesen saçların varsa minox iyi bir alternatif. Propecia filan uzun vadede sorunlar oluşturabilir . Onu tekrar düşünmeni tavsiye ederim .