Valla kimse kusura bakmasın boş linç atıyorsunuz arkadaşın kullandığı ilaçlar zaten çok ağır dht baskılayıcı ilaçlar 70 euro dan bahsediyor diğer kullandıklarını saymıyorum bile 500 600 liralık ilaçlar ile vücuda bu kadar kimyasalı soktuğuna değmez,ben ilk fotoğraflarına bakarak yaşını 30 35 sanmıştım 25 miş hâlâ saç ekimine gitmesini savunurum belki 30 undan sonra 2.bir ekim düzeltmesi yapabilir,söylenen ilaçların tamamı ağır doktor kontrolünde kullanılması gerekilen ilaçlar saç konusunda kendi doktorunuz olmamız lazım derken bunlardan bahsedilmiyor ileride sıkıntılar yaşayabilir,protez saç konusuda reklamlardan gördüğümden değil direk kullananlardan bildiklerim ve bakımıda kendinin yapması 20 dakikasını alıyor bir insanın alışması lazım sadece,bu arada protez için sadece önerimdi her insanın kendi saçı daha kıymetlidir ama yaşın küçükse ağır saç kaybın var ise tüycükleri canlandıracağım diye uğraşmaktansa kişiye özel merdiven altı olmayan yerlerde çok doğal protez yapımı vardır gerksiz gaz vermeye gerek yok arkadaşa devam edebilir sadece kendi görüşlerimi söylüyorum ben burada.