Hocam kusura bakma ama kafada saç kalmamış tüycükleri kalınlaştıracağım diye bu kadar kimyasallarla oynamanızı önermem yaşınız da var gibi neden saç ekimi düşünmüyorsunuz? fiyat olarak ise bu kadar ürüne verdiğiniz paralara seneye döktüğünüzde eşdeğer geliyor zaten, Tekrar dökülme oluyor ekimden sonra korkusu var ise protez saç öneririm artık doğallık maximum seviyelere geldi 15 günde bir bakımı desek zaten şu anki bakımlardan daha basit bir olaya geliyor 2 3 sene kadar da götürüyor tavsiyem bu kadar kimyasallarla uğraşmamanız çünkü saç kaliteniz cidden çok düşük tüycükleri canlandıracağım diye uğraşıyorsunuz,şu an iyi gibi gözüksede tedeaviniz 2 ay sonra bir döngüyle en başa dönebilirsiniz yaptığınız emekler verdiğiniz paraya değmez.
Adamın gayet de saçı var. Tamam 18-20 yaşındaki hallerine dönmesi pek olası değil, bunu kendisi de biliyordur heralde. Bence vertexin biraz daha karardığı, saçların önünün, tepedekilerin de biraz canlandığı bir senaryo gayet mutlu edecektir kendisini. Ki ilk fotoya göre çok fark var.
Evet, döngü olayı risk dahilinde. İlaçlardan zarar görme riski de olasılık dahilinde.
Ama bunlara karşılık protez gibi saçma sapan bir uygulamayı tavsiye etmek nasıl diyeyim, çok gereksiz bee. Kullanmadığın bir şeyi nasıl tavsiye edebiliyorsun??? Sadece muhtelemen reklamlardan gördüğün birşeyi?? Ben protez saç kullanıp da tavsiye edene rastlamadım kardeşim. İnsanlar kel gezerim daha iyi diyor. 2-3 yıl kafanı kazıtıp, üstüne doğal olmayan birşeyi yapıştırıp yaşanabileceğini mi sanıyorsun?? Üstüne bir de 2 hafta da bir, protez yaptırdığın yere gidip, birkaç saat bakım için mi uğraşacaksın? Protez saç ancak aktör,sarkıcı tayfası gibi görüntüsüyle iş yapan insanlar için makul olabilir.
20yaşında saç tedavilerine ayıracağın aylık 100-200-300 lira çok para gibi düşünülebilir, anlıyorum, fakat bir yaştan sonra kendi paranı kazandığın bir düzende, gayet karşılanabilir, insana yük getirmeyecek meblağlardır bence.
Bence bu arkadaşımız, tedavi yöntemini deneyerek doğru yapıyor. Haaa belki riskli etkenler deniyor. Kendisinin bileceği birşey. Ama tedaviden bir gelişme göremezse, gider saç ektirir isterse. Ama ilk olarak tedavinin denenmesi en mantıklısı.