Gönderen Konu: Hair Of İstanbul / 29.05.2020/ 4.100 Greft/ Yaş 42  (Okunma sayısı 21378 defa)

Barbarez

• Sr. Member
Hair Of İstanbul / 29.05.2020/ 4.100 Greft/ Yaş 42
« : 02 Haziran 2020, 17:31:52 »
Arkadaşlar Merhaba,

Bu siteyi yaklaşık 1,5 yıldır aktif olarak takip ediyorum. Özellikle başta Hintell olmak üzere, Sloocer,  onizuka eikichi,  dinodin11,  Sonnyto, LaTenT,  KaiserSS,  Besiktas917  ve adını sayamadığım birçok kişinin değerli görüşlerinden faydalandım.

Bu pandemi döneminde evden çalıştığımdan ve daha fazla boş vaktim olduğundan siteyi daha aktif kullanmaya başladım. Öncesinde saçımı ekime hazır hale getirmek için 5-6 ay boyunca proscar'ı günlük  1/5 olarak multivitamin desteğiyle beraber kullandım, bende  bir yan etkisi olmadı. 42 yaşındayım. Nihayet hazır evdeyken Mayıs ayında saç ektirmeye karar verdim. Bütçem Maksimum 15.000 TL civarıydı.

Fakat Hangi merkez de ektirmeliydim kararsız kalmıştım. Benim sitede edindiğim kendi tecrübelerime dayanarak Ekim merkezi sıralamam aşağıdaki şekilde oluşmuştu.

1.   Asmed; kampanya yaptıklarını duyunca çok sevinmiştim. Bütçem Asmed Team' e yetiyordu. Değerlendirme sonunda kabul edildim fakat Asmed Team ekimleri dolduğundan Koray Erdoğan tarafından ekim yapılacağı bilgisi verildi. Koray Hoca Bütçemi aştığından Asmed defterini üzülerek kapattım.

2.   HLC; resimlerimi gönderdim herhangi bir teklif gelmedi

3.   Esma, Serkan Tetik; Bütçeme uygun ekimlerini tarzlarını çok beğendiğim bir ekip ve bence DHİ ekimde en iyilerden. İstanbul da olsalardı kesin buraya giderdim. Bir ara Serkan bey ile görüştüm mükemmel bir iletişimi var , sorduğum bütün sorulara sıkılmadan cevaplar verdi. Ekime de karar vermiştim fakat bu pandemi döneminde Antalya ya gitmek bana zor geldi. Çok büyük ihtimal ile 2. ekimim sakal desteğiyle bu merkezde olacak.

4.   Sibel Ulusan; forum ile ilk tanıştığımda ekimleri  hoşuma gitmişti fiyatı 2.000 EURO idi, sonra birden 3.000 EURO ya yükseltti bütçemi aştığından burayı da elemek zorunda kaldım.

5.   Serkan Aygın; Görüşmeye gitmiştim geçen yaz KOÇ Ünüversitesi Hastanesindeki yerlerinde. O zamanlar Cüneyt beyin ekip lideri olduğu DHİ ekimleri forumda revaçtaydı. O dönem çok yoğun olduklarından üstünkörü bir görüşme olmuştu. Nedense pek ısınamamıştım merkeze.

6.   Asuman Hair Transplant; Son dönemde forumda çok güzel ekimlerini gördüm, neredeyse bende burada ektirecektim

7.   Hair of İstanbul; Forumda şu ana kadar 2 konularını görmüştüm. İnstagram ekimleri güzel görünüyordu ve çok fazla paylaşım vardı.(Tabii her merkez en güzel ekimlerini paylaşır). Genelde yabancılara çalışan bir merkez fiyatları 20.000 TL civarıydı sanırım. Mayıs ayında bir ekim paylaşıldı. Ekim yaptıran arkadaşa özelden yazdım. Yabancılar gelmeyince Mayıs ayı için kampanya yapıp Fiyatları 8.000 TL ye indirmişler . Mayıs ortasında görüşmeye gittim görüşme ortamı ilgi alaka çok iyi seviyedeydi. Fakat görüşme sonrası ben hala kararsızdım. Asmed Team ekim işi olmayınca, Bu Merkez ve Asuman Hair Transplant arasında kaldım. Sonra acele bir kararla, kampanya süresi de dolmadan burada ekim yaptırmaya karar verdim. 27 Mayısta karar aldım 29 mayısta Ekim yapıldı.
Şu an baktığımda İstanbulda; Asmed dışında , tabiiki bana ve bütçeme göre 3 yerde  ekim yapılabilirdi, bunlar Serkan Aygın Klinik, Asuman Hair Transplant ve Hair of İstanbul. Bende tercihimi Hair of İstanbuldan yana kullandım.

Benden önce mayıs ayında ekim yaptıran 3 arkadaş merkez ile ilgili bilgileri zaten paylaşmışlar. Benim ekleyeceğim şeyler ekimin yapıldığı merkezin gerçekten çok güzel, lüks ve hijyenik olduğu ve ekimi yapan ekiplerin işlerini bildikleri yönündeydi. Merkezde Kanalları sadece Adem Köse açıyormuş. Benim ekim yaptırdığım gün toplamda 4 kişiye ekim yapıldı.Bu arada bana 4.100 Greft ekim yapıldığı söylendi.

Ekim sonrası Panthenol Forte Sprey %9 (içinde A, E ve F vitamin kompleksi varmış) ve bir şampuan verdiler.
İlaç olarak, Antibiyotik, ödem atıcı ve Ağrı kesici verildi.

Son olarak, Merkezin benim için başarılı olup olmadığı bu ekim süreci sonunda belli olacak.

Aşağıda ekimden 15 gün önceki saçlarımı, sonrasında ekim günü merkezin paylaştığı ve ekimin 3. günü ilk yıkama sonrası Fotoğrafları paylaşıyorum. Yeterli donör alanım olmadığından verteks bölgesine ekim yapılmadı.

Umarım herkes istediği saçlara kavuşur.

Barbarez

• Sr. Member
Ynt: Hair Of İstanbul / 29.05.2020/ 4.100 Greft/ Yaş 42
« Yanıtla #1 : 02 Haziran 2020, 17:34:20 »
Ekim günü merkezden aldığım Fotoğraflar, biraz ters ışık var. Normalde göründüğünden daha sık görünüyor saçlar.

Barbarez

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 02 Haziran 2020, 17:36:49 »
Ekimden sonra 3. gün ilk yıkama sonrası Fotoğraflar. Yıkamayı kendim yaptım.

Keletabies

• Full Member
« Yanıtla #3 : 02 Haziran 2020, 18:12:19 »
Abi hayırlı olsun. Detaylı anlatımın için de teşekkür ederim. Ben 41 yaşında birine göre açıklığının ve donörünün uygun olduğunu düşünüyorum nacizane fikrim. Umarım ekim güzel sonuçlanır. 4 Kişiye ekim yapıldığını söylediniz. Bu kliniğin maksimum ekim sayısı mı bilginiz var mı? En çok merak ettiğim de turist odaklı bir ekim merkezi ve kampanyadan ötürü Türk hastalara karşı bunu herhangi bir şekilde kalite ve davranış olarak belli ediyorlar mı sizce?

Barbarez

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 02 Haziran 2020, 18:23:37 »
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, sorduğun soruyu bende merak edip sormuştum yoğun zamanlarda aynı anda 7-8 kişiye ekim yapacak kapasiteleri olduğunu söylemişlerdi.

Hizmet kalitesi gerçekten çok üst noktada idi. Gayet saygılı ve işlerinde uzman bir görüntüleri vardı.
Türk turistlere burun kıvıran bizim güneydeki otel işletmecileri gibi değiller.

Keletabies

• Full Member
« Yanıtla #5 : 02 Haziran 2020, 18:27:32 »
Ekim bölgeniz gerçekten çok sağlıklı duruyor nazar değmesin. Ne kadar süre içinde çalışmaya döneceğiniz hakkında bir bilgi aldınız mı?

Barbarez

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 02 Haziran 2020, 18:35:29 »
Ben şu anda evden çalışıyorum, o yüzden iş yerinden bir gün izin almam yetti. 10. günde kabuk dökümü olacak.
Eğer evden çalışmak gibi bir imkanınız yok ise minumum 8 iş günü veya maksimum 2 hafta  izin alıp sonrasında işe gidebilirsiniz.
O zamana kadar kabuk dökümü olacağından bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Donör bölgesini ilk bir ay, ekilen yerleri 3 ay traş etmek yasak bu arada.

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 02 Haziran 2020, 18:44:22 »
Ekimin hayırlı olsun umarım hayalindeki saçlara kavuşursun kardeşim.Merak ettiğim bir şey var orda ekim yapan ekimin deneyimi nedir yani başlarında doktormu var yoksa yoğunluk hemşirelerdnmi oluşuyor.Doğrusu ekip hakkında ve nasıl yetiştikleri konusunda bilgi sahibi olmadan şahsen bir yer tercih etmeyeceğimi düşünüyorum.Ayrıca buzdolabı kullanıyorlarmı greftleri muhafaza için şahsen olmazsa olmaz kriterlerimden bir taneside bu.Soğutucu kullanmadan greftleri muhafaza eden ekim merkezlerinin eğer kişinin greftleri zayıfsa nekroz olup ölüyorlarmış hatta forumda konusu var .Sizin bu konuda bir  bilginiz varmı.

Barbarez

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 02 Haziran 2020, 19:20:13 »
İyi dileklerin için teşekkür ederim,

Ekim yerinde doktor var, fakat doktor kontrol amaçlı ekim yapılan yerleri dolaşıyor, sizin bağlandığınız monitördeki değerlere bakıp tansiyon değerlerine nabza bakıp her şey yolunda mı diye soruyor.
Onun haricinde ekim kontrol aşamasında doktor varmı yokmu bilmiyorum açıkçası. Ekiplerinin sabit olduğunu yıllardır değiştirmediklerini söylemişlerdi.Tabii bunu ben bilemem.

Bu arada ekim yapılan odada cerrahi bir işlem yapılacağından odayı olabildiğince soğutuyorlar zaten, bana çift battaniye vermelerine rağmen üşüdüm. Ekim esnasında aldığım uyuşturucu ilaçlar nedeniyle greftlerin buzdolabında veya soğuk bir ortamda tutulup tutulmadığına pek fazla dikkat edemedim.

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 02 Haziran 2020, 20:26:04 »
benim arkadaşlarımdan biri geçen sene saç ektirdiği yer ile ilgili aynı senin dediğin gibi en zoru soğuktu dondum resmen falan dedi ama saçı güzel oldu.bir iki arkadaşta başka yerde ektirmişlerdi saçları doğru dürüst çıkmadı .onlara sorunca ne soğuğu diye tepki verdiler normal oda sıcaklığında ameliyat olmuşlar.
bence ameliyat odası şart belki sıcaktan ölüyordur greftler.

Barbarez

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 02 Haziran 2020, 20:42:08 »
Bende size katılmakla beraber, ortam soğuk olsa bile greftlerin dışarda 3-4 saatten fazla beklememesi gerektiğini düşünüyorum, sonuçta çıkarılanlar canlı dokular dışarda ne kadar az beklerse o kadar iyi.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 02 Haziran 2020, 21:31:25 »
Hayırlı olsun yaygın ve temiz olmuş, çizgi güzel, uyuşturucu dedin nedir o? Soğuk şart greftler patlar.
İyi bir bakımla koru, iyi sonucu hakeder.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Barbarez

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 02 Haziran 2020, 21:40:23 »
Uyuşturucu derken kafayı uyuşturmak için yapılan iğneleri kastetmiştim,

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

İlave olarak ekim merkezi coraspin vermedi burdaki birçok ekime baktığımda genel itibariyle kan akışını hızlandırmak amaçlı ekim merkezleri hastalarına vermiş veya tavsiye etmiş.

Sizce bende alıp hemen kullanmaya başlayabilirmiyim?

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 02 Haziran 2020, 21:53:50 »
Uyuşturucu derken kafayı uyuşturmak için yapılan iğneleri kastetmiştim,

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

İlave olarak ekim merkezi coraspin vermedi burdaki birçok ekime baktığımda genel itibariyle kan akışını hızlandırmak amaçlı ekim merkezleri hastalarına vermiş veya tavsiye etmiş.

Sizce bende alıp hemen kullanmaya başlayabilirmiyim?
Coraspin bende kullanmadım antibiyotik harici almadım, doğala bıraktım.
Tavsiye yoksa kullanma, zaten o bölgede ciddi çalışma olduğundan şu an kan akışın hızlıdır.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Kacirx

• Full Member
« Yanıtla #14 : 02 Haziran 2020, 22:16:29 »
Ekiminiz hayırlı olsun aynı gün Ekim yaptirmisiz . Yorum yapacak tecrübem olmadığı için güzel sonuclanmasini temenni ediyorum .

Facebook Twitter Instagram