Gönderen Konu: ASMED-DR KORAY ERDOGAN - FINASTERIED  (Okunma sayısı 8604 defa)

richardfeynman

• Yeni üye
  • *
Ynt: ASMED-DR KORAY ERDOGAN - FINASTERIED
« Yanıtla #15 : 04 Haziran 2020, 01:41:36 »
Ben ekimden sonra belirli bir periyodlar da finasterid kullanılmasını doğru bulmuyorum. Yani bana göre ekimden önce 3 ay ve ekim sonrası 3 ay kullanılması finasteridden maksimum verimin alınacağı dönemler. Bu şekilde kullanıldığı taktirde kullanıcıların korktuğu yanetkilerinde daha az yaşanacağına inanıyorum. Tabi bildiğiniz üzere ben doktor değilim ve elimde hiç bir kanıtlanmış veri yok. Bunlar benim kendi kullandığım dönemlerde ve forum üzerinde incelediğim sonuçlardan düşündüğüm bir görüş. Ekimden sonra finasterid kullananların alacağı verimin benim gibi hiç ekim yaptırmayan birisinden daha fazla katkı alacağını düşünmüyorum. Bu da kişinin ekimde zayıflayan saçları yada mevcut olan zayıf saçlarına faydası olacaktır. Ben böyle düşünüyorum...

Sağolun fikirleriniz önemliydi benim için teşekkür ederim. Bana 60-70bin lira Ekime verip bir de hormonlarla oynamak saçma geliyor mesela ki Koray hocaya Ekim yapanların çoğu yabancı hastaların YouTube’da videolarını izleyin 6 ay sonra ilacı bırakıp ilaç kullanmanın amaçsız olacağını düşünerek hepsi  vertex açılması sonucu tekrar dönüp 2. Ekimi yaptırmaya gelenler. Xpecia ya da saw palmetto ve biotin bence yeter artar bile. Finasın kaldı ki ön bölgeye faydası olduğunu düşünmüyorum çünkü normal Ekim yapan her yerde o bölge tutuyor vertexi koruma amaçlı hepsi 

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #16 : 04 Haziran 2020, 03:28:49 »
Sağolun fikirleriniz önemliydi benim için teşekkür ederim. Bana 60-70bin lira Ekime verip bir de hormonlarla oynamak saçma geliyor mesela ki Koray hocaya Ekim yapanların çoğu yabancı hastaların YouTube’da videolarını izleyin 6 ay sonra ilacı bırakıp ilaç kullanmanın amaçsız olacağını düşünerek hepsi  vertex açılması sonucu tekrar dönüp 2. Ekimi yaptırmaya gelenler. Xpecia ya da saw palmetto ve biotin bence yeter artar bile. Finasın kaldı ki ön bölgeye faydası olduğunu düşünmüyorum çünkü normal Ekim yapan her yerde o bölge tutuyor vertexi koruma amaçlı hepsi

Ön bölge konusuna çok katılmıyorum ama finasterid konusunda haklı olabilirsiniz. Bende bazen bu durumu düşünüyorum. Birde ülkemizde insanların gelir düzeyi belli. Maddi durumu iyi olan insanlar bile 2 ekime büyük paralar harcamak istemiyorlar. O yüzden böyle büyük para verince hem ekimlerinin başarısız olmasını istemiyorlar bence hemde varolanı koruyup ikinci bir ekime girişmek istemiyorlar. Kimseyi de bu konu da suçlayamam, kesin olarak insanların yaptıklarını doğru yada yanlış olarak adlandıramam. Avrupa'da insanlar maddi anlamda Asmed'e daha kolay ulaşabiliyor. Bu yüzden esnek davranabilirler ilaç konusunda. Bizim forum da daha 2 kez Asmed'e ekim yaptıran bir üye görmedim ben. Ama dediğiniz gibi Youtube videolarında ilk ekimlerinde çok başarılı bir sonuç almasına rağmen saçlarını daha iyi noktaya taşımak için ikinci ekim yaptıran insanları gördüm. Yine Koray Hoca güzel bir jest yaptı bu corona zamanı insanlara.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

givemebackhair

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 04 Haziran 2020, 12:14:30 »
Bu tabiki herkesin kendi kararı. Ama siz çok daha eski üyeler olduğunuz için belki biliyorsunuzdur. Bu ilacı öncesinde yada sonrasında hiç kullanmayan bir kişinin ekimi başarılı olmaz mı Asmed gibi bu işi profesyonel olarak yürüten bir işletmede bunun örnekleri var mıdır ? Yani benim maddi durumum iyi ben bir kez daha ekim yaptırırım ilaç kullanmak istemiyorum demek mantıksız mı sizce ?
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2020, 12:22:38 Gönderen: givemebackhair »

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 04 Haziran 2020, 15:04:26 »
Asmed'de finasterid kullanmadan da başarılı sonuç alan kişilerin ekimleri var forumda. Eğer saçınız ekime müsaitse finasterid kullanmak istemiyorum diye belirtirsiniz. Kimse de size zorla ilaç kullandırtamaz. Zaten kafanıza yatmayan bir ekimi de yaptırmayın derim. Ben sizin açınızdan düşündüğüm zaman sizin görüşünüzü tabiki mantıklı buluyorum. Ama Asmed tarafından düşünce de talep çok fazla daha başarılı sonuç alacağı kişilere yönelmeleri normal.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

givemebackhair

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 04 Haziran 2020, 15:47:17 »
Tabiki zorla bana saç ekeceksiniz diyecek durum yok herşey maddiyat değil birçok faktör var. Zaten finasterid konusunda bu kadar ısrarcı oldularsa diğer seçenek çok zayıf olabilir ama ben kullanmak istemediğimi belirttim açıkçası devam etmek istemediğimi söyledim. Bakalım cevapları ne olacak göreceğiz? Aslında ilk görüşmemde finansterid kullanmazsam 2. Bir operasyona gerek olabileceği söylendi ilerde. Bakalım kısmet artık.

givemebackhair

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 04 Haziran 2020, 17:52:45 »
1 senedir başarısız sonuçlar elde etmesini ilk kez sizden okuyorum açıkçası şaşırdım. Bu forumda ilk kez kez böyle bir yorum okudum. Herkes bu kliniğe ekim yaptırmak için çaba sarfediyor. Ama bugün tekrardan yazmama rağmen asistana dönüş yapmadı. Muhtemelen finasterid kullanmama isteğimden dolayı iptal edilmiş olabilirim. Ama bu kesin birşey değil. Kimsenin hakkını yemek istemem.

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 04 Haziran 2020, 19:10:54 »
Başarısızdan ziyade kendi standartlarının altında demek daha dogru

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 06 Haziran 2020, 00:14:51 »
1 senedir başarısız sonuçlar elde etmesini ilk kez sizden okuyorum açıkçası şaşırdım. Bu forumda ilk kez kez böyle bir yorum okudum. Herkes bu kliniğe ekim yaptırmak için çaba sarfediyor. Ama bugün tekrardan yazmama rağmen asistana dönüş yapmadı. Muhtemelen finasterid kullanmama isteğimden dolayı iptal edilmiş olabilirim. Ama bu kesin birşey değil. Kimsenin hakkını yemek istemem.
Üstad seninle aynı tereddütü yaşıyoruz sanırım.
Daha yeni bana da 3500 greft ve finansterid önerildi.
Saçlarım seyrek, finansterid kullanmazsam nasıl sonuçlanacağı konusunda tereddüt yaşıyorum.

Siz, finansterid kullanmayacağını söylediniz ve randevunuz mu iptal edildi?

givemebackhair

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 06 Haziran 2020, 14:17:22 »
Hayır iptal edilmedi. Ama finans kullanmama yönelik tavisyeler tekrarlandı yoksa istenen tam sonuç olmaz gibisinden. Sonuçta onlarda yıllardır bu işi yapıyor yolu yorda mı bu. Tercihen ben kullanmak istemiyorum.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 06 Haziran 2020, 18:05:57 »
Diretme yanlış , ekim olmuyorsa olmuyordur.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

xlennonx

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 28 Kasım 2020, 03:00:43 »
Merhabalar.12 yillik proscar kullanicisi olarak sunu net soylemeliyim ki proscar kesinlikle zamaninda kullanilirsa saclari kurtariyor ozellikle orta ve arka kisimlarda dokulen saclar da geri cikiyor. Tabi yan etki konusuna gelince cok sukur hic ciddi bir yan etkisini gormedim ben.sadece biraz meme uclari hassasiyeti var onun disinda herhangi bir olumsuzluk olmadi bende.bilgi amacli paylasmak istedim.İyi günler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 13 Aralık 2020, 16:46:38 »
Koray hoca burda detaylı açıklıyor finasteride kullanmayı neden istediğini.

https://www.instagram.com/tv/CFMQJq6DXbC/?igshid=15vm00125vhfa
Global Moderator

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 16 Aralık 2020, 10:25:19 »
Ozetle: Finas kullanimi, telojen ve minyaturlesme safalarindaki koklerin ekim sirasindaki travmaya karsi daha direncli hale gelmesine sebep oluyor. Bu sekilde ekimdeki fire orani minimize ediliyor.

Facebook Twitter Instagram