Gönderen Konu: ASMED-DR KORAY ERDOGAN - FINASTERIED  (Okunma sayısı 8602 defa)

givemebackhair

• Yeni üye
  • *
ASMED-DR KORAY ERDOGAN - FINASTERIED
« : 02 Haziran 2020, 16:49:57 »
İyi günler . Dr. Koray Erdoğandan saç ekimi için randevu aldım.2 haftadır finasterid kullanıyorum.testislerimde ağrı hissediyorum . Ekimden 1 ay öncesinden ve 12 ay sonrasına kadar finasterid öneriyor. İnternette yaptığım araştırmalarda çok ürkütücü yorumlar ve tecrübeler bulunmakta. Acaba bu ilacı kullanmazsakta aynı sonucu alabilir miyiz ?

Siddhartha

• Hero Member
Ynt: ASMED-DR KORAY ERDOGAN - FINASTERIED
« Yanıtla #1 : 02 Haziran 2020, 17:05:10 »
Ilac yan etki gosteriyorsa kullanmanin bir manasi yok. Birakman gerekir.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

givemebackhair

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 02 Haziran 2020, 17:07:59 »
Belki plaseboda olabilir açıkçası biraz takıntılı biriyim bu ilaca başladığımda da kafamda soru işaretleri vardı.Acaba Koray Hocanın bu ilacı kullanmayan hastalarıda var mıdır ?

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 02 Haziran 2020, 17:11:16 »
Forumda cok var. ilac kullaninca saclarin guclenir ve basari sansin artar. Kullanmasan da iyi bir ekimle yine basari yakalanabilir.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 02 Haziran 2020, 17:11:22 »
Merhaba öncelikle foruma hoşgeldiniz,

Kasık ağrısını kullanan büyük çoğunluk yaşıyor ama bu uzun süreli yaşanan bir durum değil. Finasterid kullanmakta sizin kararınıza bağlı zorunlu bir durum yok. Asmed'e danışırsanız bu durumu, saçlarınızı gördükleri için neden kullanıp kullanmamanız gerektiğini size söylerler. Ben daha önceden finasterid kullanan birisi olarak size şunu söyleyebilirim. İncelmiş çok saçınız varsa, donör bölgeniz güçlü değilse biraz şans verin derim. Çünkü ekim anında incelmiş saçlarınız travma yaşarak dökülebilir. Ancak güçlü saçlarla girdiğiniz ekimde başarı oranı biraz daha iyi olur. Forum da Asmed'de finasterid kullanmadan başarılı olan üyelerin konuları var. İnceleyebilirsiz...
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

givemebackhair

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 02 Haziran 2020, 17:16:16 »
teşekkür ederim cevabınız için. Çok ciddi zorlayacak bir ağrı olmasada insan etkileniyor işte . En azından operasyona kadar kendimi biraz zorlamayı düşünüyorum . Umarım yanlış bir karar vermemişimdir.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 02 Haziran 2020, 19:02:55 »
Rica ederim. Kısa süreli ciddi yanetkiler yaşamazsınız ama dediğin yanetki gerçekten en başlarda ortaya çıkıyor. Bazen başlarda kullanılmadığı içinde pişmanlıklar olabiliyor. Bu yüzden en doğru kararı siz verirsiniz. Ben önlem amaçlı vücut direncim düşmemesi adına corona zamanı kullanmayı bıraktım ama ekim yaptırırsam bir 6 ay kadar kullanırım. Gerçekten ince saçlara yararı oluyor finasteridin.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

richardfeynman

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 03 Haziran 2020, 20:48:28 »
Rica ederim. Kısa süreli ciddi yanetkiler yaşamazsınız ama dediğin yanetki gerçekten en başlarda ortaya çıkıyor. Bazen başlarda kullanılmadığı içinde pişmanlıklar olabiliyor. Bu yüzden en doğru kararı siz verirsiniz. Ben önlem amaçlı vücut direncim düşmemesi adına corona zamanı kullanmayı bıraktım ama ekim yaptırırsam bir 6 ay kadar kullanırım. Gerçekten ince saçlara yararı oluyor finasteridin.
Peki ekimden sonra finasterid kullanmanın mantığı nedir sizce? Sonuçta adam ektirdi finassız 6 ay kullansın bıraktıktan sonra yine eskisi gibi olacak bunun saç Ekimini başarılı göstermek dışında faydası nedir? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 03 Haziran 2020, 21:16:40 »
Peki ekimden sonra finasterid kullanmanın mantığı nedir sizce? Sonuçta adam ektirdi finassız 6 ay kullansın bıraktıktan sonra yine eskisi gibi olacak bunun saç Ekimini başarılı göstermek dışında faydası nedir? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum

Ekim için finasterid kullanmanın mantığı; güçlü donörle ekime girmek (finasterid donör bölgesini güçlendiriyor), zayıf saç tellerini ekime dayalı travma ile kaybetmemek olduğunu söyleyebiliriz. Zayıf saçlarla kayıp daha fazla oluyor, çıkış oranına da etki edebiliyor. Tabi bu saydıklarım kesin olacak konular değil ama daha başarılı sonuçlar almak için insanlar kullanıyorlar. Özellikle sıklaştırma ekimlerinde ciddi fayda sağladığına inanıyorum finasterid kullanımının.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 03 Haziran 2020, 22:32:24 »
Ekimden sonra verilen antibiyotik vs ilaçlar doku veya hücrelerin tedavisi içinmi verilmektedir? Vücudun vereceği tepki veya farklı etkileri anlatılıyormu? Aspirin yazar gibi ilaç vermek, önermek tavsiye etmek ne derece doğru? Doğum kontrol ilaçları güçlendirir desek de kullanırmıyız? Genele sordum.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

batuhands

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 03 Haziran 2020, 22:33:30 »
Saç ekimi sırasında saç derisine adrenalin enjekte ediliyor güçsüz saçlar bu travma esnasında dökülebilir bu nedenle hoca ger telin üzerine titrediği için arzu ederseniz kullanabilirsiniz diyor .

Ben bu tarz ilaçlara karşıyım .ürolog dostlarım bile prostat tedavisinin ilk evresinde vermekten kaçınıyorlar .

Kullanan arkadaşlara saygı duyuyor ve yan etki yaşamamalarını temenni ediyorum .

Yapılacak en iyi ekimi yapıyor Asmed çok fazla takılmamak lazım her türlü en iyi sonucu alacaksınız .

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 03 Haziran 2020, 23:22:35 »
Ekimden sonra verilen antibiyotik vs ilaçlar doku veya hücrelerin tedavisi içinmi verilmektedir? Vücudun vereceği tepki veya farklı etkileri anlatılıyormu? Aspirin yazar gibi ilaç vermek, önermek tavsiye etmek ne derece doğru? Doğum kontrol ilaçları güçlendirir desek de kullanırmıyız? Genele sordum.

Genele sorduk demişsiniz ama ben yine de sizden önce son iletiyi attığım için yazayım. Forum da finasterid yanetkileri ile bir konuyu üyeler bilinçlensin diye açtım. Özellikle burada kimseye finasterid kullanın demiyorum aksine yanetkiler yaşayabileceklerini yazıyorum. Zaten forumdaki imzamda da öneri/tavsiye istememelerini belirttim. Her özgür birey kendi kararını kendisi verir. Doktor reçete etmedikçe hangi ilacı kullanırsa kullansın kendi bileceği iştir. Forum da finasterid hakkında bir çok bilgi de var. Hazır bilgi almak yerine araştırmak, bilinçlenmek daha doğru bir adımdır. Bilinçli olan birisi de karşındakinin yönlendirmeleriyle hareket etmek yerine daha doğru adımı kendi adına verecektir. En azından hata yapma şansı daha az olacaktır.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 03 Haziran 2020, 23:25:19 »
Genele sorduk demişsiniz ama ben yine de sizden önce son iletiyi attığım için yazayım. Forum da finasterid yanetkileri ile bir konuyu üyeler bilinçlensin diye açtım. Özellikle burada kimseye finasterid kullanın demiyorum aksine yanetkiler yaşayabileceklerini yazıyorum. Zaten forumdaki imzamda da öneri/tavsiye istememelerini belirttim. Her özgür birey kendi kararını kendisi verir. Doktor reçete etmedikçe hangi ilacı kullanırsa kullansın kendi bileceği iştir. Forum da finasterid hakkında bir çok bilgi de var. Hazır bilgi almak yerine araştırmak, bilinçlenmek daha doğru bir adımdır. Bilinçli olan birisi de karşındakinin yönlendirmeleriyle hareket etmek yerine daha doğru adımı kendi adına verecektir. En azından hata yapma şansı daha az olacaktır.
Doğrusu bu👍
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

richardfeynman

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 04 Haziran 2020, 01:07:49 »
Ekim için finasterid kullanmanın mantığı; güçlü donörle ekime girmek (finasterid donör bölgesini güçlendiriyor), zayıf saç tellerini ekime dayalı travma ile kaybetmemek olduğunu söyleyebiliriz. Zayıf saçlarla kayıp daha fazla oluyor, çıkış oranına da etki edebiliyor. Tabi bu saydıklarım kesin olacak konular değil ama daha başarılı sonuçlar almak için insanlar kullanıyorlar. Özellikle sıklaştırma ekimlerinde ciddi fayda sağladığına inanıyorum finasterid kullanımının.

Yorumların gerçekten güzel teşekkür ederim fikrine önem veriyorum ve bu yüzden tekrar soruyorum yanlış anlamazsanız ekimden önceyi kastetmedim ben Ekimden önce kullanmayıp, Ekimden sonra 6ay-1yıl kullanmanın ne işe yarayacağını sordum size ben bu konuda fikrinizi gerçekten merak ediyorum

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 04 Haziran 2020, 01:23:18 »
Yorumların gerçekten güzel teşekkür ederim fikrine önem veriyorum ve bu yüzden tekrar soruyorum yanlış anlamazsanız ekimden önceyi kastetmedim ben Ekimden önce kullanmayıp, Ekimden sonra 6ay-1yıl kullanmanın ne işe yarayacağını sordum size ben bu konuda fikrinizi gerçekten merak ediyorum

Ben ekimden sonra belirli bir periyodlar da finasterid kullanılmasını doğru bulmuyorum. Yani bana göre ekimden önce 3 ay ve ekim sonrası 3 ay kullanılması finasteridden maksimum verimin alınacağı dönemler. Bu şekilde kullanıldığı taktirde kullanıcıların korktuğu yanetkilerinde daha az yaşanacağına inanıyorum. Tabi bildiğiniz üzere ben doktor değilim ve elimde hiç bir kanıtlanmış veri yok. Bunlar benim kendi kullandığım dönemlerde ve forum üzerinde incelediğim sonuçlardan düşündüğüm bir görüş. Ekimden sonra finasterid kullananların alacağı verimin benim gibi hiç ekim yaptırmayan birisinden daha fazla katkı alacağını düşünmüyorum. Bu da kişinin ekimde zayıflayan saçları yada mevcut olan zayıf saçlarına faydası olacaktır. Ben böyle düşünüyorum...

Facebook Twitter Instagram