Dostlar merhaba,
Bu sabah Serkan Aygın Klinik'te saç ekimimi yaptırdım. Araç tahsis ettiler, gidiş-dönüş şeklinde. Ödeme sonrası Covid, HIV, Hepatit C testi yapılıyor. Çok kısa sürede işlem gerçekleşiyor. Zanax sakinleştirici veriliyor ve imza atılıyor. Sonrasında fotoğraf çekimi yapılıyor ve traşa gidiliyor. Traş yapıldıktan sonra yine bir fotoğraf çekimi oluyor ve sonrasında donör alımına başlanıyor.
Donör öncesinde sedasyon yapılıyor. Bilinciniz açık fakat biraz uykulu gibi oluyorsunuz. Donör alımından sonra Serkan Aygın geliyor, çizimi yapıyor. Sonrasında Cüneyt Bey bizzat kanal açımını yaptı. Sonrasında ise ekim başladı. 3200 öne, 800 tepeye ekildi. Ekimin başında tekrar bir ağrı kesici veriliyor ve tansiyonunuz düşmesin diye serum takılıyor. Sonrasında ekime başlıyor diğer arkadaşlar. Ekimde açıkçası ense bölgemde ağrı hissettim. Ağrı kesici pek etki etmeyince, uyuttular.
Sonrasında ise ekim tamamlanmış oluyor. Yemek ikram ediliyor. Son olarak serum, şampuan ve ilaçların nasıl kullanılacağına dair birkaç bilgi verildikten sonra ekiminiz tamamlanıyor.
Yarın da pansuman için tekrar kliniğe gideceğim.
Tüm ekibe teşekkür ederim. Ekimin güzel olduğunu düşünüyorum. Umarım sonuç da güzel olur. Sadece doğal duruma göre ön çizginin biraz geride olduğunu düşünüyorum ama ekip en uygununun bu olduğunu belirttim.
Bakalım, bekleyip göreceğiz sonuçları.