Saç Ekimi Sonuçları
27. günün ilk saatlerinden herkese sevgi ve saygılar.. flaşlı yakın çekim yaptım diplerden gelenler var gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz yoksa bana mi öyle geldi?
Ayni yere ekim yaptirmisiz. Benimkilerin sokta yuzde 80 i dokulmustu ama hepsi cikti. O yuzden surec normal devam ediyor
senin sürecini baştan sona takip ettim zaten evet sok dökülme sende çok oldu ama sonucun mükemmel ama bende sok fazla olmayacak gibi ekilenlerin yarisi uzadı masallah çivi gibi duruyor dökülme de su ana kadar %10- %20 arası oldu gibi benim gözlemlediğim bilmiyorum belki daha fazladır. tabi tecrübesizim benim öngörüm ne kadar tutarlıdır muamma belli de olmaz yani büyük bi sok dökülme de beni bekliyor olabilir hayırlısı diyelim
yorumlarınız için teşekkürler. haklısınız şokun az ya da çok olması sonuca etki etmiyormuş ama yine de insan düşünmeden edemiyor. tabii gönül ister ki az dökülsün bakalım artık ekim işinin en zor kısmı bu bekleme süreciymiş
delgada şokun az olursa daha iyi bir süreç geçirirsin pskolojik bakımından az şok herzaman 1-0 öndedir inş az olur şokun
insallah hocam. iyi dilekleriniz için teşekkürler..
Geçmiş olsun güzel planlanmış gözüküyor. Ücret olarak ne istiyorlar güncel olarak
2. sayfada bahsetmiştim hocam. ben 11.000 tl ödedim.