Saç Ekimi Sonuçları
Ben artık havlu kullanıyorum yıkadıktan sonra. Yıkama olarak günde bir mi iki kere mi yıkıyorsunuz? Herhalde bu sıcaklarda 2 kere yıkamak sorun yaratmaz diye düşünüyorum:)
Kişiden kişiye değişiyor, sarı çıkıp sonradan koyulaşan da gördüm , direk çıkanda. Bende sarı tüy yok direk çıkıyor mesala
sarı çıkanların koyulaşması sanki biotin ve finas ın etkisi gibi...
Bir sorum olacak tecrübeli arkadaşlara, yakın bir arkadaşım İtalyadan geliyor bu hafta.Ben Prozinc Şampuan kullanıyorum. Sizce Revita almama gerek var mı ya da ekstra bir takviye?
soruma cevap alamadım, bir daha sorayım.
Revitayi herkes tavsiye ediyor ama bulmak zor, alabiliyorsaniz alin bence memnun olmayan görmedim forumda
İşin kötü yanı Prozinc'ten de çok memnunum. Hatta losyonu ile birlikte kullanıyorum, gerçekten memnunum. Bilemedim...
Yani getiriyorsa al bence fiyat olarak uygunsa forumda almak isteyen çıkar 😂 ya da denemiş olursunuz bende prozinc kullanıyorum losyonu nasıl hairforte kullanıyordum değiştirebilirim
prozinc plus losyon şampuanın içeriğinin 5 katı fazla etken maddeye sahip. İnanılmaz memnunum. Tavsiye ederim. Sabah akşam 5 6 fıs gayet güzel oluyo