Saç Ekimi Sonuçları
Forum zaten bunun için değil mi ? Daha önce aynı surecleri yaşayanlar tecrübelerini paylaşıp bizleri aydınlatıyor zaten. Hemen hemen Serkan Aygın in bütün ekimlerine baktım aman aman patlayan bir ekimi yok 😂 patlarsa bende patlar bu konuda şanssızlığı kimseye birakmam.
Hangimiz takmıyoruz bilmiyorum ama yıllardır saçsız gezmiş insanlar olarak sabırsız olduğumuz da aşikar. Elimizden geldiğince bakım, takviye yapıyoruz ve 80. gün civarında çıkışların olacağını biliyoruz ama işte insan ya benimki daha hızlı çıkarsa diye ümit ediyo...
Herkes takıyor zaten, takmasak saç ekimide dusunmezdik. Ama stres yapmaya gerek yok bence. Her türlü eski halinden iyi bir hale gelir 😂
o kısmına katılıyorum. Çok şükür hepimiz 10.günde kabuk dökümü sonrası saçı gördük ki o saçlar cansızdı. O yüzden nekroz vs de olmadığı için büyük kısmı çıkacak bir şekilde. Görelim bakalım 80.güne ne kaldı... senin 20 benim 24 gün kaldı, o zaman bence değişimi görürüz.
Zor kısmı sorunsuz geçti , bir ay sonra oooowww deriz umarım 😂
umarım, saç ekimi operasyonu değil beklemek adamı yoruyo vallahi... hayır noluyo içerde 3 ay da sahneye çıkmıyolar acaba 😂
2 farklı görüş beyaza döndüyse sönmüş demek di mi?
bence hintel de kendiliğinden patlar demek istemiş yanlış yazmış gibi
çok arada kalmış gibii sanki 😂
Ben kafamı kasirken patlattım baya kanadi bence sorun olmaz alttan gelen var demekki 😂