Saç Ekimi Sonuçları
Ekim güzel sorun yok şişlikler inince çizgi daha güzel oturacaktır hayırlı olsun
saç ekiminin hayırlı olmasını dilerim Siempre ekiminde bir sorun yok açık alana göre güzel bir ekim tabi bundan sonra sonuç önemli umuyorum mutlu bir şekilde tarayacağın güzel saçların olur
Hayırlı olmasını dilerim güzel ekim.
Sağol teşekkür ediyorum özellikle sana, burası olmasa hiçbirimiz hiçbir şeyden haberdar olamazdık böyle şeffaf bir şekilde her konuda...
Ekiminiz hayırlı olsun umarım istediğiniz gibi bir sonuç elde edersiniz.
Mutlaka sorup sana cevap yazıcam hocam.Solgar Saw Palmetto nedir? Tavsiye eder misin?
Saw palmetto berries denen , üzerinde araştırmaların yapıldığı faydalı bir meyve. Köklerdeki oluşmaya çalışan yağlanmayı önlediği konusuyla( dht blocker) kullandığımız,özellikle yaz aylarında saç dipleri yağlandığında kullandım. Faydası var, günde 1 adet alınmak suretiyle 6 ay kullandım.
Eyvallah hocam sağolasın. Minoxidil i önermiş klinik 18 ay boyunca, sen ne dersin? Hairforte mu minoxidil mi sence?
ben kliniğin dediği şekilde ekilen bölgryeminoksili kullanıyorum bir sıkıntı ya da yan etki yaşamadım sen bilirsin