Saç Ekimi Sonuçları
aynen hocam, eyvallah... ekilenler çıkmadı ilk seferinde sıkıntı o oldu aslına bakarsan... şu anda ön çizgide bayağı bir eksiklik var, umarım revizedekiler çıkar da bir nebze doldurur orayı.
Bugün 84.günüm. Hala ilk ekimdeki saçlarımdan ve revize ekimindeki saçlardan dökülmeler oluyor. Kısacık hiç uzamamış saçlar da, uzamış ince saçlar da dökülüyor. Anlam veremedim gerçekten.Her gün solgar biotin ve 2 xpecia kullanıyorum ama sonuç böyle... Yorumu olan var mı?
ilk ekimdeki saçların revizeden sonra zayıfladığını ve şekil almadığını görüyorum. revize geçiren arkadaşlarda durum aynı mı?
Hepinize teşekkür ediyorum, dökülmeler can sıkıcı evet ama elimden geleni yapıyorum. Her gün uzun ya da kısa en az 20-25 saç teli geliyo elime. Umarım dedikleri gibi ilk 3 ay dökülme aylarıdır da sonrasında düzelir.Bağırsaklarımda sorun var mı? Öyle bariz bir sorunum yok ama bir yerlerde düzgün gitmeyen bir şeyler olduğu kesin. Bir de tabii sarışınım o yüzden de saçlar ince ve kapatıcılık düşük kalıyor, son fotoğrafları ekliyorum. Haftaya da ekim merkezine kontrole gideceğim.
Bazı yerlerde çok güzel kalınlaşmış mesela saçlar ama bazı yerlerde hiç gelişmemiş, ilginç bir durum abi umarım bir şeyler olur ve ibre tersine döner.