Gönderen Konu: Dr. Bilgehan Aydın-Ahmet,Cansu,Melike,Ercan - 1.06.2020 - 5400 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 7859 defa)

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
dostum benimde bugün 8 günüm dönör bölgede batma hissi hala devam ediyor kabuk dökmeyi erken mi yaptın çünkü ben ekim merkeziyle konuştuğumda 10 günden önce yapmamalı dediler inşallah zarar vermemişsindir

Dostum selam donör bölgesinde bende ilk günden itibaren hiç batma olmadı fakat benden 3 gün sonra ektiren arkadaşımda var. Benzer şikayeti olan bir başkası ile daha konuştum ve şuna bağladım. Benim ilk gün uyuduğumda kafaya enjekte edilen anestesik sıvılar ensemden çok fazla aktı. Başımın altına koyduğum pedi sıkınca bildiğin damla damla epey akmıştı lavaboya. Fakat arkadaşımda o kadar akıntı olmamış. Bu deri altında kalan sıvılar batma yapıyor olabilir.

Kabuk dökme konusuna gelecek olursak 4-6. günlerden sonra cımbızla çeksen gelmez deniliyor zaten hissediyorsun iyice sağlamlaştığını. Birde 2 gün sonra olacak kabuk dökümünde en nazik davrananlardan birisi aşağıdaki video. Çoğu videoda bildiğin kese atıyorlar kafaya. Benim elimle yaptığım bunun beşte biri sertlikte bile değil. Ayrıca videodaki gibi sürtmedim aşağı yukarı, parmak uçlarıyla kabukları ovaladım hafif. Bu yüzden eğer kabukların iyice kuruduğunu ve dökülmeye yaklaştığını hissediyorsak losyonla iyice yumuşattıktan sonra kendimizin hafif hafif ovalayarak 8. günden itibaren peyderpey çıkarmaya başlaması daha mantıklı geliyor bana. Deri daha erken hava almış oluyor hem.

Enas

• Full Member
Dostum selam donör bölgesinde bende ilk günden itibaren hiç batma olmadı fakat benden 3 gün sonra ektiren arkadaşımda var. Benzer şikayeti olan bir başkası ile daha konuştum ve şuna bağladım. Benim ilk gün uyuduğumda kafaya enjekte edilen anestesik sıvılar ensemden çok fazla aktı. Başımın altına koyduğum pedi sıkınca bildiğin damla damla epey akmıştı lavaboya. Fakat arkadaşımda o kadar akıntı olmamış. Bu deri altında kalan sıvılar batma yapıyor olabilir.

Kabuk dökme konusuna gelecek olursak 4-6. günlerden sonra cımbızla çeksen gelmez deniliyor zaten hissediyorsun iyice sağlamlaştığını. Birde 2 gün sonra olacak kabuk dökümünde en nazik davranan aşağıdaki video. Çoğu videoda bildiğin kese atıyorlar kafaya. Benim elimle yaptığım bunun 10 da biri sertlikte bile değil ve öyle sürtmedim aşağı yukarı parmak uçlarıyla kabukları ovaladım hafif. Bu yüzden losyonla iyice yumuşattıktan sonra kendimizin hafif hafif ovalayarak 8. günden itibaren peyderpey çıkarmaya başlaması daha mantıklı geliyor. Deri daha erken hava almış oluyor hem.

bende çok fazla sıvı akması olmadı ağrı sızıda yoktu son 3 gündür bitirdi beni desem yeridir valla ben hala ekim alanına dokunamıyorum bana cuma günü kabukları dökeriz dediler bende bekliyorum bakalım inşallah iyi sonuçlar alırız

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
geçmiş olsun hocam, yakında geçer muhtemelen o ağrılar. inşallah iyi sonuçlar alırız, değer çektiğimiz şu strese :)

Enas

• Full Member
geçmiş olsun hocam, yakında geçer muhtemelen o ağrılar. inşallah iyi sonuçlar alırız, değer çektiğimiz şu strese :)
inşallah

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
10 gün daha garanti bir süre kabuk dökümü için ama 8 gün kabuklar çok basit zorlanmadan döküldüyse zorlamadıysan sorun yok.
Global Moderator

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
10 gün daha garanti bir süre kabuk dökümü için ama 8 gün kabuklar çok basit zorlanmadan döküldüyse zorlamadıysan sorun yok.

Aynen tutup çekmeye çalışmadım, parmak ucuyla biraz ovaladım kalktı hemen.

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
Bugün 10. gün. 8. gün kabukların bir miktarı çıkmıştı zaten. Dün gece kalanlarda çıktı. Kabuk dökümünü kendim 8-10. günler arası zorlamadan parça parça yapmış oldum.

Şok dökülme öncesi yorumlanacak hale geldi gibi ekim sıklığı yönü vb. açıdan. Sonraki resimleri şok dökülme sonrası atarım muhtemelen.
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2020, 19:24:22 Gönderen: HairForFuture »

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
Donör:

bakalim

• Sr. Member
Dün de ben yaptırdım hocam.. Kaç gün yıkamaya gittiniz ve sıvı akıtmanız ne kadar sürdü acaba?
Hayırlı olsun ekiminiz bu arada, çok sık görünüyor benim de benzer bir ekim oldu.

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
Dün de ben yaptırdım hocam.. Kaç gün yıkamaya gittiniz ve sıvı akıtmanız ne kadar sürdü acaba?
Hayırlı olsun ekiminiz bu arada, çok sık görünüyor benim de benzer bir ekim oldu.

Teşekkür ederim hocam, inşallah çoğu çıkarda çektiğimiz zahmetlere değer:)  4. yıkamaya kadar  merkeze gittim sonra evde kendim yıkadım kabuk dökümü dahil. Sıvı akması 3 gün sürdü,  ilk gece çok aktı. 3. Gece yok denecek kadar azdı.

bakalim

• Sr. Member
Teşekkür ederim hocam, inşallah çoğu çıkarda çektiğimiz zahmetlere değer:)  4. yıkamaya kadar  merkeze gittim sonra evde kendim yıkadım kabuk dökümü dahil. Sıvı akması 3 gün sürdü,  ilk gece çok aktı. 3. Gece yok denecek kadar azdı.

Donör bölge için Bepanthol kullanıyor musunuz? Bir de yıkamayı günde kaç kez yaptınız acaba

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
Donör bölge için Bepanthol kullanıyor musunuz? Bir de yıkamayı günde kaç kez yaptınız acaba

Bepanthol kullandım hocam özellikle kaşınınca ara ara donör bölgeye. Yıkamayı ilk günler günde 1 defa yaptım. Zaten ilk 4-5 güne kadar en  kritik safha dikkatli olun.

6. Günden itibaren benim kabuklar çok kuruduğu ve çatlaklar belirginleştiği için günde 2 günde 3 defa ve günde 2 defa diye arttırarak gittim 9. Güne kadar.

bakalim

• Sr. Member
Bepanthol kullandım hocam özellikle kaşınınca ara ara donör bölgeye. Yıkamayı ilk günler günde 1 defa yaptım. Zaten ilk 4-5 güne kadar en  kritik safha dikkatli olun.

6. Günden itibaren benim kabuklar çok kuruduğu ve çatlaklar belirginleştiği için günde 2 günde 3 defa ve günde 2 defa diye arttırarak gittim 9. Güne kadar.

Eyvallah hocam geçmiş olsun, hayırlı olsun tekrardan.
Sizin süreç iyi gidiyor gerçekten. Donör toparlamış.

La Casa de Kel Papel

• Saç ekim süreci
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun, saç ekimin sağlıklı ve temiz, planlaması estetik ve doğallık açısından güzel görünüyor umarım fire siz bir sonuç alırsın 2 ay kadar direk güneşe maruz bırakma kafayı çıkman gerekirsede 15 - 20 günden sonra şapka kullan , sabır diliyorum :)

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
Hayırlı olsun, saç ekimin sağlıklı ve temiz, planlaması estetik ve doğallık açısından güzel görünüyor umarım fire siz bir sonuç alırsın 2 ay kadar direk güneşe maruz bırakma kafayı çıkman gerekirsede 15 - 20 günden sonra şapka kullan , sabır diliyorum :)

Teşekkürler hocam  :D

Facebook Twitter Instagram