dostum benimde bugün 8 günüm dönör bölgede batma hissi hala devam ediyor kabuk dökmeyi erken mi yaptın çünkü ben ekim merkeziyle konuştuğumda 10 günden önce yapmamalı dediler inşallah zarar vermemişsindir
Dostum selam donör bölgesinde bende ilk günden itibaren hiç batma olmadı fakat benden 3 gün sonra ektiren arkadaşımda var. Benzer şikayeti olan bir başkası ile daha konuştum ve şuna bağladım. Benim ilk gün uyuduğumda kafaya enjekte edilen anestesik sıvılar ensemden çok fazla aktı. Başımın altına koyduğum pedi sıkınca bildiğin damla damla epey akmıştı lavaboya. Fakat arkadaşımda o kadar akıntı olmamış. Bu deri altında kalan sıvılar batma yapıyor olabilir.
Kabuk dökme konusuna gelecek olursak 4-6. günlerden sonra cımbızla çeksen gelmez deniliyor zaten hissediyorsun iyice sağlamlaştığını. Birde 2 gün sonra olacak kabuk dökümünde en nazik davrananlardan birisi aşağıdaki video. Çoğu videoda bildiğin kese atıyorlar kafaya. Benim elimle yaptığım bunun beşte biri sertlikte bile değil. Ayrıca videodaki gibi sürtmedim aşağı yukarı, parmak uçlarıyla kabukları ovaladım hafif. Bu yüzden eğer kabukların iyice kuruduğunu ve dökülmeye yaklaştığını hissediyorsak losyonla iyice yumuşattıktan sonra kendimizin hafif hafif ovalayarak 8. günden itibaren peyderpey çıkarmaya başlaması daha mantıklı geliyor bana. Deri daha erken hava almış oluyor hem.