Gönderen Konu: Dr. Bilgehan Aydın-Ahmet,Cansu,Melike,Ercan - 1.06.2020 - 5400 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 7830 defa)

Sephiel

• Sr. Member
Ben dikkat etmemişim hocam kusura bakmayın fotoğraf zaten varmış. Özel nota istinaden söylüyorum :) 2. bir ekim için donör bırakılmamış gibi. Tek ekimde istediğiniz sonuca ulaşırsınız umarım.

Woper

• Sr. Member
Ön çizginiz gerçekten kafanıza oturmuş ekim güzel gözüküyor bundan sonrası beklemek =)

Lion

• Sr. Member
Gerçekten çok başarılı bir ön çizgi olmuş belli merkez ön çizgilere baya önem veriyor ve uğraşıyor işi çözmüş adamlar. Ekimde temiz hayırlısı.

Lion

• Sr. Member
Ben dikkat etmemişim hocam kusura bakmayın fotoğraf zaten varmış. Özel nota istinaden söylüyorum :) 2. bir ekim için donör bırakılmamış gibi. Tek ekimde istediğiniz sonuca ulaşırsınız umarım.

Arkadaştan çok rahat 3500 daha çıkar diye düşünüyorum merkez temiz alım yapıyor diğer konularını da inceliyorum.

Cihandoğan

• Hero Member
Saç ekiminizin Hayırlı olmasını dilerim planlamanızı çok ustaca yapmışlar ve çok temiz çalışmışlar ellerine sağlık ön çizginiz de arkadaşların belirttiği üzere çok tatlı bir estetik ile yapılmış.

Umuyorum çok güzel sonuç alıp saç sorununuza elveda dersiniz maşallah. Geçmiş olsun

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
Çok teşekkürler arkadaşlar. Kötü bir durum oluşmazsa başka bir ekim düşünmüyordum,  o yüzden tek seferde olabildiği kadar olmasını özellikle istedim aslında. İnş. fazla fire vermeden çıkarlar.

Bir sorum olacak. İlk bandaj çıkarıp İlk losyon ve şampuan uygulaması bugün gözüküyor. Ama henüz 15 saat civarı oldu ekim biteli. Forumda bazı konularda 2. yada 3. günde yapıldığını gördüm. Artıları eksileri belirtebilirmisiniz. Biraz paranoyak moda geçtim tepe noktaya bir şey değecek diye 24 saat olmadan yıkatmaya çekindim o yüzden soruyorum:)

Sadece pansuman değişimi için gitmeye değermi sizce, pansuman epey ıslandı. Kafa derisine enjekte edilen sıvılar akmış baya sanırım gece. Git gel 2 saat araç kullanman gerekecek. Yarın gidip hem bandaj değişimi hem yıkama yaptırayım diyorum.
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2020, 11:41:17 Gönderen: HairForFuture »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Yıkmanı merkez 1 gün sonra yap dediyse yap bu farketmez dostum
Global Moderator

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
Yıkmanı merkez 1 gün sonra yap dediyse yap bu farketmez dostum

Teşekkürler Hintell öyle yaptım.

Operasyondan sonra 2. gün, 2. yıkama yapıldı:
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2020, 04:39:45 Gönderen: HairForFuture »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Baya sıkı duruyor ekim düzenli yap yıkamalarını ilk 10 gün atlatınca rahatlarsın
Global Moderator

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
Baya sıkı duruyor ekim düzenli yap yıkamalarını ilk 10 gün atlatınca rahatlarsın

Teşekkürler hintell dostum

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
5. Gün yıkama sonrası ekim alanı ve donör alanı aşağıdaki şekilde.

İlk 4 yıkamayı merkezde yaptırmıştım bir taraftan kontrol amaçlı gitmiş olayım diye. 5. yıkamayı kendim yaptım, açıkcası daha rahat ettim ve ağrısız yıkadım, başkası yıkadığında ister istemez bas çek esnasında zedelenen doku acıyor. Kabuk dökümüne kadar kendim yıkayacağım. Şimdilik biraz sık paylaşım yaptım hassas dönem olduğu için kusura bakmayın, kabuk dökümü sonrası geniş aralıklarla paylaşacağım.

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar bu oluşan yarık bölgelerinin etrafını nemlendirmek gerekiyor mu? Ben losyonu sürüp 20-30 dk bekledikten sonra şampuanla yıkadım. Yıkama sonrasında SADECE donör alana bepanthol losyon sürdüm. Ekim alanına sürmedim. Yıkama bitip kuralama yaptıktan sonra bu ekim bölgesinde yarıklı bölgelere sürmek gerekir mi? Ekim bölgesinin kenar kısımlar daha hızlı toparladı. Orta bölge nedense daha kızarık kaldı ve yarıklar oluştu.
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2020, 14:32:10 Gönderen: HairForFuture »

KaNeM

• Full Member
Arkadaşlar bu oluşan yarık bölgelerinin etrafını nemlendirmek gerekiyor mu? Ben losyonu sürüp 20-30 dk bekledikten sonra şampuanla yıkadım. Yıkama sonrasında SADECE donör alana bepanthol losyon sürdüm. Ekim alanına sürmedim. Yıkama bitip kuralama yaptıktan sonra bu ekim bölgesinde yarıklı bölgelere sürmek gerekir mi? Kenar kısımlar daha hızlı toparladı. Orta bölge daha kızarık kaldı ve yarıklar oluştu.

Dostum bilmediğimden soruyorum bende ektirdim nasıl kullanılacağını anlattılar ama benmi yanlış dicemde losyonu ekilen yere sürüyorsun 40 45 dakka bekletiyorsun sonra suyla duruladıktan sonra şampuanla kafada 2 3 dakka bekletip yıkıyorsun şampuanıda bütün kafada kullanabiliyorsun diye biliyorum o losyon zaten çatlakların oluşmasını engelliyor diye biliyorum.

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
Dostum bilmediğimden soruyorum bende ektirdim nasıl kullanılacağını anlattılar ama benmi yanlış dicemde losyonu ekilen yere sürüyorsun 40 45 dakka bekletiyorsun sonra suyla duruladıktan sonra şampuanla kafada 2 3 dakka bekletip yıkıyorsun şampuanıda bütün kafada kullanabiliyorsun diye biliyorum o losyon zaten çatlakların oluşmasını engelliyor diye biliyorum.

Aynen dostum o işlemleri yapıyorum. Yıkama işlemi tamamlandıktan sonra ilaveten donör bölgesine bepanthol losyon sürmemi tavsiye etmişlerdi. Ekim bölgesine de sürsem ne olur onu merak ettim aslında.

KaNeM

• Full Member
Aynen dostum o işlemleri yapıyorum. Yıkama işlemi tamamlandıktan sonra ilaveten donör bölgesine bepanthol losyon sürmemi tavsiye etmişlerdi. Ekim bölgesine de sürsem ne olur onu merak ettim aslında.
He tamamdır benim ektirdiğim yerde ayrıyetten pharmozon cilt ve bakım serumu verdiler nemlendirici olarak günde 2 3 defa kullanırsınız diye losyon ve şampuanın dışında

Facebook Twitter Instagram