Gönderen Konu: Dr. Bilgehan Aydın-Ahmet,Cansu,Melike,Ercan - 1.06.2020 - 5400 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 7826 defa)

bakalim

• Sr. Member
Hayırlı olsun. Donör alanın hızlıca iyileşecek gi i görünüyor, ön çizginiz de güzel ve doğal. Greft sayınız yeterli. Diğer Ekim yapan arkadaşların konularına bakarsan, kullandıkları şampuan, yıkama şekli ve destekleyici ürünlerle takviye&yaradan kolay kurtulma gibi sonuçları hızlandırabilirsin. Tekrardan hayırlı olsun

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
He tamamdır benim ektirdiğim yerde ayrıyetten pharmozon cilt ve bakım serumu verdiler nemlendirici olarak günde 2 3 defa kullanırsınız diye losyon ve şampuanın dışında

Ekim bölgesine mi sürüyorsun pharmozon’u yoksa sadece donor bölgesine mi? Bende orta bölge çok kızarmış duruyor. Bir şey uygulamasam mı emin olamadım.

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
Merhaba arkadaşlar

Bugün 6. gün ve 6. yıkama mı yaptım. Ekim bölgesenin orta bölgesi çok kızarmış duruyor yan bölgelere göre, klasik losyon sürüp sonra şampuanla yıkıyorum. Yıkama sonrasında bu kızarmış bölge için ekstra bir şey kullanmayı tavsiye eder misiniz bepanthol vs.?

KaiserSS

• Hero Member
Ekim kanal derinliği bazen yapabilir, ekim güzel  kabuk dökülünce çatlaklar da gider.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
Ekim kanal derinliği bazen yapabilir, ekim güzel  kabuk dökülünce çatlaklar da gider.

Teşekkürler dostum. İyice paranoyak olduk. Kaşıntı vardı az önce bir tur daha yıkadım rahat uyumak için. Yıkarken gayet nazik davrandım sadece su ile durulamayı uzun tuttum. Kağıt havlu ile kurularken 2-3 nokta kan lekesi geldi kağıt havluya, ekilen alanı kontrol ettim taze kan çıkışı gözlemleyemedim, telefonla vs. fotoğraf çekip baktım üstte eklediğim resmin aynısı.  Malum kan çıkması greft kaybı demek deniliyor. Acaba suyun etkisiyle kurumuş birkaç nokta kan yumuşayıp kağıt havluya mı çıktı. 7. yıkamada hala kurumuş kan kalması da ilginç gerçi.

Hayırlı olsun. Donör alanın hızlıca iyileşecek gi i görünüyor, ön çizginiz de güzel ve doğal. Greft sayınız yeterli. Diğer Ekim yapan arkadaşların konularına bakarsan, kullandıkları şampuan, yıkama şekli ve destekleyici ürünlerle takviye&yaradan kolay kurtulma gibi sonuçları hızlandırabilirsin. Tekrardan hayırlı olsun

Teşekkürler dostum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Yıkamaları günde 2 ye çıkar sabah aksam

Ekim alanı sağlıklı hayırlısı olsun
Global Moderator

D.S.T

• Jr. Member
  • **

Sevgili hintell benim ekim alanı çatlama yok suan kötü birşey mi bu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çatlama olsun mu istiyordun:)
Global Moderator

D.S.T

• Jr. Member
  • **
Çatlama olsun mu istiyordun:)
İyi birşeyse tabiki :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Bir anlamı yok :)
Global Moderator

D.S.T

• Jr. Member
  • **

HairForFuture

• Jr. Member
  • **

Teşekkürler dostum. Son 2 günde 3 yıkama yapmıştım bana da mantıklı geldi arttırmak. Kabuk dökümüne kadar öyle yapayım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Anladım iyi yapmısın dostum
Global Moderator

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
Bugün 8. gün. Kabuk dökümüne 2 gün var ama az önce yıkarken aşırı nazik olmayı bıraktım parmak uçlarımla hafif hafif kabukları ovaladım. Hemen kalktı kabuklar. Kabukların %10-15 i çıktı sayılır. Bayası kalkmış aslında saça yapışmışlar bıraktım onları kabuk dökümü gibi zımparalama işine girmedim çıkarmak için. Saç derisi hava aldı güzel oldu gibi.

Enas

• Full Member
Bugün 8. gün. Kabuk dökümüne 2 gün var ama az önce yıkarken aşırı nazik olmayı bıraktım parmak uçlarımla hafif hafif kabukları ovaladım. Hemen kalktı kabuklar. Kabukların %10-15 i çıktı sayılır. Bayası kalkmış aslında saça yapışmışlar bıraktım onları kabuk dökümü gibi zımparalama işine girmedim çıkarmak için. Saç derisi hava aldı güzel oldu gibi.
dostum benimde bugün 8 günüm dönör bölgede batma hissi hala devam ediyor kabuk dökmeyi erken mi yaptın çünkü ben ekim merkeziyle konuştuğumda 10 günden önce yapmamalı dediler inşallah zarar vermemişsindir

Facebook Twitter Instagram